2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende haziranda kürtaj oldum canım kalp atışı olmadığı için. İnşallah en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsın.

Surekli bi agri var ama arada siddetleniyor arada kesiliyor. Genelde hep hafif duzeyde olsa var ama

Allahrazı olsun. İnşallah hayırlısı tabiki. Diğer aylara diyelim artık.

En azından biraz rahatlatmistir Umursamamak lazım ya kulak tika sabır de gec kaç senelik evlisin ki böyle mesele yapıyor?

Ya kızlar bu yumurtlama akıntısı denilen nasıl oluyor yani benim birkaç zamandır krem gibi beyaz bir akıntım var beyaz renkli ama kokusuz bu yumurtlama akıntısı olabilir mi ben pek anlamam çünkü akıntıdan yumurtladığımı

Gogus belirtisi yumurtlamadan hemen sonra basladiysa umut verici ama testte negatif diyosun. agustos daha cok yeni insallah cok bekletmez bebegin. oglunu Allah bagislasin o kacinci denemede olmustu?
Bende en çok göğüs hassasiyeti suphelendirdi. Birde yumurtlama dönemlerini hiç es geçmedik açıkçası. Ona da çok güvenim. Allah razi olsun oglusum 2 ay denemede oldu.

Sen eklisin listede canım günü gelip gecenleri yeni durumlar belli olana kadar siliyorum ondan gormemissindir H huysuz58

Hosgeldin @mavitosbaa insallah bu topik hepimizin bebisinin gelmesine vesile olur cok iyiyiz burda ev sahibimiz S selifor o da cok misafirperver sagolsun:) senin kacinci deneme ne kadardir istiyosunuz bebek?
Sagol canım benim ama yeni gelenler batlarinida yazsalar daha iyi olur sonra arada kayniyor

ve cumartesi yum toplan dı 5 tane yum toplandığı gün 3 catlamış Dr riske atmadı aşılama yaptı bu günde transfer işte lütfen bişiler yazın lütfen
Kuzum ben anlamiyorim o isten ama duam seninle Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah[/QUOTE]

ve cumartesi yum toplan dı 5 tane yum toplandığı gün 3 catlamış Dr riske atmadı aşılama yaptı bu günde transfer işte lütfen bişiler yazın lütfen
Canım dualarımız sizinle ama ben bilmiyorum bilen kızlar yazalar canım[/QUOTE]allah razı olsun bacımlar Rabbim yavrularını zı sizlere bağışlasın cevap için teşekkürler canlar

Şimdi adetim bende geçen ay çaksır suyu, keçiboynuzu bekmezi,arı sütü içti ama olmadı bıktım ovülasyon günü hesaplamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…