2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Iyiyim kuzum sen nasılsın

Kaç haftalık kuzum senin kuzucuk şuanda maşallah size bu arada banada dua et ben bu ay hiç bebek düşünmüyorm çünkü ilişkiden sonra hep kalktım yataktan beklemedim bide biraz sorunlar yasadım o yüzden erken bebek için dedim hatta ilişkiden sonra lavaboya gittim çıkarmaya çalıştım

5 +1 bugun canimm :) yarin keseyi gormeye gidiyorum insallah . Rabbim gönlüne gore versin insallah canm hic belli olmaz bu isler ol derse oluverir :)

Siz ciddiye almışsınız baya ben sizin ilişkinizi az görmedim kendiminkini fazla gördüğüm için öyle tepki vermiştim tabiki herkesin yaşadığı farklı geçmiş olsun sizede

Evet canım ben karşımdaki herkesi ciddiye alırım. Benim yapım bu. Ciddiye alınıyorsun ama yaşından küçük davranıyorsun, sorun sadece bu. Bu konu ilişki konusu değil canım, tutturmuşsun hergün yapıyoruz dayanamıyoruz diye. E ne yapalım canım? Benim yaşadıklarım sadece 1 sorun ama burada yüzlerce sorunu olan insanlar var ve senin yaptığın tek şey hergün yapıyoruz da hergün duramıyoruz. Durma canım istediğini yapacaksın kocanla tabii kimsenin bişe demeye hakkı yok, diyende yok zaten ama tavrın gerçekten itici.

Teşekkür ederim.

Ben daha bir şey demek istemiyorum cidden önceki yazdıklarımı okursunuz ben kendimi açıkladığımı düşünüyorum zaten siz maalesef yanlış anladınız

Canim bosver moral bozma cok gecmis olsun sana da kuzum okudum da .

5 +1 bugun canimm :) yarin keseyi gormeye gidiyorum insallah . Rabbim gönlüne gore versin insallah canm hic belli olmaz bu isler ol derse oluverir :)

Çok sevindim ya sana çok dua etmiştim üzülüyordum hep :) çok şükür yüzünü güldürdü Rabbim maşallah size maşallah

Çok sevindim ya sana çok dua etmiştim üzülüyordum hep :) çok şükür yüzünü güldürdü Rabbim maşallah size maşallah
Rabbim bekleyen guzellerime de nasip etsin insallahh aminn :) hamisleride sagsalim bebislerine kavustursunn aminm

Ben daha bir şey demek istemiyorum cidden önceki yazdıklarımı okursunuz ben kendimi açıkladığımı düşünüyorum zaten siz maalesef yanlış anladınız

Ben senle iyi konuştukça tepeme çıkmaya çalışma canım. Okuduklarımda gördüğüm tek sorun tavrın, yazdıklarına birşey demiyorum gördüğün gibi. Kendine iyi bak, bebek sahibi olmak istediğinde de önerimi uygulayabilirsin. Allah hayırlısı versin.

Âmiin diyeceğim tek

Canim bosver moral bozma cok gecmis olsun sana da kuzum okudum da .

Moralimi bozmuyorum canım sadece kendine biraz bakıp yanlışlarını görmesini sağlamaya çalıştım.

Sağol canım. Çok kötü geçti benim için, hâlâ etkilerini üzerimde taşıyorum. Korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…