- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 31
Iyiyim kuzum sen nasılsın
Yarin bi test mi patlatsan kuzu :) hislerin nasil belirtin var mi hiçSağolun kızlar çok şükür iyiyim :) bugün adet günüm ne gelen var ne giden
Ayy inşallah gelmez hiç ben çok seviniyorum hamile haberi alıncaa :)
Olacağı varsa olur canııım sen ne kadar engellemeye çalışsan da Allah nasip ederse bişey yapamazsın daha daHayırlısı ben bu ay hiç beklemiyom ama hatta olmaması için herşeyi yaptım yani
Yarin bi test mi patlatsan kuzu :) hislerin nasil belirtin var mi hiç
5 +1 bugun canimm :) yarin keseyi gormeye gidiyorum insallah . Rabbim gönlüne gore versin insallah canm hic belli olmaz bu isler ol derse oluverir :)Kaç haftalık kuzum senin kuzucuk şuanda maşallah size bu arada banada dua et ben bu ay hiç bebek düşünmüyorm çünkü ilişkiden sonra hep kalktım yataktan beklemedim bide biraz sorunlar yasadım o yüzden erken bebek için dedim hatta ilişkiden sonra lavaboya gittim çıkarmaya çalıştım
Siz ciddiye almışsınız baya ben sizin ilişkinizi az görmedim kendiminkini fazla gördüğüm için öyle tepki vermiştim tabiki herkesin yaşadığı farklı geçmiş olsun sizede
Adet olacak gibi agrin oluyor mu peki kasiklarnda kuzum goguslerde sismw gerginlik var mi bi deeYarında beklerim bakalım belirti yok aslında sarı leke var bide bel kasık ağrısı arada baş ağrısı
Ben daha bir şey demek istemiyorum cidden önceki yazdıklarımı okursunuz ben kendimi açıkladığımı düşünüyorum zaten siz maalesef yanlış anladınızEvet canım ben karşımdaki herkesi ciddiye alırım. Benim yapım bu. Ciddiye alınıyorsun ama yaşından küçük davranıyorsun, sorun sadece bu. Bu konu ilişki konusu değil canım, tutturmuşsun hergün yapıyoruz dayanamıyoruz diye. E ne yapalım canım? Benim yaşadıklarım sadece 1 sorun ama burada yüzlerce sorunu olan insanlar var ve senin yaptığın tek şey hergün yapıyoruz da hergün duramıyoruz. Durma canım istediğini yapacaksın kocanla tabii kimsenin bişe demeye hakkı yok, diyende yok zaten ama tavrın gerçekten itici.
Canim bosver moral bozma cok gecmis olsun sana da kuzum okudum da .Evet canım ben karşımdaki herkesi ciddiye alırım. Benim yapım bu. Ciddiye alınıyorsun ama yaşından küçük davranıyorsun, sorun sadece bu. Bu konu ilişki konusu değil canım, tutturmuşsun hergün yapıyoruz dayanamıyoruz diye. E ne yapalım canım? Benim yaşadıklarım sadece 1 sorun ama burada yüzlerce sorunu olan insanlar var ve senin yaptığın tek şey hergün yapıyoruz da hergün duramıyoruz. Durma canım istediğini yapacaksın kocanla tabii kimsenin bişe demeye hakkı yok, diyende yok zaten ama tavrın gerçekten itici.
5 +1 bugun canimm :) yarin keseyi gormeye gidiyorum insallah . Rabbim gönlüne gore versin insallah canm hic belli olmaz bu isler ol derse oluverir :)
Rabbim bekleyen guzellerime de nasip etsin insallahh aminn :) hamisleride sagsalim bebislerine kavustursunn aminmÇok sevindim ya sana çok dua etmiştim üzülüyordum hep :) çok şükür yüzünü güldürdü Rabbim maşallah size maşallah
Adet olacak gibi agrin oluyor mu peki kasiklarnda kuzum goguslerde sismw gerginlik var mi bi dee
Ben daha bir şey demek istemiyorum cidden önceki yazdıklarımı okursunuz ben kendimi açıkladığımı düşünüyorum zaten siz maalesef yanlış anladınız
Rabbim bekleyen guzellerime de nasip etsin insallahh aminn :) hamisleride sagsalim bebislerine kavustursunn aminm
Ben de oyle olmustum hadi insallahhGöğsüm şişti baya ağrıyor gerginlik nasıl oluyo bilmiyom ki sütyenden taşıyo ama
Âmiin diyeceğim tekBen senle iyi konuştukça tepeme çıkmaya çalışma canım. Okuduklarımda gördüğüm tek sorun tavrın, yazdıklarına birşey demiyorum gördüğün gibi. Kendine iyi bak, bebek sahibi olmak istediğinde de önerimi uygulayabilirsin. Allah hayırlısı versin.
Ben de oyle olmustum hadi insallahh
Canim bosver moral bozma cok gecmis olsun sana da kuzum okudum da .
Bence hamilesiin seeen inşallahHayırlısı ama beklemiom ben ya adet niye olmadım daha normalde sabah olmam gerek ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?