2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tamam inşallaahh sen de beni haberdar et aynı günmüş sonuçta inşallah ikimizde çok mutlu olarak haber ederiiiz :)

Ay inşallahh Allahmmm gecenin köründee dualar ediyoruz kabul et... Ben şmdi uyumaya çalışayım gozler gidiyo aklmdaasın evkuşum hayırlı geceler :) Rabbm yardmcın olsun

Dhaa ikinci ay denemeseymiş ben de ağustos geliniyim bir yıla kadar olmaması normal kabul ediliyormuş aslında ama biz sabredemiyoruz maalesef hayırlısı olsun
Valla canım öyle oluyo ben ağustos 21 geliniyim galiba hiç çocuğum olmuycak gibi geliyor bana ya ikinci ayimiza girince denemelere başladık bakalım adetim gecikti halen tek çizgi of

Valla canım öyle oluyo ben ağustos 21 geliniyim galiba hiç çocuğum olmuycak gibi geliyor bana ya ikinci ayimiza girince denemelere başladık bakalım adetim gecikti halen tek çizgi of
Ben de 12 ağustoss hayırlısı olsun bu kadar kasma takmamaya çalş

Klomen kullandığında hiç bi işe yaramadı mı yumurta çatlaması vs yaa inşallah gerek kalmaz kullanmana inşallah
Insallah canim. klomeni ilk kullandigim ay hamile kalamadim 2.ay kist oldu dr klomene ara verdi ve hamile kaldim. dr.a sordum klomen kullandim olmadi biraktim hamile kaldim dedim dr.da klomenin etkisi bikac ay devam eder dedi. 7.haftada kalp atisi olmamasindan kurtaj oldum. 5 ay sonra yine klomen kullandim ve bu kez ilk kullandigim ay hamileydim. sonuc degismedi kurtaj.. bu 4. kaybimdi.. ilk iki gebeligim dogal yoldan ilacsiz olmustu 3,5 yil once, ardindan 1 yili askin sure hamile kalamayinca klomen vermisti dr. son gebelikten sonra esim sperm dna hasar testi yaptirdi. hasar yuksek cikti, uroloji dr.una gore kayiplarimin sebebi buydu.. 2 ay ilac tedavisi gördü esim. Tedavinin ardindan gecen ay denemelere basladik. ilk deneme olumsuz. bu ayda ovulasyon testiyle denemek istedim. yine olumsuz olursa klomen kullanmak istiyorum.

Epey uzun ve imtihanlarla dolu bi hayat hikayesi... Sevildiğini biliyosun dimi Allah dağına göre kar verip dertle ve acıyla kendine çekermiş Rabbm o geçen günlerinden sonra inşallah bi bebek nasıp eder onca tedaviye gerek kalmadan... Doktorlar niye böyle anlamıyorum eşimden hiç bi test istemedi lak diye klomeni verdi bana bakalım hayırlısı bekliyorum... Hayır yani niye baştan savıyosunuz bebek mi düşürelim kürtaj mı olalım çok duyarsızlar ilk çocuğu hiç önemsemiyolar ama bu insanlar ilk çocuk için neler yapıyo bilmiyolar Allaha emanetiz vallahi...

Amin canim kadin dogum dr.ları 4 kayibada şansizlik denemeye devam dedi.. bana goreyse 4 defa sans olamazdi mutlaka sebebi vardi. ilk kayiptan sonra esim normal sperm testi yaptirdi her sey normaldi. 2. kayiptan sonra ise benim ve esimin yaptirmadigimiz test kalmadi her sey normaldi.. son kayiptan sonra hamile kalmaktan korkar oldum sperm dna hasar testi diye bisey varmis ozellikle kalp atisi yoksa bebek gelisimi yoksa sebep olabiliyomus testi yaptirdi esim ve hasar yuksek cikti. simdi bilmiyorum sebebim bu hasar miydi.. oyle olduguna inaniyorum. zor gunlerdi ama bu tedavinin ardindan gecen ay denemelere yeniden dogmus gibi basladim sanki kayiplari yasayan ben degilim.. Bu da Allahin bi lütfu, inancım büyük olacak Allah nasip edecek.. Allah 4 defa anneligi tattırdı cok sükür, bigün sonuna kadar yasatacak insallah inaniyorum gönülden.

İnşallah yaşayacaksın sabret. Arkadasım evlendiği ay hamile kalmş bilmeden tabi sonra kalbi atmamış kürtaj olmuş kürtaj bitimi adet olmuş daha adet olmadı şimdi yine hamile normalde kürtajdan sonra 6 ay bekleyn diyo Dr.lar ama çok şükür iyi... Betonun dibinden fidan çıkaran kudret bizmde içimzde bebişler olmasına yardmcı olur OL der inşallah. Sen strese girme yeterki. Var bi durak yerimiz hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…