- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
evet canımhamilemisin şimdi canım
çok sevindim allahım inşallah bana da nasip etsin inşallahevet canım
Canım hayırlı olsun Çok sevindim Rabbim en kısa zamanda bizim gibi bekleyenlere de nasip etsinevet canım
amin kızlar, dualarım sizlerle.Canım hayırlı olsun Çok sevindim Rabbim en kısa zamanda bizim gibi bekleyenlere de nasip etsin
hamile olmadan önce o kokuyu duydun mu hep.hani başka kötü koku da olur da bu ay bu koku çok arttı bakalım bat a doğru nolacakO koku bana da gelir canim. Hatta ben garip bir şekilde severim o kokuyu.
Kizlar gecen yazmistim kokulu ve renkli akintim var doktorun verdigi fitil gecirmeyince dogustandir dedi bugün baska bir doktora gittim anlattim oda genetik olabilir ozaman dedi.. Galiba gercekten var oyle bi durum doktorlar bepten kafayi yemediya..neyse sunuda eklim bu ay ilk defa sogan kürünü uyguladim ve iki kistim vardi gitmisler cok sevindim.. Klomen verdi ilk kez kullancam hadi hayirlisi insaAllah
Canım teşekkür ederim. Allah sana da şifa versin. Gönlüne göre meleğini almayı nasip etsin. Daha önce bu başlık altında yazmıştım ama yine de kimseye olumsuz birşey olsun istemem. Sana da özelden yazarım inşallah.Canım forma da yapabilirsen sevinirim kürünü herkes faydalanır yıllar sonra gelip okuyanlar bile oluyor ben bazen 2007 yılında Vs yazılan şeylerle karşılaşıyorum arşiv olması ne güzel diyorum kaldıki bitkisel tedaviler o kadar popülerki Saraçoğlu Vs hergün tv lerde anlatıyor onlarda anlatmasın o zaman ben tiroit hastasıyım mesela bitkileri kullanmadan önce araştırıyorum öyle tüketiyorum bilinçli tüketelim yeterki bu benim düşüncem eğer sakınca görüyorsan banada özelden yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
İlk fırsatta yazacağım canım dene inşallah şifasını görürsün ama öyle farklı bir rahatsızlığın varsa mutlaka araştır olur muanladım canım tamam sen özelden yaz bana.onu da deneyelim belli mi olur belki faydasını görürüz.ki denemiş sonuç almış olarak sen varsın örnek olarak.teşekkür ederim canım şimdiden
Canım açıkcası hiç belirtim yok bekliyorum bende umarım sonuç iyi olurBelirtilerin ne alemde canım
inşallah haırlısı olur bekliypruz guzel haberleri canımKızlar bat 13 kasım heyecan dorukta inş güzel haberler verebilirim haftasonu
İnşallah canım hepimiz içininşallah haırlısı olur bekliypruz guzel haberleri canım
merhaba senın nasıl oldu belirtiler ne zaman öğrendin gebe oldugunu canım.benım bat4 gun gectı dun yaptım testBelirtilerin ne alemde canım
İnşallah canım, yok adet belirtısıde yok nötr durumdayımEğer adet belirtin de yoksa sonuç pozitif olabilir inşaAllah :)
Canım ben adetimden bir hafta önce öğrendim gebe olduğumu . Çok erken başlıyor benim belirtilerim . İlk gebeliğim düşük oldu onda da aynı olmuştu . Belim inanılmaz ağrıyordu bebek rahme tutunduğu için . Kasıklarımda batmalar oluyordu. Krem gibi akıntım vardı . Mide bulantısı ve göğüslerimde hiçbir şey yoktu . Ve benim en büyük belirtim kalp çarpıntısıydı . Şu an çok zorlanıyorum . Geceleri uyuyamıyorum çarpıntıdan dolayı . Bir de aniden sıcak basıyormerhaba senın nasıl oldu belirtiler ne zaman öğrendin gebe oldugunu canım.benım bat4 gun gectı dun yaptım test
Her ay sonuç hüsran olduğu için yapmıyorum, yaklaşık 1.5 yıl oldu her ay sonuç .. beklicem ilkkeZEğer bekleyemiyorsan test yap . Doğru sonuç alma olasılığı yüksek bata az kalmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?