2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ettim çok şükür ama bu ay bende kist oluşmuştu oyzden umudum yok.doktor primolit-n diye bir ilaç verdi bilginiz varmı o ilaçla ilgili
Banada vermisti kist icin..iyi geldi sonraki ay gittigimde gecmisti kistim.ama adetim asiri agrili olmustu ondan mi kaynakli bilmiyrm

Test yapmayayim diyorum ama dayanamiyorum da erken gebelik testi alsam mi kizlar?? Ne diyorsunuz 6 gun var bat a?

Sanki hamileymisim gibi hissediyorum sadece his. Cok carpintim var ve yorgunum surekli uyumak istiyorum..
Ya gebelik testinden ziyade ben ovulasyon testimden ayridim 2 3 tane..odayumurtlamdan 1 hafta sonra tekrar koyulasiyormusya gebelik varsa..onu deniycem.sende elinde varsa deneyebilirsin canim..6 gun kala hcg de cikmayabilir

Yarin bat tabi duzenli olursam hic adet olacagima inanmiyorum cunku yumurtlama gunlerimde oldumu hissediyorum baya gec yumurtlama olacak sanirim..anlasilan yine duzensiz oldum

Ya gebelik testinden ziyade ben ovulasyon testimden ayridim 2 3 tane..odayumurtlamdan 1 hafta sonra tekrar koyulasiyormusya gebelik varsa..onu deniycem.sende elinde varsa deneyebilirsin canim..6 gun kala hcg de cikmayabilir
Alayim o zaman bir deneyiyim bakalim. Iliskiden 10 gun gectikten sonra kanda cikiyor diyorlar ama bilmiyorum bklm nasip

Adetinden sonra baslarsinz canim hemen..cunku suan sen onu biraktiginda sokulceksin sonra yeni aya yeni umutlarla insallah

bugün bitti 3 gün içinde olucam ozaman ama benim yumurtlama geç oldu galiba o farkettirirmi 14 gün sonra mı olurum acaba

ettim çok şükür ama bu ay bende kist oluşmuştu oyzden umudum yok.doktor primolit-n diye bir ilaç verdi bilginiz varmı o ilaçla ilgili

malesef cnm o ilacı bilmiyorum . bende kist vardı bu ay yasmin verdi onu kullanıyorum son 6 hap kaldı ..

çarpıntı yazınca aklıma troid geldi baktırmış mıydın hormonlarına daha önceden? benimde 6 gün kaldı sabredelim biraz daha bu hafta çıkınca netleşir inşallah...
Baktirmistim normal canim. Bilmiyorum belki strestendir. Esim ameliyat olacak onun stresi var ama bir yandan da aklimda bu durum. Sabahtan beri hastanedeyiz bulantim olacak gibi carpinti bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…