- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Canım sağlık olsun.. Herşeyin hayırlısı.Canlar Allah razı olsun düşündugunuz icin yaptm aksam negatif çıktı bekliyordum zaten üzüldüm umutlandim ama ihtimal vermiyordum giremedim ondan yazamadim zaten cikip almamda aksami buldu
canım evinin banyosunda bile sıcak sudan uzak duracaksın ılık suyla yıkanacaksın sakın gitme hamama buhar falan tansiyonun düşer kan akışın yavaşlar...Kızlar şu aşamada hamama gitmek sakıncalı olur dimi ?
Ayy hemde nasillHamiş arkadaşarım sizinde ağrılarınız oluyor mu normal mi ağrılar
Tamam canım sağol. Ben evde de kaynar suyla duş alıyorum neredeysecanım evinin banyosunda bile sıcak sudan uzak duracaksın ılık suyla yıkanacaksın sakın gitme hamama buhar falan tansiyonun düşer kan akışın yavaşlar...
Ben doktora haftaya gitmeyi düşünüyordumda size sorayı dedim canım normalse sorun yok inşallah.bide hamilelikte adet günleri ağrılar oluyormuş ya ondanmı ki benim adette asırı ağrımazdı ama.şimdi hafif hafif ağrıyor .bugün kan vericem inşallah dua edin bana canlarAyy hemde nasill
benimde zorlandığım şey olur hamile kalırsam geçen ay kimyasal geçirdim öğrendiğim ilk zaman duşa giriyorum ılık suyla yıkancaksın demişti ablam yıkanıyorum sanki hala kirliymişim gibi geliyorduTamam canım sağol. Ben evde de kaynar suyla duş alıyorum neredeysedikkat edicem canım
Kuzum ben sordum doktora adet sancısı cekiyorum resmen normal mk dedim cok normal dedi .ama ben sureklj uyuyorum ya da yatiyorum paso hic kendime gelemiyorum uyuşmuş gibiyim ayniBen doktora haftaya gitmeyi düşünüyordumda size sorayı dedim canım normalse sorun yok inşallah.bide hamilelikte adet günleri ağrılar oluyormuş ya ondanmı ki benim adette asırı ağrımazdı ama.şimdi hafif hafif ağrıyor .bugün kan vericem inşallah dua edin bana canlar
Normalmiş canım inşallahaz ağrılar.çok siddetliyse sorun oluyormuş sanırım .bati beklerken belirti arıyorduk ağrıya seviniyordukCanım çok değil ama arada bir kasık ağrılarım oluyor.
Benimde şu an çok uykum geldi ama öğleden sonra kan vermeye gidicem gelince uyurum artık :)Kuzum ben sordum doktora adet sancısı cekiyorum resmen normal mk dedim cok normal dedi .ama ben sureklj uyuyorum ya da yatiyorum paso hic kendime gelemiyorum uyuşmuş gibiyim ayni
Güzel haberlerini bekliyorum canim: )Benimde şu an çok uykum geldi ama öğleden sonra kan vermeye gidicem gelince uyurum artık :)
Canim oyle kisa duslarda bisey olmaz 2 saat kalmiyorsun sonucta...hamam deilde otelin havuzuysa ve su sicakligi kaplica gibi 40 dere deilse normal ilik suysa yine sikinti olmaz.havuza gitmek problem deil cunku ilk aylar.kaplicalar cok sicak oldugu icin onlar problem ki oda belli bi ayin uzerinde.sadece enfeksiyona karsi iyi onlem al oyle yerlerde kolay bulasiyor..bence esinin surprizini degerlendir 1 saat girersin bisey olmazYaaaa duşumu bile kaynar suyla alıyorum ben nerdeyse
Buyuk ihtimalle cikar canim adet gunuBugün adet günüm adete dair hiç bi belirtim Yok akıntım çoğaldı belim de hala ağrıyor çok ayakta kalamıyorum. Dün akşam da sağ kasığım battı ara ara. Bebiş var mıdır diye çatlıyorum meraktan Perşembe sağlık ocağına kan vericem. Gebelik testi yapsam çıkar mı acaba kızlar?
Ay canım ya bol bol dinlen bende öyle uyukluyorum aradaDün sinemaya gittik gece 10 da. Filmin sonunu hatırlamıyorum. Sinemada uyumuşum yaasonra eve geldik yatağa gidene kadar da bi posta koltukta uyumuşum
Akşam üstüne kadar olmazsam alıp yapıyım ya da yarın :) bi yandan çıkmaz diye korkuyorumBuyuk ihtimalle cikar canim adet gunu
Anlıyorum Canım. Benim oğlum da öyle. Yılbaşından beri istiyoruz biz de. Oglum önce kesinlikle hayır diyordu şimdi bu fikre alıştı. İnşallah olur ne diyeyim hayırlı zamanda yaş farkı artıyor e biz de yaş alıyoruz Rabbim hayr eylesin isteyen herkeseBenım yenı yılda tam 6 ay olmus olcak korunmayı bırakalı . Bakalm ne zaman kısmet olacak tekrar bebek. Oğlumu bıle oyle guzel alıstırmısız kı tv de bebek cıkınca ayyy anne bebek istiyorum ayyy bebekk dıye sevınıyor artık oluruna bıraktık yılbasına kadar dıkkat etmıcem bıraz stresı atayım sonra tekrar denemeye baslarız ınsallahHtckbrysl
inşallah hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun... regl olmaya yaklaşırken elimi kasıklarıma koyar konuşurum bebişim burdasın dimi diye bende olabileceği umudunu çok seviyorum rabbim gerçekten göbeğimizdeki bebeklerimizle konuşmayı kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekmeyi nasip etsin inşallah
inşallah hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun... regl olmaya yaklaşırken elimi kasıklarıma koyar konuşurum bebişim burdasın dimi diye bende olabileceği umudunu çok seviyorum rabbim gerçekten göbeğimizdeki bebeklerimizle konuşmayı kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekmeyi nasip etsin inşallah
Canım oldun mu?Valla ben sevindim canım en azindan yokmus geldi diyorum tekrar calismalara baslayabilirim bitsinde bi an once :)
Canım şimdi değil hiçbir dönemde hamam yok..Kızlar şu aşamada hamama gitmek sakıncalı olur dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?