2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bir soru sormuştum ama kimse dönmedi rahimde agirlik gibi bir his baskı gibi gebelik belirtisi mi? Hamileler böyle bişey yaşadınız mi?
Valla canım benim belim çok ağrımıştı. Tırnaklarım çok kırılıordu şu an yok mesela o ama bu bir belirti mi bilmiyorum. Akıntım da yoktu. Ara ara gelen kasık ağrılarım vardı.

Nonipo canım ya senin durumun nasıl şu an ? Bende bugün bi halsizlik var, elim ayağım tutmuyor. Midem de bi değişik sanki bulantı da değil ama ne bileyim normal de değil

valla benim bu ay yapmadığım kalmadı adet sonrası maydonoz süt buharı yaptım yumurtlama gününe kadar acı elma yağı yaptım soğan suyu içitim bakalım nasip artık bende istiycem doktorumdan artık :)

Bu sarimsak tuplerin acik olup olmadigini kontrol ediyomus canim )

Çok teşekkür ederim artmadı ama hala devam ediyor doktora gittim aile hekimine biz bişi yapamayız dedi gönderdi

Canim ne zaman yumurtladiysan ondan 2 hafta sonra adet oluyoruz.yumurtlaman kac gun gectiyse adetinde okadar gecicek o tarihe gore hesapla..insallah tutmustur hic gelmez kirmizilar
Ayy canım benimm çok teşekkür ederimmm gelmesinler istemiyoruzzz :)

Kızlar ben de tüp bebek tedavisi oldum transferim ayın 5 inde oldu 15 inde test tarihim ben de gün sayıyorum
Rabbim hayrlsiyla nasip etsin inşallah mucizen sana sımsıkı tutunur cnm bende tüp bebek yaptırmistim çok zor bisey seni çok iyi anlıyorum Rabbm yardımcın olsn

Nonipo canım ya senin durumun nasıl şu an ? Bende bugün bi halsizlik var, elim ayağım tutmuyor. Midem de bi değişik sanki bulantı da değil ama ne bileyim normal de değil
Bende şuan aynı anlattığın şekildeyim canım tamfa annemle onu konuşuyodum kahvaltıdan donra bi tuhaf oldum sanki bende

Sarımsagi nasıl denicen cnm açıklarmisin

Çok teşekkür ederim artmadı ama hala devam ediyor doktora gittim aile hekimine biz bişi yapamayız dedi gönderdi
Yani evet aile hekimide yapamaz..dusta meme muayenesi yapiyormusun en guzeli kopukluyken hissedildigi icin orda muayene yapmak..kist falan yada 2 si arasinda farkli buyukluk hissedersenz genel cerraha git..sadece hassasiyet varsa buyuk ihtimalle hormonaldir kadin doguma gozuk canim

Valla canım benim belim çok ağrımıştı. Tırnaklarım çok kırılıordu şu an yok mesela o ama bu bir belirti mi bilmiyorum. Akıntım da yoktu. Ara ara gelen kasık ağrılarım vardı.
Çoğu kişide bel ağrısı olmuş hamile kalanlarda benm adetime 8 gun var bu belirtiler ne zamn başlamıştı cnm

günaydın kızlar nasılsınız morsevdam5 tatlım benim korunma sürem doldu bat 1aralık benide ekler misin kürtaj sonrası ilk defa korunmuyorum hiç umudum yok tekrar aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum
lale_cik ben de kurtajdan sonra gecen ay korunmayi biraktim olumsuz. bu ay benimde bat 1 aralik ben yarindan itibaren ovulasyon testiyle takip edicem. iyi dusun canim bin şükür hamile kalabiliyoruz bigun saglikli olarak bebegimizi kucagimiza alicaz Allahin izniyle

Sarımsagi nasıl denicen cnm açıklarmisin
Fitil gibi vajinanin icerisine itlenip cok deil tabi bekliyormusuz.20 dakika falan bekliyrz sarimsak tadi agzimiza gelirse acik demekmis..teyzeme denettrdim geldi agzina tadi.sorna gitti cikardi..simdi adet olursam bende deniycem bitince..bu yontemi eskiler cok yapiyordu hep aklimda vardi cesaret edemedim .teyzem dedi ben denerim senin icin :) bisey yok yapabilirsin dedi bakalim

Hadi ya ilk defa duydum e peki sarımsak çıkıyomu sonra içinde kalmasn bide ne kadr sarımsak bi dis flnmi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…