2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Rabbim hayrlsiyla nasip etsin inşallah mucizen sana sımsıkı tutunur cnm bende tüp bebek yaptırmistim çok zor bisey seni çok iyi anlıyorum Rabbm yardımcın olsn
Sağol canım inşallah Allah büyük Ona sığındım bu süreç maddi manevi o kadar yıprattı ki inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hayırlısı ile nasip eder bana da anne olmayi
Senin tutmuş muydu canım

Coook sagol kuzum benim aminn insallahh :)

Kız ya içeri kaçarsa :/

Çoğu kişide bel ağrısı olmuş hamile kalanlarda benm adetime 8 gun var bu belirtiler ne zamn başlamıştı cnm
Valla 1 hafta kala başlamıştı sanırım. Ama adet günümde çok fazlaydı kopuyor sandım belim o derece. Hatta eşime ovdurdum biraz. Bu kadar bel ağrısına da kesin adet olucam bugün demiştim ama değilmiş meğer

Bugun tahminimce yumurtlamadan 12 gunu oylesine bi test yaptm sozde 14 . Gun yapcktm sonra testte bi cizgi varmis gibi duruyo bi bakym yokmus gibi bnmi hayali bisey goruyorum daha erken biliyrm ama sizce bnmi hayali goruyorum

Evet o yontemi biliyorum eski misirda kadinlara yapiyorlarmis gebe kalabilirmi kalamazmi anlamak icin

Çook dikkatli bakınca yok denecek sekilde bi cizgi varmış gibi canım sanki bende mi hayal gördüm acaba bir ara bende piskopata baglamıştım çünkü sen 2-3 gün sonra testi tekrarla bence canım hayırlısı inşallah vardır

Benm bel ağrım yok ta yarın 1 hafta kaliyo hala umut var ozmn benm adet olucagim zamanda belim hiç agirmaz ama

kizlarrrr çok şükür kesemizi iii gördük hersey yolunda.kalp atışı için 2 hafta sonra randevu verdi.allahım hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin.inşallah sağ salim kalp atışını da duyarım.bebisim 4 haftalik.2 hafta geriden gidiyoz geç döllenme olduğu için.ama boyutu kesenin hersey iyi...

Eklentiler

• IMG-20161109-WA0003.webp
    5 KB · Görüntüleme: 58
Ay çok sevindim canım hafi gözün aydın inşallah kalp atışlarınıda duyarsın bende inşallah hayırlısıyla kesemi görürüm ya

canım ilk bakınca gri hayalet çizgi gördüm ama 2.3. bakışımda göremedim zaten erken yapmışsın reglin geçsin öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…