2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim haklisinda ben kendi adima olecegimi sanmiyroum yazdim..kimseye recete yazmadim burda illa sarimsak dene tuplerin acik mi diye..tamamen kendime yapicagim biseyden bahsetmemden acildi konu.ve muneyede dedim damam bidaha konusmayiz diye .gereksiz uzuyor bence..ve bu bilgilerde internettte zaten yaziyor bak sende hemen bulup tavsieyelerde buluverdin.kimse ilk defa burada kur uydurmuyor ama yinede yasaksa konusmayiz gerek yok

sizi gerçekten anlamak istiyorum ama vicdanım el vermiyor bir garip oblomov a yüzde yüz katiliyorum... burdaki insanlar çok hassas... biraz dikkat lüften... siz sarımsak koyun allah korusun bişey olsa hastaneye gitseniz sarımsak koymuştm dersiniz...koymayın yiyin bari nimet sonuçta bu da ayrı bir boyut arkadaşım...

arkadaşım .. biz uydurmadık ki bu sarımsağı ... eski çağlarda yapılmış günümüze kadar gelmiş.. ananeler büyükanneler söylemiş... internette sayfa sayfa var.. ama uyguladın mı diye sorarsan yok uygulamadım .. yani bizlik bi durum değil sarımsağı o şekilde kullanmayı biz çıkarmadık ki yiyin diyelim ...

ay çok ağır kaldırmasaydın kuzum belli mi olur dikkat et kendine.bende bekliyorum artık bakalım ne zaman gelecek kendileri
Mecbur yapcam canım kım yapacK baska oglan da diş cıkarıyor temız ortam lazım yoksa hemen bogaz enfeksıyonu kapıyor diş patlatamıyor

Cok güzel yazmıssın valla canımm tebrik ederim

Kesinlikle katiliyorum sana

Akıntım her wc de geliyor ve arada sırada kasığım batıyor. Göğüs uçlarımda kararmış ve halka genişlemiş sende var mı bu değişiklik canım
Bende de bır suru belırtı var canım ama ben butun belırtıler varken negatıfı cok gordugum ıcın pek onemsemıyorum belırtı olayını

Ben kibledigim icin uyardi mune canim .onceden de uyarı geldigi oldu zaten hep denetleniyor bizim raporlarimizda dikkate aliniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…