- 9 Aralık 2015
- 201
- 122
- 53
- 35
Sağol canım inşallah Allah büyük Ona sığındım bu süreç maddi manevi o kadar yıprattı ki inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hayırlısı ile nasip eder bana da anne olmayiRabbim hayrlsiyla nasip etsin inşallah mucizen sana sımsıkı tutunur cnm bende tüp bebek yaptırmistim çok zor bisey seni çok iyi anlıyorum Rabbm yardımcın olsn
Coook sagol kuzum benim aminn insallahh :)F Findikkiran @Burmeramelegini_bekliyor kızlaaarrrr çok sevindim canlar uzun süredir girmiyordum girip böyle şeyler görmek ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Diğer hamile olan arkadaşları da tebrik ediyorum rabbim hepinize sağ salim bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Görmemişizdr farkindaysan cok kalabalik oldu benmde cevap alamadgm oluyorKaç kez bişiler sordum kimse bişi demedi boş geçti
Bende sanki aşağı doğru baskı vardı. Balon gibi şişkinlik hissediyordum
Cok tesekkur ederim bayanlar Allah razı olsun cevabınız icinValla canım benim belim çok ağrımıştı. Tırnaklarım çok kırılıordu şu an yok mesela o ama bu bir belirti mi bilmiyorum. Akıntım da yoktu. Ara ara gelen kasık ağrılarım vardı.
Yaa normal o zaman demek ki.Bende şuan aynı anlattığın şekildeyim canım tamfa annemle onu konuşuyodum kahvaltıdan donra bi tuhaf oldum sanki bende
Kız ya içeri kaçarsa :/Fitil gibi vajinanin icerisine itlenip cok deil tabi bekliyormusuz.20 dakika falan bekliyrz sarimsak tadi agzimiza gelirse acik demekmis..teyzeme denettrdim geldi agzina tadi.sorna gitti cikardi..simdi adet olursam bende deniycem bitince..bu yontemi eskiler cok yapiyordu hep aklimda vardi cesaret edemedim .teyzem dedi ben denerim senin icin :) bisey yok yapabilirsin dedi bakalim
Valla 1 hafta kala başlamıştı sanırım. Ama adet günümde çok fazlaydı kopuyor sandım belim o derece. Hatta eşime ovdurdum biraz. Bu kadar bel ağrısına da kesin adet olucam bugün demiştim ama değilmiş meğerÇoğu kişide bel ağrısı olmuş hamile kalanlarda benm adetime 8 gun var bu belirtiler ne zamn başlamıştı cnm
Normalmiş canım öyle diyolar canım bişeyler yapmakla yapmamak arasında sıkılıyo ve canım hiç birsey yemek istemiyo benim böyleYaa normal o zaman demek ki.
Amin cnm sorun varmiydi sizde . benm malesef tutmadiSağol canım inşallah Allah büyük Ona sığındım bu süreç maddi manevi o kadar yıprattı ki inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hayırlısı ile nasip eder bana da anne olmayi
Senin tutmuş muydu canım
Evet o yontemi biliyorum eski misirda kadinlara yapiyorlarmis gebe kalabilirmi kalamazmi anlamak icinFitil gibi vajinanin icerisine itlenip cok deil tabi bekliyormusuz.20 dakika falan bekliyrz sarimsak tadi agzimiza gelirse acik demekmis..teyzeme denettrdim geldi agzina tadi.sorna gitti cikardi..simdi adet olursam bende deniycem bitince..bu yontemi eskiler cok yapiyordu hep aklimda vardi cesaret edemedim .teyzem dedi ben denerim senin icin :) bisey yok yapabilirsin dedi bakalim
Silik cizgi var bence ovulasyontesti mi o canim gebelik testi miBugun tahminimce yumurtlamadan 12 gunu oylesine bi test yaptm sozde 14 . Gun yapcktm sonra testte bi cizgi varmis gibi duruyo bi bakym yokmus gibi bnmi hayali bisey goruyorum daha erken biliyrm ama sizce bnmi hayali goruyorumEki Görüntüle 1909341
Çook dikkatli bakınca yok denecek sekilde bi cizgi varmış gibi canım sanki bende mi hayal gördüm acaba bir ara bende piskopata baglamıştım çünküBugun tahminimce yumurtlamadan 12 gunu oylesine bi test yaptm sozde 14 . Gun yapcktm sonra testte bi cizgi varmis gibi duruyo bi bakym yokmus gibi bnmi hayali bisey goruyorum daha erken biliyrm ama sizce bnmi hayali goruyorumEki Görüntüle 1909341
Benm bel ağrım yok ta yarın 1 hafta kaliyo hala umut var ozmnValla 1 hafta kala başlamıştı sanırım. Ama adet günümde çok fazlaydı kopuyor sandım belim o derece. Hatta eşime ovdurdum biraz. Bu kadar bel ağrısına da kesin adet olucam bugün demiştim ama değilmiş meğer
Bende gördüm sanki ya:-/Bugun tahminimce yumurtlamadan 12 gunu oylesine bi test yaptm sozde 14 . Gun yapcktm sonra testte bi cizgi varmis gibi duruyo bi bakym yokmus gibi bnmi hayali bisey goruyorum daha erken biliyrm ama sizce bnmi hayali goruyorumEki Görüntüle 1909341
Ay çok sevindim canım hafi gözün aydın inşallah kalp atışlarınıda duyarsın bende inşallah hayırlısıyla kesemi görürüm yakizlarrrr çok şükür kesemizi iii gördük hersey yolunda.kalp atışı için 2 hafta sonra randevu verdi.allahım hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin.inşallah sağ salim kalp atışını da duyarım.bebisim 4 haftalik.2 hafta geriden gidiyoz geç döllenme olduğu için.ama boyutu kesenin hersey iyi...
Bugun tahminimce yumurtlamadan 12 gunu oylesine bi test yaptm sozde 14 . Gun yapcktm sonra testte bi cizgi varmis gibi duruyo bi bakym yokmus gibi bnmi hayali bisey goruyorum daha erken biliyrm ama sizce bnmi hayali goruyorumEki Görüntüle 1909341
Bncede bekleyelım canımPerşembe gidecektim sağlık ocağına gitmicem ama bende beklicem belki de gelicek kırmızılar
1 dis sarimsak.bende ondan korkup yapmiyordum ama cikiyormus merak etme denedi teyzecim saolsun benim icin..Hadi ya ilk defa duydum e peki sarımsak çıkıyomu sonra içinde kalmasnbide ne kadr sarımsak bi dis flnmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?