- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
cok tesekkur ederım paylaştıkların ıcın canım allah yardımcın olsun. benım 4 gun geçtı adet olacak gıbı hıssedıyorum karnımda şişkinlik var kasıklarım bilhassa sağ taraf batıyor.bel agrım yok gögüs hassasiyeti var.Canım ben adetimden bir hafta önce öğrendim gebe olduğumu . Çok erken başlıyor benim belirtilerim . İlk gebeliğim düşük oldu onda da aynı olmuştu . Belim inanılmaz ağrıyordu bebek rahme tutunduğu için . Kasıklarımda batmalar oluyordu. Krem gibi akıntım vardı . Mide bulantısı ve göğüslerimde hiçbir şey yoktu . Ve benim en büyük belirtim kalp çarpıntısıydı . Şu an çok zorlanıyorum . Geceleri uyuyamıyorum çarpıntıdan dolayı . Bir de aniden sıcak basıyor
Adet belirtilerinde kasıkların ikisi de ağrır . Benim de ikisinde de sağ kasığım ağrıyordu sadece . Doktor ultrasonla bakınca bebek sağ taraftaydı . :) ne tarafa yerleşirse orda batma olur :) haydi bakalım inşaAllah .cok tesekkur ederım paylaştıkların ıcın canım allah yardımcın olsun. benım 4 gun geçtı adet olacak gıbı hıssedıyorum karnımda şişkinlik var kasıklarım bilhassa sağ taraf batıyor.bel agrım yok gögüs hassasiyeti var.
Haftasonu randevu aldım canım oyuzdende bekliyorum, idrar testlerı yanıltıcı oluo geneldeDoktora gittin mi peki
Ve ayrıca şişkinlik bende de çok fazla oldu . Sanki dört beş aylık hamile gibiyim hala .cok tesekkur ederım paylaştıkların ıcın canım allah yardımcın olsun. benım 4 gun geçtı adet olacak gıbı hıssedıyorum karnımda şişkinlik var kasıklarım bilhassa sağ taraf batıyor.bel agrım yok gögüs hassasiyeti var.
Her şeyin normal mi peki . Yani yumurtan falan sağlam oluşuyor mu . Ya da adetlerin düzenli miHaftasonu randevu aldım canım oyuzdende bekliyorum, idrar testlerı yanıltıcı oluo genelde
Belli olmaz canim adet olacakmissin gibi agri olabiliyor hamilelik başlangıcındacanım yapmadım zaten ya ama karnım ağrımaya başladı sanırım olcam adet.
Sor canımKızlar birşey sormam lazım hamilelere acil, yada bilgisi olanlara kime soracagımı şaşırdım çok önemli..
2 gündür kasıgım taş gibi zaten büyüdügünden oluyor galiba,Fakat çok fazla agrım oluyor ayakta durunca ayaga kalkınca sol veya sag tarafa yatınca düz bir zemine uzanınca agrıyor aglıyorum agrıdan ilk defa böyle oldu normal mi anlam veremiyorumSor canım
2 gündür kasıgım taş gibi zaten büyüdügünden oluyor galiba,Fakat çok fazla agrım oluyor ayakta durunca ayaga kalkınca sol veya sag tarafa yatınca düz bir zemine uzanınca agrıyor aglıyorum agrıdan ilk defa böyle oldu normal mi anlam veremiyorum
Doktorum bu saatte yok ulaşamıyorum cebide vermedigi için bir bilgim yok ;(Cnm buna kimse cvp veremez seni ağlatacak kadarsa Dr unu arayıp sorsana
Ben kullandigim ay oldu canimBu ovulasyon testi işe yarıyor mu gerçekten acaba bu şekilde hamile kalanlar var mıdır ben ilk kez denedim
Doktorum bu saatte yok ulaşamıyorum cebide vermedigi için bir bilgim yok ;(
Ayy cok sevindim gozunuz aydın Allah tamamına erdirsinGunun mujdesiiii
Kizlar 2 gün adetim geçilmişti, az önce test yaptim pozitif cikti elhamdülillah. Rabbim herkese hayirlisini versin. Hepinizi opuyorum. Resim atamadim testi atmak isterdim.
Belli bi seviyeye kadar rahim buyudugu icin normal ama aglayack kadar coksa bi dra da gozuk istersen canim2 gündür kasıgım taş gibi zaten büyüdügünden oluyor galiba,Fakat çok fazla agrım oluyor ayakta durunca ayaga kalkınca sol veya sag tarafa yatınca düz bir zemine uzanınca agrıyor aglıyorum agrıdan ilk defa böyle oldu normal mi anlam veremiyorum
Yaa canim iyi olucaksiniz insallah ikinizde gnlunu rahay tut dua et canim bol bol. Bi doktora gt istersen nobetci kadin dogum illa vardirDoktorum bu saatte yok ulaşamıyorum cebide vermedigi için bir bilgim yok ;(
Insallah canim. 2 gun var aramizda benimde bugun 10.gunum. islakligim baslamadi henuz.
Canım ben 25 ekimde aldım ovitrelle 76 liray di fiyatı.Ovitrelle mi yaptryorsun canim.vende 2 kere yaptrdim 70 di sanirim tam hatrlamiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?