2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar gunaydın bugun akıntım olmamıs hıc ne oluyor acaba adet mı gelcek ?
Adet öncesi beyaz akıntı hamilelik belirtisimi ?
Evet adetten önce oluşan akıntı gebelik belirtisi olabilir.Yani adet öncesinde yaşadığınız akıntı erken hamileliğin belirtisidir ancak bu akıntının rengi çok önemlidir.Kahverengi veya lekelenme gebeliğin belirtisi olabilir.Beyaz şeffaf akıntı gebeliğin belirtisi değildir.

Bak az once arastırdım böyle bir sey buldum canım. Ben de akıntıyı fazla yorumlasmıstım. Benimki beyaz-sarımsı ama kesinlikle kahverengi degil.

Bat bugün o yüzden heyecan dorukta inşallah hayirlisiyla olmam valla adetten nefret ettim burayı okudukça
Canım tüümm kalbimle dua ediyorum, insallah insallah bu hafta senden güzel haberler alalım. Bat bugun diyince heyecan yaptım vallahi :99 adını bilmiyorum Byn_Ckc kulun diye dua ettim, ama Rabbim niyetimizi, gonlumuzu biliyor. Hadi bakalım hayırlısı

Benımkıde beyaz degıl canm ama sarı da degıldı koyuydu kahverengı sarı gıbı bıseydı ama suan yok yanı bu gece hıc gelmemıs

bence 18 yapalim cnm

Masallah size. Girme o zaman kuzum. Dikkat et. Kendine basit ugraslar bulmaya calis zaman gecirmek icin. Oturdugun yerden :)
Kitap oku.
Bende iyiyim sukur ayni degisen bisey yok.

Yarın doktor randevum var. Gecen ay bi doktor, yumurtalıkların yavaş çalışıyo demişti şimdi başka doktora gitcem onu sorcam bide 2 aydır yumurtlama döneminden adete kadar süren kasık sırt agrılarım var sebebini sorcam...

büyük ihtimal alttan muayene olcak.. Yarın da adete 6 gün kalmış oluyo. Belli olur dimi ozaman hic gidesim yok. Gebelik var demeyince cok üzülcem yaaa.

Bata kadar beklemek ne kada stresli olsa da cok güzel cok heycanlıı:)

Kızlar benim adete göre 5+6 ama ultrasona göre 4+6. Eklediğim takvim o zaman yanlış oluyor onu nasıl düzelticem ultrasona göre?

Ay Allah razı olsun ne güzel insansın sen öyle Allah iki cihanda yüzünü guldursun insallah Amin amin Rabbim isteyen hic kimseye evlat aratmasin insallah. Insallah sende bende hamileyizdir hayirlisiyla tabiki.Adım Maide bu arada

Beni hiç alttan muayene etmedi doktorum. 5. Haftanın içinde keseyi gördük 7. Haftanın içinde kalp atışlarını duyduk
Ben erken öğrendiğim için gebeliğimi erken görmek isterseler alttan bakıyor doktor benim doktorum ultrason uzamanı mutlaka kontrol etmek istiyor. Doktora göre de değişiyor.

6. Haftanın içibe girdiğinde görebilir duyabilirsin canım istersen biraz daha bekle hepsini aynı anda görmüş olursun.
Kuzum şöyle yapmayi düşünüyorum Pazartesi keseyi gormek icin gideceğim. Kalp atışı için 22 kasim bizim yildonumu esime sürpriz yapip götüreceğim doktora ona hediyem o olucak insallah. O gun tam 6 hafta 4 gunluk olmuş olucak duyariz insallah

Ben bu sabah yapayım diye kalktım sonra negatif çıkarsa çok üzülürüm diye cesaret edemedim bir de bata daha beş gün var olsa da çıkmayabilir dedim karnımda da ağrı var kızlar yine bat gelmeden hasta mı olucam acaba çok keyifsizim

Kızlar bişey sormak istiyorum ya doğum kontrol hapının etkisi 3 ay devam ediyor mu bıraktıktan sonra ?

Canım benimki beyazdı ama hamileymişim. Adet gelmeden moralinizi bozmayın. Yani eğer hamile olmasaydım şuanda adet olmam gerekiyordu ve şimdi bile adet belirtilerim oluyor. Stres sinir gerginlik saçlarım şekle girmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…