2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Belirtiler var mi canim senin bat ayni galiba?
düne kadar vardı ama bugün hiç bir belirtim olmadı canım... normalde bebek düşünmediğimiz zaman adete 1 hafta kala kasıklarım ağrır göğüsüm şişerdi onlar bile yok anlamadım gitti geçen ay kimyasal gebeliğim oldu hamile olduğumu öğrenmeden önce kasıklarım belim kopacak gibiydi göğüslerime dokunamıyordum...

Sende korunmussun ozaman canim bu ay
aynen canım . çatlayamış yumurta kisti vardı bn de adet olmadım tarlusal verdi dr. ilac bitti yine olmadım dr bu defa yasmin verdi son 6 hap artık salı günü randevum var dr da bakalım kist erimişmi. . aşırı derecede mide bulantım oluyor ve bel ağrım var. ilaç kullandığım için gebelik değil bu ama yan etkisi çok kötü etti beni 2 kilo aldım

Ay kızlar çok tuvaletim geldi girmişken yapsam mı bı test

inşallah ya benim hiç umudum yok bu ay kistte vard ya birde doktor bana primolt-n diye bir ilaç verdi bilgin varmı hiç bugün bitti:)
Canim normal yumurta artığı kistse gebelige engel degil korkma. bahsettigin ilac nedir bilgim yok canim. insallah vardir.

Hadi yap artik bi test canim ya sabrina hayranim Allah ne yazdiysa o, en azindan ogrenirsin insallah gelmistir bebisin
Ay hala tutuyorum tuvaletımı karar veremedim negatıf cıkarsa uzulur muyum kı neyse yapıyorum hadı bakalm ama negatif cıkarsa 15 gun bıle gecıkse yapmam bı daha bak

bende oyleyim canim korkuyorum ama kalp atisini duydum. herkes ayni degil sanırım
Galiba canım bide az önce bi başlıkta bi kız bebegini aldırmak istiyo diye çok kızdım evlide degilmiş kız beddua etti bebegini inş kucagına alamazsın dedi çok moralim bozuk

Galiba canım bide az önce bi başlıkta bi kız bebegini aldırmak istiyo diye çok kızdım evlide degilmiş kız beddua etti bebegini inş kucagına alamazsın dedi çok moralim bozuk
sinirle söyleniyor işte canim ya üzülme sen. hem bak bize tutunsunlar, kalp atışını duyalım, dünyaya getirelim, kucağımıza alalım diye nekadar üzülüyoruz endişeleniyoruz. rabbimin verdiği cana kıymakta sinirlendiriyor bizi haliyle

İnşallah birşey olmaz çok sinir oldum kıza allahım yavrumu korısın inşallah

Canim bende o konudaydim hemen k.i.b tusuna bastim sikayet ettim sende et uzme tatli canini onun demesiyle olsaydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…