Banada vermisti kist icin..iyi geldi sonraki ay gittigimde gecmisti kistim.ama adetim asiri agrili olmustu ondan mi kaynakli bilmiyrmettim çok şükür ama bu ay bende kist oluşmuştu oyzden umudum yok.doktor primolit-n diye bir ilaç verdi bilginiz varmı o ilaçla ilgili
Adetin geçti mi canımBugun tahminimce yumurtlamadan 12 gunu oylesine bi test yaptm sozde 14 . Gun yapcktm sonra testte bi cizgi varmis gibi duruyo bi bakym yokmus gibi bnmi hayali bisey goruyorum daha erken biliyrm ama sizce bnmi hayali goruyorumEki Görüntüle 1909341
Banada vermisti kist icin..iyi geldi sonraki ay gittigimde gecmisti kistim.ama adetim asiri agrili olmustu ondan mi kaynakli bilmiyrm
Ben dün kayıt oldum ama sanırım onlar da kayıtlardan görebiliyorlarmışkizlar saglik ocağına gtmek gerekiyor mu bu donemde
Evet yok canim.cunku o adet söktürücü.adetin gelmesini tetikliyor 3 gun sonra falan söküldüm canim benevet ondan olurmuş yorumlar hep o şekilde onu kullanırken hamilelik şansı yok sanırım dimi?
oyy kıyamam Allah şifa versin kuzuya.sen yine temkinli ol gerisini de Allah'a bırak canımMecbur yapcam canım kım yapacK baska oglan da diş cıkarıyor temız ortam lazım yoksa hemen bogaz enfeksıyonu kapıyor diş patlatamıyor
Evet yok canim.cunku o adet söktürücü.adetin gelmesini tetikliyor 3 gun sonra falan söküldüm canim ben
Ya gebelik testinden ziyade ben ovulasyon testimden ayridim 2 3 tane..odayumurtlamdan 1 hafta sonra tekrar koyulasiyormusya gebelik varsa..onu deniycem.sende elinde varsa deneyebilirsin canim..6 gun kala hcg de cikmayabilirSanki hamileymisim gibi hissediyorum sadece his. Cok carpintim var ve yorgunum surekli uyumak istiyorum..
Adetinden sonra baslarsinz canim hemen..cunku suan sen onu biraktiginda sokulceksin sonra yeni aya yeni umutlarla insallahben boşuna uğraşıyorum sanırım bu ay Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyim
Sanki hamileymisim gibi hissediyorum sadece his. Cok carpintim var ve yorgunum surekli uyumak istiyorum..
Alayim o zaman bir deneyiyim bakalim. Iliskiden 10 gun gectikten sonra kanda cikiyor diyorlar ama bilmiyorum bklm nasipYa gebelik testinden ziyade ben ovulasyon testimden ayridim 2 3 tane..odayumurtlamdan 1 hafta sonra tekrar koyulasiyormusya gebelik varsa..onu deniycem.sende elinde varsa deneyebilirsin canim..6 gun kala hcg de cikmayabilir
Adetinden sonra baslarsinz canim hemen..cunku suan sen onu biraktiginda sokulceksin sonra yeni aya yeni umutlarla insallah
ettim çok şükür ama bu ay bende kist oluşmuştu oyzden umudum yok.doktor primolit-n diye bir ilaç verdi bilginiz varmı o ilaçla ilgili
Baktirmistim normal canim. Bilmiyorum belki strestendir. Esim ameliyat olacak onun stresi var ama bir yandan da aklimda bu durum. Sabahtan beri hastanedeyiz bulantim olacak gibi carpinti bir yandançarpıntı yazınca aklıma troid geldi baktırmış mıydın hormonlarına daha önceden? benimde 6 gün kaldı sabredelim biraz daha bu hafta çıkınca netleşir inşallah...
Belirtiler var mi canim senin bat ayni galiba?çarpıntı yazınca aklıma troid geldi baktırmış mıydın hormonlarına daha önceden? benimde 6 gün kaldı sabredelim biraz daha bu hafta çıkınca netleşir inşallah...
Yok ya ilac daha erken soker canim uyardigi icinbugün bitti 3 gün içinde olucam ozaman ama benim yumurtlama geç oldu galiba o farkettirirmi 14 gün sonra mı olurum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?