- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
İnşallah birşey olmaz çok sinir oldum kıza allahım yavrumu korısın inşallah
Rabbim yazdıysa kucağımıza alicaz inşallah fazla takılma bence beddua edenin başında döner o sen dua etİnşallah birşey olmaz çok sinir oldum kıza allahım yavrumu korısın inşallah
İnşallah canı. Sımsıkı tutunur inşallah rabbim yavrumu bana kavustursun inşallahBeddua edene geri doner canim.ne hasetler kimler icin beddua ediyor dussun diye de bisi olmuyor.herkes sen ben biz degil bebek konusunun onemini hassasiyetini bilsin bir cana kiyiyor bir de sana beddua ediyor.yazik.merak etme oyle bi insanin bedduasi tutmaz Allahin izniyle.o bebeğin yasayacak nefesi kısmeti varsa butun cihan bir araya gelse bisi olmaz.takma kafana salla
Aynen canım öyleRabbim yazdıysa kucağımıza alicaz inşallah fazla takılma bence beddua edenin başında döner o sen dua et
Insallah canim ya saglikli buyusun insallah1 ara ile tekrarla testi değerin yukselirse hamilesin...inşallah yukselir canim.daha küçücük seninki
Evet malesef o ilaclarin oyle yan etkileri varaynen canım . çatlayamış yumurta kisti vardı bn de adet olmadım tarlusal verdi dr. ilac bitti yine olmadım dr bu defa yasmin verdi son 6 hap artık salı günü randevum var dr da bakalım kist erimişmi. . aşırı derecede mide bulantım oluyor ve bel ağrım var. ilaç kullandığım için gebelik değil bu ama yan etkisi çok kötü etti beni 2 kilo aldım
hayırlısı olsun hakkımızda canm Allah gönlümüze göre versinBende de bır suru belırtı var canım ama ben butun belırtıler varken negatıfı cok gordugum ıcın pek onemsemıyorum belırtı olayını
Cirkin insanlara bulasmayin. Yazik hamilesiniz zaten hassassiniz millet lafini bilmiyor vicdan kalmamis cunku merhamet sefkat denilen seyler artik insanoglunda mevcut degil. Allah yavrunuzu size bagislasin insallahAynen canım öyle
insallah hayirlisiyla gelmez canim kirmizilar.Benim 9 gun var bata 18 kasim adet tarihim canim.Bugun yemek yerkende arada icim bulaniyor gibi oldu ama ben hala adet olucam diye bekliyorum kendimi cok kaptirmak istemiyorum canim hatta el isiyle flan ugrasiyorum ki surekli kendimi dinlemeyim diye.Amin cnm Amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Benimde belimden kalçama vuruyor kuyruk sokumuna. Şen'inle aynı şeyleri yaşıyoruz bende çok açım her daimsenin kaç gün var bat'a? Gelmez inşallah kırmızılar
Yarın regli tarihim olmazsam elimde bi tane daha gebelik testi var onu yapicam yarin bakalim insallah olur bu ay allah herkese yasatsin bana daAyy beklemeli misin bilemedim ama ikinci cizgi cok hafifse bile gebelik var demektir benim bildigim. Hadi hayırlısı insallah güzel haberlerini alalım :)
Ya belirti aramiyorum aslinda agrisindan rahatsiz oluyodum bu yuzden bilmiyorum en iysi yarini beklemek canim yarin bir daha yapicam test elimde var insallah vadir seninde bebisin ya belirti olmadan hamile olanda var allah bize sabir versin beklemek ne zorfoto atılmayınca ne desek yalan olur o buharlaşma çizgisini 2 sefer gördüm ben ve negatifti bence reglin bir gün dahi olsa geçsin bekle öyle kan testi yaptır ya da idrar testini tekrarla... bu arada belirti arama göğüs ağrısı bile yeter... benimde bu ay göğüs ağrım hiç yok sabah bebiş yok heralde dedim sonra boşver belirti arama belkide vardır dedim
canimmmm çok saol...Allah razı olsun...bende hepiniz için dua ediyorum.2 hafta sonra randevum.iğne ye basladik haftada 1.progestana devam.coraspirin...birde idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye çünkü idrarim kokuyor 3 günlük ilaç....sen nasılsın nasıl gidiyorcanim hayırlı olsun ya aklima geldin hep dua ettim cok şükür bebeğin seninle kalp atışını da duycan hayırlısıyla
amin saol canimInsallah canim ya saglikli buyusun insallahsenin minnosunda saglikla kolaylikla büyüsün
Yok cnm bu ay erken yumurtladm diye dusunuyrm daha bata 10 gun var ama yumurtlamanin 12. GunuyduAdetin geçti mi canım
RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDESIM.... INSALLAH SAGLIKLICA DOGURURSUN BEBISINI ANNESI..canimmmm çok saol...Allah razı olsun...bende hepiniz için dua ediyorum.2 hafta sonra randevum.iğne ye basladik haftada 1.progestana devam.coraspirin...birde idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye çünkü idrarim kokuyor 3 günlük ilaç....sen nasılsın nasıl gidiyor
Aynen bende canım benim gecikmemin ikinci günü dün idrar testinde çıkmadı ama hala olmadım. Bende senin gibi el işiyle uğraşıyorum kanaviçe yapıyorum kafam başka türlü dağılmıyor siteden ayrılmıyorum yoksaİnsal
insallah hayirlisiyla gelmez canim kirmizilar.Benim 9 gun var bata 18 kasim adet tarihim canim.Bugun yemek yerkende arada icim bulaniyor gibi oldu ama ben hala adet olucam diye bekliyorum kendimi cok kaptirmak istemiyorum canim hatta el isiyle flan ugrasiyorum ki surekli kendimi dinlemeyim diye.
saol canim aminnnn tskederim allahım hepimize nasip etsinRABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDESIM.... INSALLAH SAGLIKLICA DOGURURSUN BEBISINI ANNESI..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?