2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar benim adete göre 5+6 ama ultrasona göre 4+6. Eklediğim takvim o zaman yanlış oluyor onu nasıl düzelticem ultrasona göre?
Canım gözün aydin keseyi gormussun darisi kalp atisina.benim de 2 hafta var ultrasonla adet arasında.geç döllenme..bende düzeltmek istiyorum ama sanırım takvim i yazarken 1 hafta sonra yi yazacaksin

Canım gözün aydin keseyi gormussun darisi kalp atisina.benim de 2 hafta var ultrasonla adet arasında.geç döllenme..bende düzeltmek istiyorum ama sanırım takvim i yazarken 1 hafta sonra yi yazacaksin
Evet canım yaptım. 3 aralık ta gidicem kalp atışı için çookk var. Senin ne zamandı ?

Hamile bayanlara sorum var benim adete 3 gün var göğüslerimde ağrı vardı bugün farkettim ağrı hafiflemiş bu adet belirtisi mi yoksa hamile olanlar böyle bişey yasadılar mi?

Kızlarrrr adetim geldi malesef gebelik Yoook ama bu sefer inanılmaz fazla kanamam var ilacın etkisi diye düşünüyorumm neyse inşallah önümüzdeki aylarda olurr rabbim herkese en hayırlısını versin artık kafaya takmak istemiyorum spora yazılıyorum yarın kafa dağıtma vaktiiii :)

Katılıyorum sana canım. İnşallah gönlüne göre olur gönlümüze göre olur

İnşallah bu ay güzel haber alırsın canım ilk çocuğun mu olacak inşallah?

Bende de beyaz boza kıvamında ve normalden biraz fazla var ayrıca 3 gundur de vajinal kaşıntı oluştu..bat 19 -20 kasim

İnşallah canım sağlıklı olsun kız erkek olsun

A
Benden de beyaz akıntı geliyor boza kıvamında bide kaşıntı yapıyor. Birden yazini okuyunca içim kıpır kıpır oldu inşallah seninki gibi olur benim ki de inşallah hamileyimdir

Amin canım. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…