2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar ben bişey duydum bebek düşünenler turşu, sirke, ayran, yoğurt yemeyin Peygamberimiz hz. Ali'ye söylüyor bunu eşine yedirme diyor hamile kalmasına engel olur muş büyük ihtimalle duydunuz??

Kızlar ben bişey duydum bebek düşünenler turşu, sirke, ayran, yoğurt yemeyin Peygamberimiz hz. Ali'ye söylüyor bunu eşine yedirme diyor hamile kalmasına engel olur muş büyük ihtimalle duydunuz??

Evet Efendimiz sav in Hz Ali'ye evlilik nasihatleri diye yazarsanız bulursunuz kolayca bahsettiğiniz hadis bu:
"Yâ Alî! Gelini ilk hafta, yoğurt yimekden, ayran yimekden, sirke ve ekşi yimekden men’ et! Hazret-i Alî "kerremallahü vecheh", "Yâ Resûlallah! neden ötürü bu şeyleri vermemem gerekdir", diye sordu
Buyurdu ki: (Ondan dolayı ki, turşu ve yoğurt ve ayran, rahmde evlâd olmasına mâni’ olur
Evde bir hasır olması, doğurmayan kadından iyidir
) Hazret-i Alî, dedi ki: Yâ Resûlallah! Sirkenin illeti nedir
Buyurdu ki: (Sirke yiyen kadının hayzı zahmetli olur ve temizliği uzar
Keşenç yimek, hayzı karında habs eder
Eğer Hak Sübhânehü ve teâlâ hazretleri bir evlâd verirse, doğumu zor olur
Ammâ ekşi elmâ yimek, hayz kanını keser
"

Ayrıca bebeğin rahme düştüğü gecelerin karakterlerine etkisini de belirterek Hz Ali'ye nasihatleri var okumanızı tavsiye ederim

en azından dikkatli tuketebiliriz.ogrendigim iyi oldu :) Teşekkürler arkadaslar.

Copy paste yaptım çalınmıştır yazıyor Sayfa için sorun olacaksa paylaşımı silebilirm yönetici okuyorsa..

Kizlarr adetim 12sinde bitti, 14unde.başlayarak gun aşırı iliski oldu,şimdi aksamdan.beri sol kasigimda agri basladi,bi an adet agrisi gibi geldi yok.artık daha.yeni.bitti.dedim..yururken agri oluyo oturuncada birden.agriyo..sanki otarafa bir ağırlık koymusum gibi ağırlaştı resmen..nedendir bu.sizce? ?daha yerleşme olacak kadar zaman geçmemiştir ki, hamilelik belirtisi böyle çabuk olcak degil sonuçta? ? Yoksa incir kürü yumurtaları harekete mi gecirdi??

Ben bu ay kırmızı kartı doktordan yedim. Sağ taraftaki yumurtalık hareketlenmiş o tarafta dış gebelik nüksedebilir diye bi ay daha bekle dedi

Kızlar biraz önce ovulasyon testi yaptım sonucu bu. Sizce yumurtlama olmuş mudur tecrübeli olan var mı?

Eklentiler

• IMG_1316.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 42
Adet olmadan önce belimde ve bacaklarımda sancı olur. aslında yarın adet günüm eğer takvim şaşmazsa, fakat Cumartesi günü felaket şekilde bacaklarımda sancı oluştu, adet olacağım sandım ama hala olamadım ve dün sancılarım da geçti, belimde hafif ağrı kaldı. Bunu neye yorarsınız?

Off off kafayı yiycem artıkk Adet günüm pazar ve dünden beri sol kasığımdan ayak bileğime kadar çekiliyorum sanki batmalar falan. Bi de bugün pembe akıntı oldu. Kafaya takmıyım psikolojik diyorum da, bebek isterken, düşünmemeyi oluruna bırakmayı nasıl başarıciğimm? Allahım sen tüm anne olmak isteyen kullarının hayırlısıyla dualarını kabul eyle... Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…