- 19 Eylül 2016
- 194
- 309
- 33
Adet öncesi beyaz akıntı hamilelik belirtisimi ?Kızlar gunaydın bugun akıntım olmamıs hıc ne oluyor acaba adet mı gelcek ?
Canım tüümm kalbimle dua ediyorum, insallah insallah bu hafta senden güzel haberler alalım. Bat bugun diyince heyecan yaptım vallahi :99 adını bilmiyorumBat bugün o yüzden heyecan dorukta inşallah hayirlisiyla olmam valla adetten nefret ettim burayı okudukça
Benımkıde beyaz degıl canm ama sarı da degıldı koyuydu kahverengı sarı gıbı bıseydı ama suan yok yanı bu gece hıc gelmemısAdet öncesi beyaz akıntı hamilelik belirtisimi ?
Evet adetten önce oluşan akıntı gebelik belirtisi olabilir.Yani adet öncesinde yaşadığınız akıntı erken hamileliğin belirtisidir ancak bu akıntının rengi çok önemlidir.Kahverengi veya lekelenme gebeliğin belirtisi olabilir.Beyaz şeffaf akıntı gebeliğin belirtisi değildir.
Bak az once arastırdım böyle bir sey buldum canım. Ben de akıntıyı fazla yorumlasmıstım. Benimki beyaz-sarımsı ama kesinlikle kahverengi degil.
bence 18 yapalim cnm@edacimm 17 Kasım
@bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
baldan_madam 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
@fly0513 18 Kasım
Nisaberatim 19 Kasım
@la rosa 19 Kasım
@purki90 19 Kasım
bayangezenti 19 Kasım
@Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
@Paramedik92 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
M mavitosbaa 21 Kasım
Kizlar hangi gun test yapiyrz belirlediniz mi..20 si esimin dogum gunu.19.gecesi kutlayacagim olurda tutarsa surpriz yapacagim oyuzden en gec 19 olsun.18 19 bana uyar
Masallah size. Girme o zaman kuzum. Dikkat et. Kendine basit ugraslar bulmaya calis zaman gecirmek icin. Oturdugun yerden :)Bugün doktordaydım canım. Kesemizi gördük şüküradete göre 5+5 ama ultrasona göre 4+5 im. 3 aralıkta kalp atışını görmeye gidicez inşallah. Manyetik alanlardsn uzak dur özellikle tlf la çok uğraşma dedi bana buraya girmeden nasıl yapıcam bilmiyorum sen nasılsın canım ?
Him kullanmistim. Bir sorun olmamisti. :) cok merak ediyorum seni. Sabirlisin yinede en guzeli.Foto atamadım canım telefon yuklemıyor sınyal sorunu var markası Freely
İnsallah cNım dua edon bol bolHim kullanmistim. Bir sorun olmamisti. :) cok merak ediyorum seni. Sabirlisin yinede en guzeli.
Yakinda guzel haberler getir bize canim. :)
Ediyorum hepimiz icin canim.İnsallah cNım dua edon bol bol
Ay Allah razı olsun ne güzel insansın sen öyle Allah iki cihanda yüzünü guldursun insallahCanım tüümm kalbimle dua ediyorum, insallah insallah bu hafta senden güzel haberler alalım. Bat bugun diyince heyecan yaptım vallahi :99 adını bilmiyorumByn_Ckc kulun diye dua ettim, ama Rabbim niyetimizi, gonlumuzu biliyor. Hadi bakalım hayırlısı
6. Haftanın içibe girdiğinde görebilir duyabilirsin canım istersen biraz daha bekle hepsini aynı anda görmüş olursun.Keseyi gorursem kalp atisida duyar miyim kuzum pekk.hesaplarima gore 2300falan olacak degerm Pazartesi
Ben erken öğrendiğim için gebeliğimi erken görmek isterseler alttan bakıyor doktor benim doktorum ultrason uzamanı mutlaka kontrol etmek istiyor. Doktora göre de değişiyor.Beni hiç alttan muayene etmedi doktorum. 5. Haftanın içinde keseyi gördük 7. Haftanın içinde kalp atışlarını duyduk
Kuzum şöyle yapmayi düşünüyorum Pazartesi keseyi gormek icin gideceğim. Kalp atışı için 22 kasim bizim yildonumu esime sürpriz yapip götüreceğim doktora ona hediyem o olucak insallah. O gun tam 6 hafta 4 gunluk olmuş olucak duyariz insallah6. Haftanın içibe girdiğinde görebilir duyabilirsin canım istersen biraz daha bekle hepsini aynı anda görmüş olursun.
Ben bu sabah yapayım diye kalktım sonra negatif çıkarsa çok üzülürüm diye cesaret edemedim bir de bata daha beş gün var olsa da çıkmayabilir dedim karnımda da ağrı var kızlar yine bat gelmeden hasta mı olucam acaba@edacimm 17 Kasım
@bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
baldan_madam 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
@fly0513 18 Kasım
Nisaberatim 19 Kasım
@la rosa 19 Kasım
@purki90 19 Kasım
bayangezenti 19 Kasım
@Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
@Paramedik92 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
M mavitosbaa 21 Kasım
Kizlar hangi gun test yapiyrz belirlediniz mi..20 si esimin dogum gunu.19.gecesi kutlayacagim olurda tutarsa surpriz yapacagim oyuzden en gec 19 olsun.18 19 bana uyar
Canım benimki beyazdı ama hamileymişim. Adet gelmeden moralinizi bozmayın. Yani eğer hamile olmasaydım şuanda adet olmam gerekiyordu ve şimdi bile adet belirtilerim oluyor. Stres sinir gerginlik saçlarım şekle girmiyorAdet öncesi beyaz akıntı hamilelik belirtisimi ?
Evet adetten önce oluşan akıntı gebelik belirtisi olabilir.Yani adet öncesinde yaşadığınız akıntı erken hamileliğin belirtisidir ancak bu akıntının rengi çok önemlidir.Kahverengi veya lekelenme gebeliğin belirtisi olabilir.Beyaz şeffaf akıntı gebeliğin belirtisi değildir.
Bak az once arastırdım böyle bir sey buldum canım. Ben de akıntıyı fazla yorumlasmıstım. Benimki beyaz-sarımsı ama kesinlikle kahverengi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?