2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnsallah bebistir :) Hamile olunca ne belirti bir sey oluyor aslında bence. Ben kızımı 7 haftalıkken ögrenmistim, ruhum duymadı valla...İçime dogdu senin gecikme de bebis mujdesi olsun insallah :)

Ayy inşallah... hala hiçbir belirti yok. normalde bugün başlaması gerekirdi. Başlamadan birkaç gün önce de geleceğini hissettirirdi.. Pazartesiye kadar beklemedeyim.. İnş. benim de sizinki gibi mutlu son olur :))

Canım insallah hamilesidir....
Insallah canim. Asil bat 15 kasimdi neden bu kadar erken geldi bilmiyorum stresten mi acaba bakalim gun icinde kanama olacak mi olmaz umarim. Istahim yerindeydi simdi birsey yiyemiyorum halsizim ve surekli uyumak istiyorum birde bas agrisi var. Su mubarek cuma vaktinde rabbim herkesin duasını kabul etsin.

Canım ben de kendime pek ihtimal veremiyorum hafif bir agrim var ama biraz beklemek lazim. Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim. Rüyamda cocuk eldivenleri ve patikleri gördüm. Rabbim dogru zaman saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…