- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Anlıyorum kuzum.Moralimi bozmuyorum canım sadece kendine biraz bakıp yanlışlarını görmesini sağlamaya çalıştım.
Sağol canım. Çok kötü geçti benim için, hâlâ etkilerini üzerimde taşıyorum. Korkuyorum.
Bence hamilesiin seeen inşallah
Eveet :) hayırlısı olsuunBilmiyom hayırlısı olsun bakalım birkaç gün daha beklim bari olmazsam test yaparım
Eveet :) hayırlısı olsuun
İnşallaahh bana da dua eder misiiin:) inşallah isteyen herkese nasip eder Allahım güzel kaplerinize göre verir canım
İnşallaahh bana da dua eder misiiin
Âmiin inşallah :)İnşallah canım inşallah Rabbim sanada hayırlısı ile tez zamanda bi evlat nasip eder kucağını doldurur inşallah
F Findikkiran , @EceCigdem, Mavi Boncugumm , @melegini_bekliyor , @Babies16 , @myzt , @Dontsay, S selifor ...
Saydiklarim ve sayamadigim guzel arkadaslarim, neler yapiyorsunuz kimler ne durumda, var mi yeni gelismeler. Pek fazla giremiyorum.
Unutulduk mu ?
Anlıyorum kuzum.
Rabbim sifa versin insallah bi doktora da gorun istersen kuzum
Gülüm ben ameliyat oldum 3 gündür hastanede yatıyorum çok rahatsızım kaç gündür doktoru bekliyorum şurdan çıkmak istiyorum evimi özledim... dışarda hava almayı bile...
inanın burda vakit geçmesi öyle zorki... Rabbim'e elhamdulillah yinede herzaman...
Allah kimseyi düşürmesin buralara çok zormuş çok
Herkes sağlığına şükretsin gerçekten şu hayatta en şey önemli şey önce sağlık
Bu kulu da dualarınızda anarsanız ALLAH razı olsun
Oyle dusunme canım ya yetersizlikle ilgili yok ki gecicek bugunlerÂmin canım. Kendimi rahat bıraktığımda iyi oluyorum ama her hafta ilişkiye giremiyorum acıyacak diye. Tek sorunum bu, yetersiz hissediyorum kendimi ama Allah razı olsun eşimden, 1 ay yapmasam birşey demez.
Kuzumm noldu neyin varrGülüm ben ameliyat oldum 3 gündür hastanede yatıyorum çok rahatsızım kaç gündür doktoru bekliyorum şurdan çıkmak istiyorum evimi özledim... dışarda hava almayı bile...
inanın burda vakit geçmesi öyle zorki... Rabbim'e elhamdulillah yinede herzaman...
Oyle dusunme canım ya yetersizlikle ilgili yok ki gecicek bugunler
Tmm cnm 18i sabahi bekliyrm seniBana uyar canim
Tmm cnm 18 de gelmez artk beklicz bklm ay daa heyecnli oluyoBana da uyar
Amin kuzum insallah. Rabbim sana da salih bir evlat nasip etsin inşallahSağol canım, içimi rahatlattın :) Teşekkürler. Bu arada sanırım hamilesin. Allah sağlık ve sıhhat ile meleğini kucağına almayı nasîb etsin inşaAllah. Allah kolay bir doğum nasîb etsin :)
Amin kuzum insallah. Rabbim sana da salih bir evlat nasip etsin inşallah
İyiyiz arkadaşım sen nasılsinSelam kızlar nasılsınız
Hayırdır canım ne ameliyatı çok geçmiş olsun çokGülüm ben ameliyat oldum 3 gündür hastanede yatıyorum çok rahatsızım kaç gündür doktoru bekliyorum şurdan çıkmak istiyorum evimi özledim... dışarda hava almayı bile...
Aynen cuma günü bu hafta hiç bitmez artk:) sen ne kadarlık evlisin cnmTmm cnm 18 de gelmez artk beklicz bklm ay daa heyecnli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?