2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bende aynı durumdayım. başka belirtiler var ağrılarım var ama daha 1 hafta var bata. bence kan ver canım. ben de perşembe vermeyi düşünüyorum.

dualarimiz sizle canimmmm....güzel sonuçlar alll

Bende keseyi görene kadar yasaktı. Ayrıca yasak olmasa da ağrınız varsa o gün ilişki olmaması gerekiyor. Biz 1 kez yaptık 4 gün sonra kahve akıntım oldu tekrar yasak geldi. Dikkati olmak gerek.
Haftada 1 falan maksimum dedi doktor.

Aşırı halsizlik ve uyuma normal mi kizlar ya sanki narkoz almisim gibi

Canım yazdıklarıma genelde cevap yazmasan da ben yazayım yinede sana. Uyku normal. Hatta uyuyup kapılar kırılana kadar duymaman bile normal.
İlk aylarda anneyi uyutur bebek zararlı alışkanlıkları falan da varsa korumak için.

Kızlar bu brnim takvim 5. Haftada takılı kaldı 5+1 oldum 6. Haftanın içindeyim neden 6 haftalık göstermiyo bu takvim

bende aynı durumdayım. başka belirtiler var ağrılarım var ama daha 1 hafta var bata. bence kan ver canım. ben de perşembe vermeyi düşünüyorum.
Adete 5 gün kala hem idrar yaptım negatif sonrA da kan testi yaptırmıştım 0.18 çıkmıştı şimdi biraz bekliyim dedim hayal kırıklığı olmasın diye

Kizlar ben onceki aylarda hep belirti aradm hep de buldum.arayinca buluyor insan.bu ay cok dinlemedm kendimi.hic kasik agrisi cekmedim gogsumde sanci sisme olmadi sadece her zamankindan farkli olarak akintim kesildi sonra ara ara sut kesigi gbi akinti veya normal akinti geldi.bikac kez mide bulantisi cektim o kadar. bugun adet gunum uc gundur kasiklarimda adet sancisi cekiyorum goguslerm sisti vajinada kasinti var ve cevresindeki kemikler agriyor.bazen bacagimdan asagi dogru bile iniyor.kasinti ve kemik agrisi disinda normal adet belirtileri yani.erken gebelik testlerimde cikmamisti bgun aksam normal test yapicam insaallah bakalim ne cikicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…