Canım cok sıcaklarda durmaman gerek banyoyu bıle cok sıcak yapmaman gerek cunku rahım agzını acıyor hemen bebegın akıp gelmesıne neden oluyormuş com dikkatli ol canısı allah bebegını korusunHadi ya. Haftasonu doğumgünümde eşim sürpriz yapıcakmış ama hamilelik olunca otel de bi yer ayarladığını söyledi hamam falan dedi iptal ettireyim o zaman sakıncası olursa bide dedi bende sorayım istedim
Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim. İnşallah gelmez de çift çizgi ler bizi karşılarinşallah olmaz kuzum adetin.benimde gelen giden yok ama çok fena bel ağrım var yakındır gelmesi.normalde benim yarın bat.sanırım beklenen gününde de gelecek
hala devam ediyormu canim kasinti sende yoksa gectimi bende ilk zamanki gibi degil baya hafifledi ama hala biraz varGenital bölgede kaşıntı bende de olmuştu canım. Ama öyle böyle bir kaşıntı değildi, çok kötüydü. Bana da arkadaşım demişti hamile misin acaba, benimde ablamın da hamile kaldığımız ay çok kaşıntımız olmuştu diye. yok dedim değilimdir. Tam yumurtlama günlerini değerlendiremedik. Ama bu ay olmaz dediğim için ve rahat ilişkiler yaşadığım için oldu sanırım Allah a şükür. Allah ım yeter ki ol desin. İsteysn herkese yaşatsın bu duyguyu en hayırlı zamanda inşallah
Erken dollenme olduysa cıkabılır cnım ben dun yaptım cıkmadı bısey ama ben adet bekliyorum zatenBenim de dün birkaç saat beli m karnım çok ağrıdı kesin olacağım dedim geçti. Anlamadım ki. Yarına kadar kendimi tutmaya çalışıyorum ama yarın olmazsam ve yine tutabilirse m çok iyi olacak bilmiyorum ki yarın adet günüm çıkar mi?
Olabilir sorun olmaz dedi kuzumİlişki için ne söyledi peki canım. Benimki sadece folikasiti verdi keseyi görünce herşeyi konuşçaz dedi
Yaaaa duşumu bile kaynar suyla alıyorum ben nerdeyseCanım cok sıcaklarda durmaman gerek banyoyu bıle cok sıcak yapmaman gerek cunku rahım agzını acıyor hemen bebegın akıp gelmesıne neden oluyormuş com dikkatli ol canısı allah bebegını korusun
Yok canım geçti. O ara çok vardı kaşıntım şu an hiç yokhala devam ediyormu canim kasinti sende yoksa gectimi bende ilk zamanki gibi degil baya hafifledi ama hala biraz var
canımm benim var hala, doktora sordum normal olur dedi. ancak dayanılamayacak kadar çok ağrı sancı olursa gel dedi:*Hamiş arkadaşarım sizinde ağrılarınız oluyor mu normal mi ağrılar
Ya arkadaşıma da kalp atışını duyana kadar önermiyorum demiş doktoru o zamana kadar riskli demiş. Benimki bişey söylemedi. O yüzden ben de yaklaştırmıyorum yanımaOlabilir sorun olmaz dedi kuzum
Canım çok değil ama arada bir kasık ağrılarım oluyor.Hamiş arkadaşarım sizinde ağrılarınız oluyor mu normal mi ağrılar
Dikkatli ol canım artık ıkı canlısın senYaaaa duşumu bile kaynar suyla alıyorum ben nerdeyse
Canım 25 ekimde iğne vuruldum o gün çatladı yumurta 27 sinde doktora gittim çatlamış demişti yarın ilk idrar da yaparım gibime geliyor da sabretmek istiyorum. Öyle çok güzel adetine kaç gün kala öğrenenler. Ne mutluErken dollenme olduysa cıkabılır cnım ben dun yaptım cıkmadı bısey ama ben adet bekliyorum zaten
Hakkımızda hayırlısı canım istedğin zaman olur inşallah sanırım yılbaşından sonra ya bıraktım demiştin karıştırıyor muyumErken dollenme olduysa cıkabılır cnım ben dun yaptım cıkmadı bısey ama ben adet bekliyorum zaten
Haklısın canım sağolDikkatli ol canım artık ıkı canlısın sen
Amin canım.Cok gecmis olsun canim Allah korusun bizi ve bebegimizi. Amin.
Canım sğolasın ya benimde hafif agrılar ama bazen uzun sürüyor .normalse sorun yok kuzum inşallah :)canımm benim var hala, doktora sordum normal olur dedi. ancak dayanılamayacak kadar çok ağrı sancı olursa gel dedi:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?