- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
aman ha sakin gitmë benim kuzenim bilmiyormus 4 5 haftalik hamileyken hamam a gitmiş düşük tehlikesi gecirdiKızlar şu aşamada hamama gitmek sakıncalı olur dimi ?
bende aynı durumdayım. başka belirtiler var ağrılarım var ama daha 1 hafta var bata. bence kan ver canım. ben de perşembe vermeyi düşünüyorum.Bugün adet günüm adete dair hiç bi belirtim Yok akıntım çoğaldı belim de hala ağrıyor çok ayakta kalamıyorum. Dün akşam da sağ kasığım battı ara ara. Bebiş var mıdır diye çatlıyorum meraktan Perşembe sağlık ocağına kan vericem. Gebelik testi yapsam çıkar mı acaba kızlar?
valla bende ara ara oluyor sancı ...Hamiş arkadaşarım sizinde ağrılarınız oluyor mu normal mi ağrılar
Çok normal ağrı..Hamiş arkadaşarım sizinde ağrılarınız oluyor mu normal mi ağrılar
evet canım hamileligin halleri bu....Aşırı halsizlik ve uyuma normal mi kizlar ya sanki narkoz almisim gibi
dualarimiz sizle canimmmm....güzel sonuçlar alllBen doktora haftaya gitmeyi düşünüyordumda size sorayı dedim canım normalse sorun yok inşallah.bide hamilelikte adet günleri ağrılar oluyormuş ya ondanmı ki benim adette asırı ağrımazdı ama.şimdi hafif hafif ağrıyor .bugün kan vericem inşallah dua edin bana canlar
Insallah goreceksin canim yarin kacta randevun?Bende Öyle hissediyorum canım da duymazsamda üzülmem doktorumda yer yoktu söylediği zamandan 2 gün önce aldım o yüzden duyulmayabilir zaten ama en azından görebiliriz bebişi artık o rahatlatır beni
Bende keseyi görene kadar yasaktı. Ayrıca yasak olmasa da ağrınız varsa o gün ilişki olmaması gerekiyor. Biz 1 kez yaptık 4 gün sonra kahve akıntım oldu tekrar yasak geldi. Dikkati olmak gerek.Ya arkadaşıma da kalp atışını duyana kadar önermiyorum demiş doktoru o zamana kadar riskli demiş. Benimki bişey söylemedi. O yüzden ben de yaklaştırmıyorum yanımadoktor bişey diyene kadar bekliyoruz
Aşırı halsizlik ve uyuma normal mi kizlar ya sanki narkoz almisim gibi
Tek ihtiyacimiz olan sabır ama oda bende zerresiyle yokBnde istyrmda kapida odemeli bulamadm cnm utanym artk eczaneden almaya vallahi ya ama bulsmadm
Canım doğum tarihin yanlı ondandır. 5+1 isen son adet tarihinin 3 Ekim doğum tarihinin de 10 temmuz olması gerekiyor.Kızlar bu brnim takvim 5. Haftada takılı kaldı 5+1 oldum 6. Haftanın içindeyim neden 6 haftalık göstermiyo bu takvim
Evet zaten en son 3 ekimde adet oldum takvimide öyle girdim ama böyle gösteriyoCanım doğum tarihin yanlı ondandır. 5+1 isen son adet tarihinin 3 Ekim doğum tarihinin de 10 temmuz olması gerekiyor.
Canım 3 Ekimse son adet 10-07-2017 doğum tarihi gireceksin sen 11-07 girmişsin. Onu düzelt tekrar yaz bana düzelecek.Evet zaten en son 3 ekimde adet oldum takvimide öyle girdim ama böyle gösteriyo
Ay evet kız yanlış yazmışım 11 temmuz doğum girimişim çok sağol demesen farkedemicektimCanım 3 Ekimse son adet 10-07-2017 doğum tarihi gireceksin sen 11-07 girmişsin. Onu düzelt tekrar yaz bana düzelecek.
Ne demek canım bak bebiş hemen büyüdü.Ay evet kız yanlış yazmışım 11 temmuz doğum girimişim çok sağol demesen farkedemicektim
Canim hamam sauna cok sicak duş hamilelikte sakıncalıKızlar şu aşamada hamama gitmek sakıncalı olur dimi ?
Gebelik takimi programı tam 5-6 tane yükledim telefona hepsi aynımı gösteriyo diye ayrı ayrı takip ediyorumNe demek canım bak bebiş hemen büyüdü.
Android telefon kullanıyorsan uygulamalar var gebelik takibi için onlardan indir derim
Adete 5 gün kala hem idrar yaptım negatif sonrA da kan testi yaptırmıştım 0.18 çıkmıştıbende aynı durumdayım. başka belirtiler var ağrılarım var ama daha 1 hafta var bata. bence kan ver canım. ben de perşembe vermeyi düşünüyorum.
iyi yapmışsın cnm bekle bklm ama cıkar kanda varsaAdete 5 gün kala hem idrar yaptım negatif sonrA da kan testi yaptırmıştım 0.18 çıkmıştışimdi biraz bekliyim dedim hayal kırıklığı olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?