- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Bende haziranda kürtaj oldum canım kalp atışı olmadığı için. İnşallah en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsın.İyi aksamlar kizlar benimde bat 18 kasim Allah im hepimiz icin hakkimizda hayirlisini nasip etsin haziranda kurtaj olmak zorunda kaldim bebegimin kalbi atmadigi icin.Ve 3 ay korunduk 2,5 aydir korunmuyoruz rabbim insallah isteyen herkesede banada hayirlisiyla nasip eder evlat sahibi olmayi.Cok sukur 2,5 yasinda bir oglum var onun kardesi olsun cok istiyorum insallah rabbim nasip eder hayirlisiylada burdan paylasirim guzel haberimi.
Surekli bi agri var ama arada siddetleniyor arada kesiliyor. Genelde hep hafif duzeyde olsa var amabenim de adet sancısı gibi sancım var biraz ayakta dursam hemen oluyor . normal olduğunu bilsem de içim rahat etmiyor ya . iki ay önce düşük yaptığım için korkuyorum . seninki nasıl oluyor uzun süreli mi yoksa hemen geçiyor mu
Allah razı olsun canmmmAyakta fazla kalma canım ve sicak tut kendini stres yapma hayirlisiyla birsey olmaz canım bebis yerlesirken kasik agrisi olurmus gülüm dinlen geçer inşallah canım:)
Bizde heyecanini paylasiyoruz canim iyi haberini alalimda bayram havasi olsun burda Allahin izniyle bat bugunmuydu?
Bitkisel lurler ve evicap cinko ve selenyum vitamini kullan canim en az 3 ay...bitkisel kurlerde kişniş çayı ,keciboynuzu kürü , ve caksir suyu aktardan sperme iyi geken karisimli bal al icir canim.ben bunlari yaptim cok deisti sonuclarimiz.
Allahrazı olsun. İnşallah hayırlısı tabiki. Diğer aylara diyelim artık.Allahnim evladinizi size bagislasin insallah .Cok takmamak dusunmemek lazim elden geldikce.Cunku hamilelik belirtilerinin hepsi ayni zamanda adet belirtisi.Bu yuzden hamilelign en net belirtisi adet gecikmesi.Bu yuzden adet gecene kadar cok dusunmemek lazim.Rabbim en hayirli dogru zamani bilendir insallah en kisa zamanda bizlerede nasip eder.Benimde bir oglum var 32 aylik cok sukur:)
En azından biraz rahatlatmistirCok dogru canım bunun farkında olsak hersey daha güzel olacak ama bazen isimize gelmiyor dünya mesgalesine giriyoruz
Ben cevap vermiyorum kirmamk icin bosver diyorum ama ne zaman patlarm bilmiyorum bugün rüyamda gorumcemle ikisine yeter diye bagriyordum rüyamda patladm iyi oldu
Allah razı olsun canmmm
Insallah güzel haber alırsın canimKizlaar yazdiklarinizi okuyamadim guzel haberler alanlar varsa hayirli olsun.bende az once kan verdim sonucunu bekliyorumbuyuk heycanla 
Bende en çok göğüs hassasiyeti suphelendirdi. Birde yumurtlama dönemlerini hiç es geçmedik açıkçası. Ona da çok güvenim. Allah razi olsun oglusum 2 ay denemede oldu.Gogus belirtisi yumurtlamadan hemen sonra basladiysa umut verici ama testte negatif diyosun. agustos daha cok yeni insallah cok bekletmez bebegin. oglunu Allah bagislasin o kacinci denemede olmustu?
Sagol canım benim ama yeni gelenler batlarinida yazsalar daha iyi olur sonra arada kayniyorHosgeldin @mavitosbaa insallah bu topik hepimizin bebisinin gelmesine vesile olur cok iyiyiz burda ev sahibimiz S selifor o da cok misafirperver sagolsun:) senin kacinci deneme ne kadardir istiyosunuz bebek?
Kuzum ben anlamiyorim o isten ama duam seninle Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah[/QUOTE]ve cumartesi yum toplan dı 5 tane yum toplandığı gün 3 catlamış Dr riske atmadı aşılama yaptı bu günde transfer işte lütfen bişiler yazın lütfen
Canım dualarımız sizinle ama ben bilmiyorum bilen kızlar yazalar canım[/QUOTE]allah razı olsun bacımlar Rabbim yavrularını zı sizlere bağışlasın cevap için teşekkürler canlarve cumartesi yum toplan dı 5 tane yum toplandığı gün 3 catlamış Dr riske atmadı aşılama yaptı bu günde transfer işte lütfen bişiler yazın lütfen
Tamam deniycem cinsiyetini göstersinde :) benim tek korkum o suan kesin göstermez kiz benceBoşver sen çikolata ye meyvesuyu iç
1 senelik canım daha yeni yaniEn azından biraz rahatlatmistirUmursamamak lazım ya kulak tika sabır de gec kaç senelik evlisin ki böyle mesele yapıyor? 
insaAllah kızdır canım tabi öncelik sağlıklı olması bende istiyorum kız olsun diye Allahım nasip etsin insaAllahTamam deniycem cinsiyetini göstersinde :) benim tek korkum o suan kesin göstermez kiz bence
InsAllah canim hersey diledigin gibi olurYarın sabah Dr kontrolüm var kizlarrrr hepinizden dua bekliyorum.kanamam azaldı iyice.bakalım degerim kaç olmuş.kese gorulecekmi..dua edin olurmuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?