kabugunu soyup yarim saat bekledin mi canim hic mi hissetmedin.simdi kendim yapamadigim icin bilmiyrm nekadar hissediliyor..adet olursam yapcam ozaman soylerim canimBabies16
Canim ben sarimsak şeyini denedim ama ağzıma tadi kokusu vs gelmedi tüplerm kapalı mi oluyor ki acaba ya da tam sokamadim iceri desem girmisti biraz ne biliyim merak ettim denedim sonuç sıfır
Benim cok etkili kesfertigim formuller var ama yadakmis canim burda konusmak bunlariKizlar esimimde sperm hareketsizligi var onerebileceginiz bise varmi bu ay onu deniyim
Tuhaf bi agri ayiptir soylemesi buyuk tuvaletime sikisinca falan o agriyan yerde baski hissediyorum bide ilk kez catlatma ignesi oldm ve hep yumurtlarken akintm olurdu bu ay olmadiKorkma canim ben 2 kere yaptrdim ilkinde ozellikle cok siddetli agrilarim oldu kist falan olmamisti.igne yapiyor
O ignede benimde akintim olmadi 2 ay..belki tutmustur canim.hamileler genelde oyle baski hissedyorTuhaf bi agri ayiptir soylemesi buyuk tuvaletime sikisinca falan o agriyan yerde baski hissediyorum bide ilk kez catlatma ignesi oldm ve hep yumurtlarken akintm olurdu bu ay olmadi
Allah razı olsun cnm benmde 3 sene olcak evleneli ben çok dua ediyorm nolur benm içinde dua edrmsn kimin duası kabl olcagi belli olmaz hem hamilesn duan kabl olur inşallahKuzum sana Meryem suresi okicam kndime ettiğim gbi dua edicem senin icin günlerdir hep aklimdasin valla ismini söylesene adina armagan edim duayi . diger kızlara da yollicam bu arada :)
Benimde canım adet belirtilerim arasında bunlar da var. Ama henüz 2. Denemem bu ayda olmadı demekkiYani onlar benim her ay oluyor ama senin ilk defa oluyorsa belirti olabilir canim insallah oyledir
Bello olmaz canim o.zaten genelde ayni oluyormus insallah vardir umudunu kaybetmeBenimde canım adet belirtilerim arasında bunlar da var. Ama henüz 2. Denemem bu ayda olmadı demekki
Tabi ki ederim kuzum benim insallah kabul olur aklimdasin sende Rabbim en guzel sekilde yaratandir insallah salih hayirli sağlıkli bir evlat nasip ederAllah razı olsun cnm benmde 3 sene olcak evleneli ben çok dua ediyorm nolur benm içinde dua edrmsn kimin duası kabl olcagi belli olmaz hem hamilesn duan kabl olur inşallah
Ahh canım benim Allah bin kere razı olsun dusunmen bile nasıl güzel nasil mutlu etti beni Allahim agzina kalbine saglik versin her kelimesince sevap yazsin sana insaAllah mesajdan yazarım adımı bitanemKuzum sana Meryem suresi okicam kndime ettiğim gbi dua edicem senin icin günlerdir hep aklimdasin valla ismini söylesene adina armagan edim duayi . diger kızlara da yollicam bu arada :)
20dk bekledim canım kasiklarimda birseyler oldu ama tat gelmedi tekrar denerim zaten afedrsin ben soktum agiz kismindaki seyler geri itti degisik birşeydikabugunu soyup yarim saat bekledin mi canim hic mi hissetmedin.simdi kendim yapamadigim icin bilmiyrm nekadar hissediliyor..adet olursam yapcam ozaman soylerim canim
Gidiyor tabiki. Ben ilişkiden sonra 2 saate yakın yatıyordumO bizde de oluyor.
Hatta üzülüyorum gittiler diye ya, ilişkiden sonra da dökülüyor bazen
Ama giden gitmiş oluyordur herhalde
Hadi hayirlisi canim insAllah yukselirKızlar merhabaaaaa...
test yaptırdım 19.02 çıktı sonucum... ama daha 1 günüm var bata doktor kontrolüm cuma günü çok düşük gibi geldi değerim fazla sevinemedim ama işte çok karmaşık bi durumdayım :)))) cuma günü tekrarlanacak test zaten o zaman kesin sonucu görürüm herhalde demi? ( 2. Aşılamam bu arada)
Biraz daha bekleseydin keske canim.fitil gibi koyup bacaklarini kapatip yan yatsaydin .neyse ben deneyimde soylerm sonucu :)20dk bekledim canım kasiklarimda birseyler oldu ama tat gelmedi tekrar denerim zaten afedrsin ben soktum agiz kismindaki seyler geri itti degisik birşeydi
Amin cnm hepimize inşallah benm ismim Büşra buarada :)Tabi ki ederim kuzum benim insallah kabul olur aklimdasin sende Rabbim en guzel sekilde yaratandir insallah salih hayirli sağlıkli bir evlat nasip eder
Hic fitil kullanmadim canım ondan bilmiyordum tekrar denerimBiraz daha bekleseydin keske canim.fitil gibi koyup bacaklarini kapatip yan yatsaydin .neyse ben deneyimde soylerm sonucu :)
Inşallah canım. Sende ne var ne yok?Bello olmaz canim o.zaten genelde ayni oluyormus insallah vardir umudunu kaybetme
Senden de razi olsun kuzum benimmm iyi ki varsinnn mor meneksemAhh canım benim Allah bin kere razı olsun dusunmen bile nasıl güzel nasil mutlu etti beni Allahim agzina kalbine saglik versin her kelimesince sevap yazsin sana insaAllah mesajdan yazarım adımı bitanem
Tamamdir kuzucum benm duamdasin sende Rabbim kullarinin birbirine olan duasini kabul edermis insallaj kabul olur dualarimAmin cnm hepimize inşallah benm ismim Büşra buarada :)
Oyle zaten kararsiz kalmistim ama sanırım bekleyecegimayy alma alma canım ya ben 7 gün kala yaptım yine üzülüyo insan negatif olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?