- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Herkesin istegi ihtiyacı başka normal ya da anormal diyemez kmse yani sahsen ben her gun katlanamam :))
Ay yok yapamam edemem değil tabiki bunları uygulamaya çalışacağım öyle dediğime bakmayınSen kendinle celisiyosun ama hem bebek istiyosun hem olmasi icin tavsiye verenlere yapamam edemem yapiyosun .
Gerçekten mii 10 keez ? Biz tek balayında 10 kez girmişizdir zaten 6 gündeValla bende 3 ay önce evlendim ve sadece 10 kez ilişkiye girdim 3 ay içinde. Şaşırdım bende :))
Ben de ilk evlendigimden beri belirli bi duzenim var oyle de gider . her seyin bi sınırı olmali bana gore :)Valla bende 3 ay önce evlendim ve sadece 10 kez ilişkiye girdim 3 ay içinde. Şaşırdım bende :))
Sen kendinle celisiyosun ama hem bebek istiyosun hem olmasi icin tavsiye verenlere yapamam edemem yapiyosun .
Biz de hala kendimizi avutuyoruz zaman geçtikçe azalır galiba diye :))Ben de ilk evlendigimden beri belirli bi duzenim var oyle de gider . her seyin bi sınırı olmali bana gore :)
Esin ilkin miydi peki 6 gunde 10 kere mi ? Eger ilkse oha yani . ben ilk geceden sonra 1 hafta dinlendim esim kiyamadi banaGerçekten mii 10 keez ? Biz tek balayında 10 kez girmişizdir zaten 6 günde
Ay çok komiksiniz ben ters bişey demedim ki zateen uygulayacağım inşallah kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum sizlerin görüşlerini almak istedim tecrübelisiniz diyeÇok haklısın valla canım. O kadar yardım etmeye çalıştım, vınnn diye gitti hepsi. Bebeği çok isteyen kendi keyfinden vazgeçer, biraz tavsiye dinler de umursar.
Arkadas baska zevklere odakli daha cok canim hepsi birlikte olsun istiyoda zor. Birinden birine odaklanacak .Çok haklısın valla canım. O kadar yardım etmeye çalıştım, vınnn diye gitti hepsi. Bebeği çok isteyen kendi keyfinden vazgeçer, biraz tavsiye dinler de umursar.
İlkim evet ama ben kendimde istemiştim öyle eşimden kaynaklanmıyor ağrım sızın olmadı pekEsin ilkin miydi peki 6 gunde 10 kere mi ? Eger ilkse oha yani . ben ilk geceden sonra 1 hafta dinlendim esim kiyamadi bana
Gerçekten mii 10 keez ? Biz tek balayında 10 kez girmişizdir zaten 6 günde
Ya tabiki başka zevklere odaklı fln değilim ben tek bunun çocuk olmamasında etkisi var mı diye sormuştum siz de evet kalitesi düşer dediniz ben de bişey demedim sonra tamam inşallah uygulayacağım dedimArkadas baska zevklere odakli daha cok canim hepsi birlikte olsun istiyoda zor. Birinden birine odaklanacak .
Komikle ne alakasi var burda hepimiz aylardır ugrasiyoruz bebek sahibi olalim diye ypmadigimiz kalmiyor oyle bi grubuz yani senn bu tavrin komik bence asil . yok duramıyorum edemiyorum duramiyosan o zaman ertele yani ya da sorma bizeAy çok komiksiniz ben ters bişey demedim ki zateen uygulayacağım inşallah kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum sizlerin görüşlerini almak istedim tecrübelisiniz diye
Bizim için ilişki herşey değil canım. Birşeyler yapmak için vajinal yolu kullanmaya hiç gerek olmuyor bazı insanlar için.
Ben de ilk evlendigimden beri belirli bi duzenim var oyle de gider . her seyin bi sınırı olmali bana gore :)
Yazdiklarin duruyor oyle demedin duramiyorum dedin . istedigini yaparsın senn cinsel hayatinin sıklığı bizi baglamaz zaten de hem sorup hem de yapamam demen bi garip yoksa bize ne kiYa tabiki başka zevklere odaklı fln değilim ben tek bunun çocuk olmamasında etkisi var mı diye sormuştum siz de evet kalitesi düşer dediniz ben de bişey demedim sonra tamam inşallah uygulayacağım dedim
Ben de uğraşıyorum cidden üzüldüm olmayınca da ilk defada ve olması için daha başındayım diye sizkere danışmak istedim ama siz ters teptiniz bana maalesef kötü amacım yokkiK
Komikle ne alakasi var burda hepimiz aylardır ugrasiyoruz bebek sahibi olalim diye ypmadigimiz kalmiyor oyle bi grubuz yani senn bu tavrin komik bence asil . yok duramıyorum edemiyorum duramiyosan o zaman ertele yani ya da sorma bize
Fake bence bu hesapÖyle olmalı canım zaten ne diyeceğimi bilemedim. Ayda en fazla 4 kez ilişkiye girmek arkadaşa az geldi. Sanırım amaç başka...
Bu yaptığınız çok ayıp bence fake falan değilim cidden ben de aranıza katılmak ve tavsiye almak istedim sizin ilişkiniz de bana az gelmedi benimki çok abartılıymış o zaman diye şaşırdım biliyosunuz ki normal hayatta rahatça kimseye soramıyorsunuz böyle şeyleri ben de burda dostluk kurarım diye düşündüm üzerime gelmenize anlam veremiyorum şuanFake bence bu hesap
Canim bak bi daha diyorum senin ilişki sıklığın esinle seni baglar bizi degil. Biz burda sana yardımcı olamaya çalıştıkça yok yapamiyorum edemiyorum yapmam uzak kalamam dayanamam diyosun bu tavrin garip anladin mi .Bu yaptığınız çok ayıp bence fake falan değilim cidden ben de aranıza katılmak ve tavsiye almak istedim sizin ilişkiniz de bana az gelmedi benimki çok abartılıymış o zaman diye şaşırdım biliyosunuz ki normal hayatta rahatça kimseye soramıyorsunuz böyle şeyleri ben de burda dostluk kurarım diye düşündüm üzerime gelmenize anlam veremiyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?