2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım evinin banyosunda bile sıcak sudan uzak duracaksın ılık suyla yıkanacaksın sakın gitme hamama buhar falan tansiyonun düşer kan akışın yavaşlar...
Tamam canım sağol. Ben evde de kaynar suyla duş alıyorum neredeyse dikkat edicem canım

Ayy hemde nasill
Ben doktora haftaya gitmeyi düşünüyordumda size sorayı dedim canım normalse sorun yok inşallah.bide hamilelikte adet günleri ağrılar oluyormuş ya ondanmı ki benim adette asırı ağrımazdı ama.şimdi hafif hafif ağrıyor .bugün kan vericem inşallah dua edin bana canlar

Tamam canım sağol. Ben evde de kaynar suyla duş alıyorum neredeyse dikkat edicem canım
benimde zorlandığım şey olur hamile kalırsam geçen ay kimyasal geçirdim öğrendiğim ilk zaman duşa giriyorum ılık suyla yıkancaksın demişti ablam yıkanıyorum sanki hala kirliymişim gibi geliyordu bende sıcak suyu çok seviyorum hele kışın

Kuzum ben sordum doktora adet sancısı cekiyorum resmen normal mk dedim cok normal dedi .ama ben sureklj uyuyorum ya da yatiyorum paso hic kendime gelemiyorum uyuşmuş gibiyim ayni

Bugün adet günüm adete dair hiç bi belirtim Yok akıntım çoğaldı belim de hala ağrıyor çok ayakta kalamıyorum. Dün akşam da sağ kasığım battı ara ara. Bebiş var mıdır diye çatlıyorum meraktan Perşembe sağlık ocağına kan vericem. Gebelik testi yapsam çıkar mı acaba kızlar?

Yaaaa duşumu bile kaynar suyla alıyorum ben nerdeyse
Canim oyle kisa duslarda bisey olmaz 2 saat kalmiyorsun sonucta...hamam deilde otelin havuzuysa ve su sicakligi kaplica gibi 40 dere deilse normal ilik suysa yine sikinti olmaz.havuza gitmek problem deil cunku ilk aylar.kaplicalar cok sicak oldugu icin onlar problem ki oda belli bi ayin uzerinde.sadece enfeksiyona karsi iyi onlem al oyle yerlerde kolay bulasiyor..bence esinin surprizini degerlendir 1 saat girersin bisey olmaz

Buyuk ihtimalle cikar canim adet gunu

Anlıyorum Canım. Benim oğlum da öyle. Yılbaşından beri istiyoruz biz de. Oglum önce kesinlikle hayır diyordu şimdi bu fikre alıştı. İnşallah olur ne diyeyim hayırlı zamanda yaş farkı artıyor e biz de yaş alıyoruz Rabbim hayr eylesin isteyen herkese

benim her ay yaptığım bir şeyi tarif etmişsiniz. çok istiyorum orda olmasını bende. umarım gerçeğe dönüşür.

benim her ay yaptığım bir şeyi tarif etmişsiniz. çok istiyorum orada olmasını bende. umarım gerçeğe dönüşür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…