19 u ve 21 i pozitif gozukuyor canim testlerine gore bu acidan hangisi daha koyu..bende ayni seyi yasadim 2 kere koyuyu yakaladim silindikten sonraarkadaşlar bana bi yorum yaparmısınız kafam allak bullak oldu ben hiçbişey anlayamıyorum.
Günaydın canım. Yapmadım. Adet sancısı gibi ağrı çekiyorum dünden beri umudum kalmadı sen nasılsin durumlar nasıl?canım gunaydın.ne yaptın test yaptın mı ?
Kaç gündür göğüs hassasiyeti hariç burada arkadaşlar in yazdığı çoğu belirti vardı. Umutsuz değildi m de dün akşamdan beri umutsuzum. Normalde sivilce çıkar bir gün önce bacaklar im ağrırdı beli m ve karnım tabi sırayla adet belirtisi olarak bu ay ilaç kullandım ya o yüzden farklı olmuştur diye düşünüyorum bekliyorum her an ama progestan gecikme yapar demişler arkadaşlar belki onu yaşıyor da olabilirim. Hayırlısıcanım gunaydın.ne yaptın test yaptın mı ?
ayy iyi dayandın valla ya.ben bu dabah yaparsın diye tahmin ediyordum.o adet ağrıları zaten hamileyken de olur hatta 4-5 ayıma kadar devam etmişti benim.inşallah seninki de hamileliktendir :) bende de hala gelen giden yok.bel ağrım devam ediyor.yanağımda da kocaman bir sivilce çıktı daha ne olsun ki bütün adet dönemi belirtilerim varGünaydın canım. Yapmadım. Adet sancısı gibi ağrı çekiyorum dünden beri umudum kalmadı sen nasılsin durumlar nasıl?
21. Gun ikinci cizgi koyulmus insallah degerlendirmissindir canim hayirlisi olsun
ben progestan da kullanmadım pco var var bende o yüzden gecikmiştirKaç gündür göğüs hassasiyeti hariç burada arkadaşlar in yazdığı çoğu belirti vardı. Umutsuz değildi m de dün akşamdan beri umutsuzum. Normalde sivilce çıkar bir gün önce bacaklar im ağrırdı beli m ve karnım tabi sırayla adet belirtisi olarak bu ay ilaç kullandım ya o yüzden farklı olmuştur diye düşünüyorum bekliyorum her an ama progestan gecikme yapar demişler arkadaşlar belki onu yaşıyor da olabilirim. Hayırlısı
Korkuyorum walla canım kendimle çok savaşıyorum yapmamak için. Ama içimden adet olacak hissi geliyor bilmiyorum. Hayırlısı. Ben oğlumda bir hafta öncesinde uyku hali bastırmıştı bir en çok hassastım çok iyi hatırlıyorum fasulye yapıyordum pişmedi diye oturup ağlamıştımayy iyi dayandın valla ya.ben bu dabah yaparsın diye tahmin ediyordum.o adet ağrıları zaten hamileyken de olur hatta 4-5 ayıma kadar devam etmişti benim.inşallah seninki de hamileliktendir :) bende de hala gelen giden yok.bel ağrım devam ediyor.yanağımda da kocaman bir sivilce çıktı daha ne olsun ki bütün adet dönemi belirtilerim varbugün iğnemizin 16.günü.bazıları 20.günde falan adet olmuş.o yüzden hiç mi hiç umudum yok ki zaten hamilelik belirtileri de yok
Anlıyorum canım. Hayırlısı gerçi daha bugün ilk gün 9u olabileceğimiz saatler var malesefben progestan da kullanmadım pco var var bende o yüzden gecikmiştir
güzel günleri değerlendirmişsin canım...bende problem yok normal döngüm 33 gün.. benim normalde 17-18. gün çatlardı bu ay 20 gün çatladı. geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o mu etkiledi bilmemamin canm hepimizin inşallah 20.ve 22. günleri değerlendirdik bakalım nasip ben pco hastasıyım tedavi görüyorum bu ayda kist oluşmuştu doktorum primolit n diye bir ilaç verdi ama genede test yapıp boş geçrmek istemedim benim hep bu şekilde saçma çıkıyo nasıl nezaman olduğunu anlayamıyorum zaten normalde hep 45 günde bir olurdum tedavi olmaığım zamanlarda 3 aydır düzenli tedavi görüyorum 32-33 gün felan oluyo sizin problem neydi?
19 u ve 21 i pozitif gozukuyor canim testlerine gore bu acidan hangisi daha koyu..bende ayni seyi yasadim 2 kere koyuyu yakaladim silindikten sonra
Ayni bende pko hastasiyim benimde 2 gundur silik cikiyor artik oldu heraldebende hep böyle oluyo diyebilirim pco hastasıyım sanırım ondan ama artık silikleşti bir kaç gündür çatlamıştır diye tahmin ediyorum çatlamasa silikleşmiyo sanırım.
güzel günleri değerlendirmişsin canım...bende problem yok normal döngüm 33 gün.. benim normalde 17-18. gün çatlardı bu ay 20 gün çatladı. geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o mu etkiledi bilmem
Ayni bende pko hastasiyim benimde 2 gundur silik cikiyor artik oldu heralde
Sen cuma gidicektin sanırım. Ertesi gün de ben gidicem :)Hee yanlış hatırlamışım pardonn
Bn bu ay oyle yaptm cnm insallah tutmustrEvet canim genelde dr.larin soyledigi bu amaNisaberatim dr.u ustuste iliski olabilir demis. bu ayda böyle deneyim bakalim vesile olur insallah.
evet canım 4 aydır bebek çalışmalarına devam ediyoruz ovulasyonda bu 3. ayım geçen ay ovulasyonla takip sayesinde hamile kalmıştım ama kısa sürdü nasip 3 gün üstüste ilişkiyle hamile kaldım.. ama bu ay düzensizlik oldu tam yakalayamadım çift çizgiyi o nedenle gün aşırı oldu ilişkimiz sonra 21. günde şans eseri gördüm çizgiyi o günüde değerlendirdik bekliyorum bakalım Rabbim ol derse olacak inşallahinşallah bu ay hepimize nasip olur sizdemi ovulasyon testi kullanıyorsunuz.
Canım benim sağol :) darısı en hayırlı zamanda sizlerin başına inşallah@Senur94Burmera melegini_bekliyor kızlaaarrrr çok sevindim canlar uzun süredir girmiyordum girip böyle şeyler görmek ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Diğer hamile olan arkadaşları da tebrik ediyorum rabbim hepinize sağ salim bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?