2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben de son adetimde kullanıyordum 4 gün geçince test yaptırdım ve pozitif. İnşallah senin de pozitif çıkar. Yüreğini ferah tut

Yaaaa ciddimisnizzz allahım inşallah bende görürüm pozitif i belirtileriniz nasıldı ilk kez mi kullanıp hamile kaldınız bir de adet düzensizliğiniz varmıydıııı ??

Daha erken aslında bende 1.5 yıllık evliyim ve yeni düşünmeye başladım.gayet normal eşler ilk 1 sene birbirini tanisa ve alissa daha iyi bence
3 yillikta sevgili donemimiz oldu canım tanisma acisindan değilde yani benim elimde sanki veren Allah napabilrm bana tembel diyor birde bu konuda sakayla soyledi ama cok kırıldım

Canlar şu uyku hali bende de var hamile degilim tiroid degerim sinira yakın onda oluyor ama diyorum test yanilir mi ayy hala umut arıyorum pes bana gec kalkmama ragmen aksam 8-9da bir uyku bastiriyor esneme hali falan ve başım dönüyor demistm bir arkadas tansiyonuna bak demisti kim hatirlamadim dün ölçtum 11e 7 çıktı ondan sanırım Poff dün de uyku tutmadi actim doğum videolari izledim minnaklar nasilda tatlilar masaAllah ağladım izledikce

Bende dogum hikayeleri okuyorum topiklerde okadar duyguluki...

Ben bu ay 28 günde hastalandı birde ufak parçalar geldi doktora gittim içeri temizlenmiş dedi herşey normal dedi dusukten önce 28 günde hastalanirdim acaba normale dondunmu
Temizlenmis dediyse canım normale döner içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…