Ben de 20 yaşındayım yeni :)Çalışmalara başladım mi sen kız o bu değilde ben adet olmadım ona yanarım ya
Geçmiş olsun canım ya ama hiç moralini bozma nasipse olur zatenAmin canim kadin dogum dr.ları 4 kayibada şansizlik denemeye devam dedi.. bana goreyse 4 defa sans olamazdi mutlaka sebebi vardi. ilk kayiptan sonra esim normal sperm testi yaptirdi her sey normaldi. 2. kayiptan sonra ise benim ve esimin yaptirmadigimiz test kalmadi her sey normaldi.. son kayiptan sonra hamile kalmaktan korkar oldum sperm dna hasar testi diye bisey varmis ozellikle kalp atisi yoksa bebek gelisimi yoksa sebep olabiliyomus testi yaptirdi esim ve hasar yuksek cikti. simdi bilmiyorum sebebim bu hasar miydi.. oyle olduguna inaniyorum. zor gunlerdi ama bu tedavinin ardindan gecen ay denemelere yeniden dogmus gibi basladim sanki kayiplari yasayan ben degilim.. Bu da Allahin bi lütfu, inancım büyük olacak Allah nasip edecek.. Allah 4 defa anneligi tattırdı cok sükür, bigün sonuna kadar yasatacak insallah inaniyorum gönülden.
Teşekkürleeer :)Anladim canim istersen bikac farkli dr.a görün belki tavsiyesi farkli olur gecmisolsun.
Ben deee 26 da adet olduuum resmen her şey aynııÇalışmalara bu ay başladık işte 26 da adet oldm bakalm bekliyorum Allah'tan hep hayırlısını dile biz elimizden geleni yaptık yada yapıyoruz sonuçta
Tebrikler canımBöyle çıktı canım bata 4 gün var
teşekkür ederim canım :) inşallah kanda güzel çıkar çok heyecanlıyım :)Tebrikler canım
Gözün Aydın canım sonucu bizimle de paylaş :))teşekkür ederim canım :) inşallah kanda güzel çıkar çok heyecanlıyım :)
sağol canım paylaşıcam :) darısı başınıza inşallah allahım hepimize nasip eder :)Gözün Aydın canım sonucu bizimle de paylaş :))
teşekkür ederim canım :) inşallah kanda güzel çıkar çok heyecanlıyım :)
sağol canım benim de bat 4 dü kan vericem bugün :) İnşallah ikimizin de melekleri bizimledirTEBRIK EDERIM CANIM SAGLIKLA GELSIN BEBİŞİN.. DARISI BASIMA BATA SON 4 :)
Sanmam canm benim hormon problemim nedeniyle 2 ay dk hapi kullandm biter bitmez doktor klomen ve catlatma ignesine baslatti hapim biteli 3 gun olmusdu sadeceKızlar bişey sormak istiyorum ya doğum kontrol hapının etkisi 3 ay devam ediyor mu bıraktıktan sonra ?
sağol canım benim de bat 4 dü kan vericem bugün :) İnşallah ikimizin de melekleri bizimledir
Sanmam canm benim hormon problemim nedeniyle 2 ay dk hapi kullandm biter bitmez doktor klomen ve catlatma ignesine baslatti hapim biteli 3 gun olmusdu sadece
canım benim hiç belirtim yoktu lekelenme oldu geçen ayki gibi karnım ve göğüslerim ağrıyordu adet oldum sandım. ağlarken dedim bi test yapıp negatifi göreyim de ağladığıma değsinAMİİN CANIM . AY BENDEDE CIKAR MI KI ACABA YA ADET GUNUNE KADAR BEKLEYEYIM DIYORDUM AMA BEKLEMEK ZOR İŞ
canım benim hiç belirtim yoktu lekelenme oldu geçen ayki gibi karnım ve göğüslerim ağrıyordu adet oldum sandım. ağlarken dedim bi test yapıp negatifi göreyim de ağladığıma değsinsonra çizgi belirince dedim üzüntüden kafayı yiyorum heralde
hayırlısı olsun canım olsun sağlıklı olsun evlat hepsi sevilirHahahabendede kasık bel agrısı var ama yumurtlama tarıhınden berı boyle . bıde ara goguslerde sızlama oluyor. şimdiden bakıp negatıfı gorurum dıye korkuyorum. bakalım senden cesaret alıp bı ıhtımal dye test yapabılrım heran
bu arada cok tecrubelı bı kadın dogumcu lekelenme oldugunda genelde bebek erkek oluyo ama tabıkı %100 degıl demıstı,arkadasımın bebegı erkek oldu :) daha snra bı arkadas daha hamıle kaldı lekelenme olmus , onada dedık erkektır dıye erkek cıktıhayırlısı bakalım :)
Nee geri sayim modumu dur bi canim ya simdiden geri sayima baslarsak günler nasil gececek ayol:) :)Kaldi 12 gün:) canim ya dunden beri kasiklarimda agri var benim acaba bukadar erken belirti olurmu aklimda deli sorularrrr:)Ayy daha simdiden geri sayim moduna giriyorum sacmaliyorum ya iyice sasirdim kendimi:)
Ayy daha simdiden geri sayim moduna giriyorum sacmaliyorum ya iyice sasirdim kendimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?