siz derken çoğunluk olarak "siz" dedim yazanlar anlamında yanlış anlaşılmasın... tabiki burda paylaşılanlar umut oluyor ama işte umut oluyor ya gözü kapalı bilinçsizce yapacak çok insan okuyor burayı ben art niyetlisiniz demiyorum hiç birinize burda herkes o kadar iyi niyetli ki duyduğumuz ya da yaptığımız her şeyi paylaşıyoruz... ama düşünsene birinin gelip yazdıklarınızı okudum başıma bunlar bunlar geldi dediğini dönüşü olmayan şeylerde olabilir...Babies16 sağlıkçı olarak uslubun güzel değil arkadaşım sarımsakla öleceğini sanmıyorum yazın çok yanlış... oldu ki öldü bunun sorumluluğunu alacak mısın? tabi ki ilaçlar gökten zembille inmiyor... ben alternatif tıbbın yararlarına çok inanan biriyim ama özellikle bilimsel anlamda yararları ve zararları kanıtlanmış olanları kullanıyorum...
siz derken çoğunluk olarak "siz" dedim yazanlar anlamında yanlış anlaşılmasın... tabiki burda paylaşılanlar umut oluyor ama işte umut oluyor ya gözü kapalı bilinçsizce yapacak çok insan okuyor burayı ben art niyetlisiniz demiyorum hiç birinize burda herkes o kadar iyi niyetli ki duyduğumuz ya da yaptığımız her şeyi paylaşıyoruz... ama düşünsene birinin gelip yazdıklarınızı okudum başıma bunlar bunlar geldi dediğini dönüşü olmayan şeylerde olabilir...Babies16 sağlıkçı olarak uslubun güzel değil arkadaşım sarımsakla öleceğini sanmıyorum yazın çok yanlış... oldu ki öldü bunun sorumluluğunu alacak mısın? tabi ki ilaçlar gökten zembille inmiyor... ben alternatif tıbbın yararlarına çok inanan biriyim ama özellikle bilimsel anlamda yararları ve zararları kanıtlanmış olanları kullanıyorum...
Guzel olucak insallah kuzum annelik duygulari iste endişe ondan eminimm :)Napcaz biz böyle evhamla valla
Akıntım her wc de geliyor ve arada sırada kasığım batıyor. Göğüs uçlarımda kararmış ve halka genişlemiş sende var mı bu değişiklik canımBncede bekleyelım canım
sizi gerçekten anlamak istiyorum ama vicdanım el vermiyorArkadaslari ilaclarin neyden yapildigini dusunuyor acaba gokten zembille indigini falan miayni bitkilerin sentetik hali ve malesef kimyasallarla nekadar zararida oluyor yaninda.simdi bi fitilin zararlsrini burda yazsam saymakla bitmez.ki bende kullaniyrm bi saglikci olarak tabiki tip a karsi deilim..ama burada tedavilerin zararlarini karsilastrmaya kalkarsak .... bi sarimsak la olecegimi zannetmiyrm kimse denemesin ben denerim sizin icin kendimi feda ederim yol arkadaslarim
İnşallah canımGuzel olucak insallah kuzum annelik duygulari iste endişe ondan eminimm :)
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasinayyyy inşallahhhh.. inşallah çoğul olur :)
İnşallah canım oda doğru hayırlısıHiç bulantısı olmadan 9 ayını tamamlayan arkadaşların var canım. Hiç canını sıkma. Hem şu an benimde yok. Aynı haftadayız seninle
ooo sen maşallah yaa herşeyi yapmışsın . .. inşallah bu ay kucağın boş kalmaz
4. Günüm canın inşallah tutunmustur bebeklerim iki tane embriyo transfer edildi cumartesi günüinşallah tutmuştur canım.kaçıncı günündesin ?
Evet canım aıle hekımı senı gorevlı hemsıreye yönlendirir artık kılo takibi kalp atısı takıbı hamılelık aşısı falan onlar olcak saglık ocagında da takıp edıyorlar yanıaile hekimine mi gitmek gerekiyor canım?
sizi gerçekten anlamak istiyorum ama vicdanım el vermiyorbir garip oblomov a yüzde yüz katiliyorum... burdaki insanlar çok hassas... biraz dikkat lüften... siz sarımsak koyun allah korusun bişey olsa hastaneye gitseniz sarımsak koymuştm dersiniz...koymayın yiyin bari nimet sonuçta bu da ayrı bir boyut arkadaşım...
Mecbur yapcam canım kım yapacK baska oglan da diş cıkarıyor temız ortam lazım yoksa hemen bogaz enfeksıyonu kapıyor diş patlatamıyoray çok ağır kaldırmasaydın kuzum belli mi olur dikkat et kendine.bende bekliyorum artık bakalım ne zaman gelecek kendileri
Cok güzel yazmıssın valla canımm tebrik ederimsiz derken çoğunluk olarak "siz" dedim yazanlar anlamında yanlış anlaşılmasın... tabiki burda paylaşılanlar umut oluyor ama işte umut oluyor ya gözü kapalı bilinçsizce yapacak çok insan okuyor burayı ben art niyetlisiniz demiyorum hiç birinize burda herkes o kadar iyi niyetli ki duyduğumuz ya da yaptığımız her şeyi paylaşıyoruz... ama düşünsene birinin gelip yazdıklarınızı okudum başıma bunlar bunlar geldi dediğini dönüşü olmayan şeylerde olabilir...Babies16 sağlıkçı olarak uslubun güzel değil arkadaşım sarımsakla öleceğini sanmıyorum yazın çok yanlış... oldu ki öldü bunun sorumluluğunu alacak mısın? tabi ki ilaçlar gökten zembille inmiyor... ben alternatif tıbbın yararlarına çok inanan biriyim ama özellikle bilimsel anlamda yararları ve zararları kanıtlanmış olanları kullanıyorum...
Kesinlikle katiliyorum sanasiz derken çoğunluk olarak "siz" dedim yazanlar anlamında yanlış anlaşılmasın... tabiki burda paylaşılanlar umut oluyor ama işte umut oluyor ya gözü kapalı bilinçsizce yapacak çok insan okuyor burayı ben art niyetlisiniz demiyorum hiç birinize burda herkes o kadar iyi niyetli ki duyduğumuz ya da yaptığımız her şeyi paylaşıyoruz... ama düşünsene birinin gelip yazdıklarınızı okudum başıma bunlar bunlar geldi dediğini dönüşü olmayan şeylerde olabilir...Babies16 sağlıkçı olarak uslubun güzel değil arkadaşım sarımsakla öleceğini sanmıyorum yazın çok yanlış... oldu ki öldü bunun sorumluluğunu alacak mısın? tabi ki ilaçlar gökten zembille inmiyor... ben alternatif tıbbın yararlarına çok inanan biriyim ama özellikle bilimsel anlamda yararları ve zararları kanıtlanmış olanları kullanıyorum...
Bende de bır suru belırtı var canım ama ben butun belırtıler varken negatıfı cok gordugum ıcın pek onemsemıyorum belırtı olayınıAkıntım her wc de geliyor ve arada sırada kasığım batıyor. Göğüs uçlarımda kararmış ve halka genişlemiş sende var mı bu değişiklik canım
bişey olacağı yok ama işte iç ferahlığı:)
Bence de canın Allah büyük o ol derse her şartta olur sen içini ferah tutkaramsar olma canım . uygulamışsın sonuçta. uygulamasına dikkat ettiysen olur cnm
Ben kibledigim icin uyardi mune canim .onceden de uyarı geldigi oldu zaten hep denetleniyor bizim raporlarimizda dikkate aliniyordoğrubildiğin şeyleri söylemek lazım . o kapatlır burda ban yenir diye korkarak ağız değiştirilmemeli.. burda kimse bilinçsiz değil . herkez bilinçli iyi araştırmadan kimse birşey yapmaz. yönetici olarak 2bin küsur sonra herkes herşeyi paylaştıktan sonra uyarı yazısı yazması saçma..
karamsar olma canım . uygulamışsın sonuçta. uygulamasına dikkat ettiysen olur cnm
Bence de canın Allah büyük o ol derse her şartta olur sen içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?