2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bitkisel kür neler yaptınız
1.keciboymuzu kürü yaptim 2. caksir suyu aldik sabah aksam icti 3. kuru uzum ozellikle olmak uzere hergun 1 kase kuruyemis yedirdim 4. aksamlari balli süt yatarken..hatta varsa polenle propolisli karma ballardan.icine bikdircin yumurtasida kiriyordum evde varsa 5.evicap ve cinko vitamini aldim onlardan iciyordu yatarken ... bizim dr bile sasrdi okadar artmasina kendisi ilac bile vermedi ne yapiyorsaniz devam edin dedi.oyuzden herkese oneriyorum.hatta ustune bide kişnişi onerdi..onuda alcamda bi alamadim cayi yaliliyormus tohumundan

bat dündü aslında. sabah idrar testinde negatif çıktı ama kan yaptırdım bide kesin olsun diye.hayırlısı artık canım
Canim bazen adetimiz gevikebiliyor herseyden olabilir bu..adet gecikmesi demek yumurtlamanin gecikmesi demektir oyle olmus olabilir .battan sonra negatf gorupte 1 hafta 10 gun sonra pozitfi gorenler oluyor

maşallah çaksır suyunu nerden buldunuz

gunaydın.. hamile kalanlar tecrubelerini paylasabilir mi
ovulasyon testı kullandınız mı
hangi gunleri degerlensirdiniz vs..
herkesin yaşına vs göre degisir tabi ama ..cevaplarsanız sevinirim :)
Ovülasyon testi hiç kullanmadım canım. İlk hamile kaldığımda da bu seferki hamileliğimde de aklımdan çıkardığım ay hamile kaldım canım. İlkşnde işimden ayrılıyordum yerime gelen kişiye işi öğretirken gün içinde hiç hamilelik araştırmadım. Kardeşimin düğünü vardı derken aklıma çok gelmedi ve hamile kalmışım. Bu ay da yumurtlama günlerini değerlendiremedik takvime göre ve ben eşime çok kızdım. Ondan sonraki haftada ne de olsa yumurtlama günlerini kaçırdık bu ay da olmayacak zaten diyerek ilişki yaşadım hep. Genital bölgemde acayip kaşıntım oldu. Belim çok ağrıyordu kopacak gibiydi sanki. Ara ara kasık ağrılarım oluyordu ama adet olacağım zamanda da oluyordu kasık ağrım. Akıntım olmadı yeni yeni başlıyor.

Annenin sekeri yuksekken bebekte daha aktif oluyor usg de hareketleri daha iyi gozlemleniyor ama kola cok zararli bebek icin...en guzeli meyvesuyu..hem kana cabuk karisiyor hemde en azindan kola kadar zararli deil
Bencede kola çok zararlı. Sup3risi canım bak meyvesuyu iç kola içme

Canim bazen adetimiz gevikebiliyor herseyden olabilir bu..adet gecikmesi demek yumurtlamanin gecikmesi demektir oyle olmus olabilir .battan sonra negatf gorupte 1 hafta 10 gun sonra pozitfi gorenler oluyor
Erkenden ogrenmekte sıkıntı düşün dur hamilemiyim die:) hayirlisi artik bekliycem saol canım

Bat yarın. Heyecan dorukta. Test aldım koydum kenara. Yapmamak için o kadar direniyorum ki korkuyorum negatif görmekten galiba. Ne kadar olsa yapmadıkça pozitif olasılığı var. Umut.

Aslında çok düzenli bir adet tarihim yok ama 25 ekimde çatlatma iğnesi olmuştum ona güveniyorum. Ondan sonra genelde normal oluyormuş galiba

Benımde bat bugun bKLm ama adet agrılarım geldı o yuzden hamılelık beklentım yok cunku hıc agrı olmayıp adet gunu agrı baslaması hamılelık belırtısı degıl zaten karın sıskınlıgımde var adette oldugu gıbi. O yuzden ılk defa bu ay kafam cok rahat acaba diye dusunmeden adet beklıyorum

Günaydın canım. Walla ağrı azalıp yükseliyor ama hala gelen birşey yok. İnşallah da olmaz sen nasılsin canım. Var mı gelen giden?
inşallah olmaz kuzum adetin.benimde gelen giden yok ama çok fena bel ağrım var yakındır gelmesi.normalde benim yarın bat.sanırım beklenen gününde de gelecek

Aman canım sakın gıtme. Her aşamada sakıncalı oluyor benım arkadaşım neredeyse 6 aylıkken doguruyordu hamama gıtmıs
Hadi ya. Haftasonu doğumgünümde eşim sürpriz yapıcakmış ama hamilelik olunca otel de bi yer ayarladığını söyledi hamam falan dedi iptal ettireyim o zaman sakıncası olursa bide dedi bende sorayım istedim

inşallah olmaz kuzum adetin.benimde gelen giden yok ama çok fena bel ağrım var yakındır gelmesi.normalde benim yarın bat.sanırım beklenen gününde de gelecek
Benim de dün birkaç saat beli m karnım çok ağrıdı kesin olacağım dedim geçti. Anlamadım ki. Yarına kadar kendimi tutmaya çalışıyorum ama yarın olmazsam ve yine tutabilirse m çok iyi olacak bilmiyorum ki yarın adet günüm çıkar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…