2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merak etme canim tecrubeyle sabit :) hem dedigim gibi tup icin olmasada enfeksiyon icin 1 gece tutuyolar...e kulladigimiz fitiller neki ayni kimyasal enfeksiyonda sebep olan mikrop kirici...sarimsakta sirkede dogal olani bunun.en iyi mikrop kiricilar
Akıntı şikayeti olan kadınlar, tıbbi tedavi dışında süt ve maydanozu kaynatıp buharına oturma, vajinaya maydanoz koyma, korse takma, beline pirinç lapası sarma, kaynatılmış sarmısağı vajinaya koyma gibi uygulamalara başvuruyor.

Prof. Dr. Şirin, bu uygulamaların enfeksiyon açısından zararı olabileceğine dikkat çekerek, bu enfeksiyonun komşu organlara da sıçrayabileceğini, en ileri düzeyde kısırlık yaratabiliceğini söyledi.
Bence iyi arastirin sen yapsanda kızlara bi sey deme bence kuzum bak boyle sonuclarda vermis iyi arastir canm kendine zarar verme

Vucutta hic bi organ birbirinden bagimsiz deil canim..ki dedigim gibi teyzeminde agzina geldi o tat.ayagiminz altinda belli yerlere surdugumuz esanslari bile vucut gerekli organa iletiyor okadar dusun yani.
Bagimsiz demedim tadının gelmesi bana sacma geldi sadece canm

Peki fitillerin ne farki varmis canim enfeksiyon kirmada oda bitkilerin sentetik hali..dedigim gibi turkiyede cok soguk bakiliyordu yeni yeni bu tabular yikilmaya basladi..bide ben zaten kimseye yapin demdim bi yorumda kendim yapicam dedi kizlar merak edip sordular canim .

Kızlar ovulasyon testleri kaç dakikadan sonra koyulaşıyor ilk defa kullanıyorum bilgisi olan var mı

Neyse uzatmayalim canim hakkinda hayirlisi olsun dikkat et kndine

ilk defa duyuyorum bende yapıcam hasta olursam tek diş sarımsakmı:)

Kızlar ovulasyon testleri kaç dakikadan sonra koyulaşıyor ilk defa kullanıyorum bilgisi olan var mı
Canim 10 dk icinde gercek koyulugu verir. benim sana tavsiyem her yaptiginda test kitinin ustune adetin kacinci gun oldugunu yaz ve 10.dk.da testinin fotografini cek. cunku testin koyulugu saatler gectikce gercegi gostermiyor.

Merak etme canim tecrubeyle sabit :) hem dedigim gibi tup icin olmasada enfeksiyon icin 1 gece tutuyolar...e kulladigimiz fitiller neki ayni kimyasal enfeksiyonda sebep olan mikrop kirici...sarimsakta sirkede dogal olani bunun.en iyi mikrop kiricilar

bn de kullandım işe yarıyor ama sarımsağa ip takmayı unutma. elma yağı da kullandım bn . iltihap atmakta bi harikalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…