2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

arkadaşlar bana bi yorum yaparmısınız kafam allak bullak oldu ben hiçbişey anlayamıyorum.

Eklentiler

• 14914713_10209109241420617_653734334_n.webp
    6 KB · Görüntüleme: 57
  • 14996366_10209175393714383_1682274982_n.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar Günaydın inşallah hepimiz hayirlisiyla güzel haberler alalım tekrar bu dua ile başlayayım dedim. Ben rahimde sanki bir ağırlık hissediyorum gibi geliyor böyle olan var mı?adete kaldı 4 gün hala umutlar umutlar. Göğüslerim cok ağrıyor çok dolgun. ve egilince bir de uzaninca kasığımda ağrı oluyor. arada batma giriyor. ama koku hassasiyeti bulantı falan yok arada kasik bölgemde gidiklanma oluyor haydi hayırlısı inşallah bakalım pek de umudum yok ama

En az bır haftalık gecıkmr olmasını bekle canım. Ben bırkac gun daha gelmezse oyle yapmayı dusunuyorum cunku gelır dıye ıcımde hıs var bosuna gıtmesın test.
Bende de gelen giden Yok cnm gelmesin de mümkünse ama az önce test yaptım tek çizgi moralim sıfır (

Gunaydın kızlar nasıl bırsey bu ay anlamadım. Normalde adet gununu bıle bekleyemezken suan bır gunluk gecıkmem var hala içimden test yapmak gelmıyo

canım gunaydın.ne yaptın test yaptın mı ?

Gunaydın kızlar nasıl bırsey bu ay anlamadım. Normalde adet gununu bıle bekleyemezken suan bır gunluk gecıkmem var hala içimden test yapmak gelmıyo
Günaydın canımmmm ay hadi inşallah vardır yaaa :) zaten ne kadar umursamaz olursan bebişin o ay gelme şansı çok yüksek :)

Arkadaşlar test yaptim bebek yok dediler fakat kan testinden 3 gun once tedt yaptim cizgiler cikti fakat ikinci cizgi biraz silikti 2 kez idrar testinde bu sekilde oldu kandada olumsuz cikmis beta hcg degerim de 0.45
canım muhtemelen idrar yaptığın test bozuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…