2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben öyle bir şey demedim ki ilişki her şey mi dedim

İnsanlara cevap verirken kullandığın kelimeler ve ifadeler hoş gelmiyor canım. İnsanlar burada bir bebek sahibi olmak için kendini paralıyor, ağlıyor, hastanelerde sürünüp her gün bir umut diye yataklarından kalkıyorlar. Bizim tek amacımız burda sana yardım etmek ama sen daha farklı yerlere çekiyorsun. İlişkiden başka birşey yazmıyorsun ve bu burada ki bayanların hoşuna gitmiyor canım. Hergün ilişkiye girmen bizi kesinlikle ilgilendirmiyor ama birşey yazdığımızda lütfen ciddiye alıp ciddi cevaplar yaz.
 
Ben zaten çok ilişkiye girdiğime vurgu yapmak istememiştim o da olmamasına sebep mi acaba diye sormak istemiştim ama siz yanlış anladınız galiba yapamam edemem de demedim yeni evliyiz diye dayanamıyorum galiba demek istedim yoksa yok ben iki günde bir ilişkiye giremem olmazsa olmasın bebek diye ir şey demedim ki
 
Ay neyse ben anlatamadm kndimi uzatmayalim boşuna
 
Ben de gerçekten bebek sahibi olmak istediğim için bütün engelleri kaldırmak için ilişkiyi her gün yazdım yoksa benim ilişkim tabiki kimseyi ilgilendirmez kimseninki de beni ilgilendirmez ben de anne olmak istediğim için sizlerden yardım tavsiye almak istiyorum o yüzden öyle bilgilendirdim acaba o sebepten de olmuyor olabilir mi diye
 
Ayy rica edicem çevirme en dayanamadigim sey yalan bak. Yazdiklarin duruyor orda git bi daha oku. Su an konudan cok yalan soylemene sinir oldum inan ki.
 
Canım boşver. Biz yardımcı olmaya çalıştık ama pek ciddiye alınmadık. İster fake olsun ister olmasın, kendi bilir.
CİDDİYE ALINMAMAKLA NE ALAKASI VAR Kİ BEN GAYET HER ŞEYİ OKUYUP CİDDİYE ALDIM SADECE GÜLÜMSEMEK İÇİN O İFADELERİ KULLANINCA KOMİK OLSUN DİYE YAZINCA BİŞEYLER CİDDİYE ALMAMIŞ MI OLUYORUM CİDDEN BEN DE ANNE OLMAK İSTEDİĞİMDEN BURAYA YAZDIM DPSTLUKLAR OLUR DİYE AMA TERS ANLADINIZ BENİ MAALESEF ZATEN BAŞKA OKUYAN OLURSA DA BENİ ANLARLAR SİZDE ANLADINIZ ASLINDA
 
Ayy rica edicem çevirme en dayanamadigim sey yalan bak. Yazdiklarin duruyor orda git bi daha oku. Su an konudan cok yalan soylemene sinir oldum inan ki.
Yalan söyleyecek halim yok herkes okuyup görüyor beni yanlış anlayıp üzerme gelmenizde ayrıca çok garip
 
Ğ

kapatalım evet burası onun tartışmak için konu değil ama diğer okuyan arkadailar benim yanlış anlaşıldığımı zaten görürler siz ne kadar görmeye çalışmasanız da
Ay tamam ya tamam yeter .kim ne görürse görsün hepsi benle bir düşünmek zorunda degil burdaki Arkadaslarimda . bu benm fikrim .
 

Bizde zaten yardım etmeye çalıştık canım ama farklı algılanıyorsun çocuksu tavrından dolayı. Evet şimdiye kadar sadece 10 kez ilişkiye girdim sana garip gelsede çünkü acı çekiyorum. Herkes senin gibi değil demek ki, değil mi? İlk 5-6 ilişkinde kanaman oldu mu? sanmıyorum, ama benim oldu. İlişkiye her girdiğinde korktun mu? Sanmıyorum, ama ben korkuyorum.

Gece uyurken benden bardaktan su boşalırcasına kan boşalıyordu durmaksızın, uyanıp lavaboya koşuyordum, eşimde peşimden koşuyordu. 1-2 ay pedsiz dolaşamadım ben. Bu kadar kolay mı sanıyorsun sen herşeyi? Bazı erkekler hergün debelenir ama bazıları da zarar vermeyim diye saçını okşamaktan başka birşey yapmaz, ama bir saçla da yetinirler.

Gülmek, şaka gibi görmek, dinlememek hiç güzel değil. Burada herkesin sorunları var ve ciddiye alınıyorlar ama sen bu tavırla devam edersen kimse ciddiye almaz seni.
 
Siz ciddiye almışsınız baya ben sizin ilişkinizi az görmedim kendiminkini fazla gördüğüm için öyle tepki vermiştim tabiki herkesin yaşadığı farklı geçmiş olsun sizede
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…