Aynk batlarimiz.ins busefer olmaz yaaaaa
canım batlari mız aynı ikimizde uzun zamandır bekliyoruz.umarim bu ay bizim ayımiz olur :)
Kızlar ben bişey duydum bebek düşünenler turşu, sirke, ayran, yoğurt yemeyin Peygamberimiz hz. Ali'ye söylüyor bunu eşine yedirme diyor hamile kalmasına engel olur muş büyük ihtimalle duydunuz??
hiç duymadim sahih mi acaba.oyleyse yemesek.Kızlar ben bişey duydum bebek düşünenler turşu, sirke, ayran, yoğurt yemeyin Peygamberimiz hz. Ali'ye söylüyor bunu eşine yedirme diyor hamile kalmasına engel olur muş büyük ihtimalle duydunuz??
hiç duymadim sahih mi acaba.oyleyse yemesek.
en azından dikkatli tuketebiliriz.ogrendigim iyi oldu :) Teşekkürler arkadaslar.Ama şöyle bir durum var bu besinlere de ihtiyacımız var sonuçta herşeyin fazlası zarar ama sünnete uymak gerekirse yumurtlama zamanında bu besinlerin fazla tüketilmemesine dikkat edilebilir diye düşünüyorum yoksa her biri ayrı faydalı
Kızlar biraz önce ovulasyon testi yaptım sonucu bu. Sizce yumurtlama olmuş mudur tecrübeli olan var mı?
Tesekkürler canımBugün ve yarını değerlendirin yarın ve öbürgün de test yapın silikleşirse yumurtlama tamamlanmış demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?