2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar gecen yazmistim kokulu ve renkli akintim var doktorun verdigi fitil gecirmeyince dogustandir dedi bugün baska bir doktora gittim anlattim oda genetik olabilir ozaman dedi.. Galiba gercekten var oyle bi durum doktorlar bepten kafayi yemediya..neyse sunuda eklim bu ay ilk defa sogan kürünü uyguladim ve iki kistim vardi gitmisler cok sevindim.. Klomen verdi ilk kez kullancam hadi hayirlisi insaAllah

süpersinnn inşallah bu ay olur şekerim..

Canım teşekkür ederim. Allah sana da şifa versin. Gönlüne göre meleğini almayı nasip etsin. Daha önce bu başlık altında yazmıştım ama yine de kimseye olumsuz birşey olsun istemem. Sana da özelden yazarım inşallah.

anladım canım tamam sen özelden yaz bana.onu da deneyelim belli mi olur belki faydasını görürüz.ki denemiş sonuç almış olarak sen varsın örnek olarak.teşekkür ederim canım şimdiden
İlk fırsatta yazacağım canım dene inşallah şifasını görürsün ama öyle farklı bir rahatsızlığın varsa mutlaka araştır olur mu

merhaba senın nasıl oldu belirtiler ne zaman öğrendin gebe oldugunu canım.benım bat4 gun gectı dun yaptım test
Canım ben adetimden bir hafta önce öğrendim gebe olduğumu . Çok erken başlıyor benim belirtilerim . İlk gebeliğim düşük oldu onda da aynı olmuştu . Belim inanılmaz ağrıyordu bebek rahme tutunduğu için . Kasıklarımda batmalar oluyordu. Krem gibi akıntım vardı . Mide bulantısı ve göğüslerimde hiçbir şey yoktu . Ve benim en büyük belirtim kalp çarpıntısıydı . Şu an çok zorlanıyorum . Geceleri uyuyamıyorum çarpıntıdan dolayı . Bir de aniden sıcak basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…