2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın canımmmm ay hadi inşallah vardır yaaa :) zaten ne kadar umursamaz olursan bebişin o ay gelme şansı çok yüksek :)
Insallah cNım da bugun temızlık gunum oglumun odasını falan kaldırdım ıste kasıklarıma agrı gırıyor agır kaldırınca bıraz bıde nedense bugun alt tarafumda bısey. gelcek gıbı sızlama var adet gelebılır yanı

Evet o yontemi biliyorum eski misirda kadinlara yapiyorlarmis gebe kalabilirmi kalamazmi anlamak icin
Aynen canim.hatta tadi agzina gelmezse tikali anlamina geliyorya onu acmak icinde yontemleri var.sogani firinlayip onunla fitil gibi tedavi ediyolarmis.tuplerdeki iltihabi sokuyormus..o kismini cok sormadim nekadar nasil yaocaz diye.sarimsagi bi deneyimde tadi gelmezse onuda deniycem :)

Hayirlisiyla saglikla kucagina da alirsin gülüm ya inşallah

Canim bu testi 3 4 kere kullandim bunda golge hep cikiyor hatta benim pembemsi golge cikiyordu oyuzden sen birazdaha bekle bunda pozitif deil ama pozitflesebilir heran

Evet o yontemi biliyorum eski misirda kadinlara yapiyorlarmis gebe kalabilirmi kalamazmi anlamak icin
Vajinaya fitil gibi sarimsak mi koyuyolar
Ayy yapmayin bence oyle seyler onun yerine doktora gidin daha iyi. Bana cok sacma ve sagliksiz geldi yapmayin bnce kendinize bi zarar falan verirsiniz

Ayy yapmayin bence oyle seyler onun yerine doktora gidin daha iyi. Bana cok sacma ve sagliksiz geldi yapmayin bnce kendinize bi zarar falan verirsiniz
Aynen canim.2 3 cm hemen sarimsak boyunca itiyorsun.sarimsak zaten fitik gibi kaygan bsiey deilya oyle kacma falan olmuyormus..tuplerin aciksa onun tadi agzina geliyormus bi sure bekleyince sonra cikariyorsun

Yok canim ya eskiden hsg mi vardi :) saka bi yana sarimsak dogal antibiotik..her derde deva vajinal enfeksiyonlardada millet geceden koyup yatiyor sabah cikariyor cok var cevremde cok faydasi oluyormus..bizim ulkemizde alternatf tio hep kotulendi yurt disinda hep bitkilere donus var.suan turkiyedede bununla ilgili yasalar hazirlaniyor hastanelerde altrnatf tip uzmanlari olcak..bende dusunuyorum o bolumu.cunku cok ilgim var cok inaniyrm cokta kullanyrm.esimin spermlerini bike 15 20 gunde duzellttik resmn cok sukur

Ya kuzum tabi bende bitkilerin sifasina inanirim Rabbim onlari sifa icin yaratti muhakkak ama fitil olayi bana biraz degisik geldi yine sen bilirsin tabi

Cok sevindim canim insallah kalp atisini da duyarsınız. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.

Bi de vajinayla agiz yolu anatomik olarak cok ayri. Oyle olsa adet olunca o kanamanin tadi agzimiza gelirdi akintinin tadi gelirdi

Ya kuzum tabi bende bitkilerin sifasina inanirim Rabbim onlari sifa icin yaratti muhakkak ama fitil olayi bana biraz degisik geldi yine sen bilirsin tabi
Merak etme canim tecrubeyle sabit :) hem dedigim gibi tup icin olmasada enfeksiyon icin 1 gece tutuyolar...e kulladigimiz fitiller neki ayni kimyasal enfeksiyonda sebep olan mikrop kirici...sarimsakta sirkede dogal olani bunun.en iyi mikrop kiricilar

Merak etme canim tecrubeyle sabit :) hem dedigim gibi tup icin olmasada enfeksiyon icin 1 gece tutuyolar...e kulladigimiz fitiller neki ayni kimyasal enfeksiyonda sebep olan mikrop kirici...sarimsakta sirkede dogal olani bunun.en iyi mikrop kiricilar
Sen bilirsin canm o zaman

Bi de vajinayla agiz yolu anatomik olarak cok ayri. Oyle olsa adet olunca o kanamanin tadi agzimiza gelirdi akintinin tadi gelirdi
Vucutta hic bi organ birbirinden bagimsiz deil canim..ki dedigim gibi teyzeminde agzina geldi o tat.ayagiminz altinda belli yerlere surdugumuz esanslari bile vucut gerekli organa iletiyor okadar dusun yani.

senzalize33 gozunaydin canim saglikla kucagina almani nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…