Ümitvar olalım. İnsalah güzel olur herşey. Vardır bir hayır mutlakaAminnnnnn Canimmmm inşallah:) Allah razı olsun... 15 aydır deniyoruz olmuyor ilk olacak
İnşallah güzel haber alırsın canım ya heyecanla bekliyorumBugun gecikmede 6. Gunum ve bıkac aydır gecıkmem olmamıstı hıc
Hamilelikte göğüs ağrısı şişkinlik oluyor. Yani adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı.Hamile bayanlara sorum var benim adete 3 gün var göğüslerimde ağrı vardı bugün farkettim ağrı hafiflemiş bu adet belirtisi mi yoksa hamile olanlar böyle bişey yasadılar mi?
Benim hiç göğüslerim ağrımadı. Adet günüm 1 hafta geçtikten sonra ağrımaya başladıHamile bayanlara sorum var benim adete 3 gün var göğüslerimde ağrı vardı bugün farkettim ağrı hafiflemiş bu adet belirtisi mi yoksa hamile olanlar böyle bişey yasadılar mi?
İlacı düzenli kullan canım. Adetlerini düzene sokacak. Rabbim bu ay nasip etsin inşallahKızlarrrr adetim geldi malesef gebelik Yoookama bu sefer inanılmaz fazla kanamam var ilacın etkisi diye düşünüyorumm neyse inşallah önümüzdeki aylarda olurr rabbim herkese en hayırlısını versin artık kafaya takmak istemiyorum spora yazılıyorum yarın kafa dağıtma vaktiiii :)
Hayırlısı canım ya. Üzme canını. İnşallah bir sonraki aya. Elden ne gelir duadan başkaKizlar adet kanamasiymis biraz fazla agrim var. Nasip degilmis.
Olan hayırlıdır diyip kendimi teselli ediyorum. 2 hafta oldu ilişki yok şimdi. Adete kadar yok galiba. Adetten sonra da 3 ay korunun dedi. Ama ben çok korkuyorum 3 ay uzayabilir yani.Hayirlisi buymus demekten baska birsey elmedimi elden alisiyor gülüm sen korunuyormusun canım doktor ne dedi korunma hakinda
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinA
Benden de beyaz akıntı geliyor boza kıvamında bide kaşıntı yapıyor. Birden yazini okuyunca içim kıpır kıpır oldu inşallah seninki gibi olur benim ki de inşallah hamileyimdir
İNŞALLAH canım sende sağlıcakla kucağına alırsın umarım darısı bize olsunİnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinkimseye aratmasın inşallah
1-2 gün sonra canim.Kızlar bu şeffaf uzayan akıntıyı bugün gördüm ama ovu testi yaptığımda yine silik çizgi vardı şimdi ben ne zaman yumurtlayacağım bu akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyor bilginiz var mı
Allah sabredenlerle beraberdir.Ümitvar olalım. İnsalah güzel olur herşey. Vardır bir hayır mutlaka
Hayırlısı canım inşallah dedikleri gibidir.Başka doktorada gittim anlattim oda dogru genetik olabilir dedi.. Internette arastirdim ama bulamadim genetik olan akinti.. Hayirlisi artik..
Kan tahlili yaptır. Üstüne görme olabiliyormuş bazılarında ama 7 gün çok sanki. En iyisi tahlil yaptırmakbirşey sorucam adet gördüğüm halde hamile olabilr miyim 7 gün sürdü ve normal regl dönemlerindeki gibiydi ama gögüs şişkinliğim hiç inmedi ekstra 5 kilo da aldım göbegim de çıktı ?
Canım normalde yerleşme kanaması leke şeklinde oluyor ama bazen normal adet görenlerde oluyormuş inşallah seninki öyledir yinede çok ümitlenme beklediğin haberi alırsın inşallahbirşey sorucam adet gördüğüm halde hamile olabilr miyim 7 gün sürdü ve normal regl dönemlerindeki gibiydi ama gögüs şişkinliğim hiç inmedi ekstra 5 kilo da aldım göbegim de çıktı ?
hamilelik testi alıp yapmıştım 3 gün önce falan da negatif çıktı hala umut var mıdıır?Canım normalde yerleşme kanaması leke şeklinde oluyor ama bazen normal adet görenlerde oluyormuş inşallah seninki öyledir yinede çok ümitlenme beklediğin haberi alırsın inşallah
Benm hep agri devam ettiHamile bayanlara sorum var benim adete 3 gün var göğüslerimde ağrı vardı bugün farkettim ağrı hafiflemiş bu adet belirtisi mi yoksa hamile olanlar böyle bişey yasadılar mi?
Yoktur o zamanhamilelik testi alıp yapmıştım 3 gün önce falan da negatif çıktı hala umut var mıdıır?
Canım agrin nasildi benim bat6 bu gün adet ağrısı gibi agrim oldu üzüldüm cokkBenm hep agri devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?