- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 31
Test yapsana:)
Öyle canım her adetle 1 adım daha yaklasiyoruz bebişlerimize uzulmek yılmak yok bol enerjiyle devam Allah büyük..İnşallah yaşayacaksın sabret. Arkadasım evlendiği ay hamile kalmş bilmeden tabi sonra kalbi atmamış kürtaj olmuş kürtaj bitimi adet olmuş daha adet olmadı şimdi yine hamile normalde kürtajdan sonra 6 ay bekleyn diyo Dr.lar ama çok şükür iyi... Betonun dibinden fidan çıkaran kudret bizmde içimzde bebişler olmasına yardmcı olur OL der inşallah. Sen strese girme yeterki. Var bi durak yerimiz hayırlısı..
inşallah canım :) Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sen ikide bulursun çok beklemezsinAllah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere benimde henüz 2. Ayım
tekrarladım canım erken test yaptım daha koyu çıktı kan vericem öğlen inşallah vardır:)baldan_madam sen bu sabah testi tekrarlamayacak miydin, yanlis mi hatirliyorum?
günaydııın test mi yapıp pozitif mi gördün ? çok sevindim inşallah kan testinde güzel cıkar tebrikler :)tekrarladım canım erken test yaptım daha koyu çıktı kan vericem öğlen inşallah vardır:)
Ayy maasallah cok sevindim insallah vardir iyi haberle gel Allahin izniyle. fotograf yuklesene canimtekrarladım canım erken test yaptım daha koyu çıktı kan vericem öğlen inşallah vardır:)
sağol canım hala inanamıyorum :) kan sonucu gelmeden de inanamıycam galiba :) inşallah vardır inşallah sen ben ve bekleyen herkes en kısa zamanda kavuşur bebeklerine :)günaydııın test mi yapıp pozitif mi gördün ? çok sevindim inşallah kan testinde güzel cıkar tebrikler :)
Böyle çıktı canım bata 4 gün varAyy maasallah cok sevindim insallah vardir iyi haberle gel Allahin izniyle. fotograf yuklesene canim
Superrr canim bata daha var 30-50 arasi bi degerin cikar diye dusunuyorum. kan testi yaptirinca belirtilerini bekliyoruzBöyle çıktı canım bata 4 gün var
4 gün var canım o kadar yüksek çıkar mı ki bilemedim hayırlısı inşallah vardır bebişim çok heyecanlıyımSuperrr canim bata bikac gun vardi sanirim 30-50 arasi bi degerin cikar diye dusunuyorum. kan testi yaptirinca belirtilerini bekliyoruz
Acaba markasını sorabilirmiyimBöyle çıktı canım bata 4 gün var
Iyiyim canim ayni bildigin gibi. Siz naptiniz consiyet tahmini falan oldu mu :)yok kuzu ne unutulması, ben iyiyim sen napıyorsun bakalım nerelerdesin
Canim benim bata 4 varken ucuz gebelik testi cok silikti kan 39 cikmisti.4 gün var canım o kadar yüksek çıkar mı ki bilemedim hayırlısı inşallah vardır bebişim çok heyecanlıyım
canım test evde akşam markasına bakıp yazayım ama bu erken gebelik testlerinden pembeli morlu bir kutusu var. 20 tl idi fiyatıAcaba markasını sorabilirmiyim
daha yeniyim canım o yüzden bilemedim inşallah dediğin gibi güzel çıkar değerim :) çok sağol ya moral oldun şuan bana :)Canim benim bata 4 varken ucuz gebelik testi cok silikti kan 39 cikmisti.
Cikacak canim sagligiyla gelsin insallahdaha yeniyim canım o yüzden bilemedim inşallah dediğin gibi güzel çıkar değerim :) çok sağol ya moral oldun şuan bana :)
inşallah canım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)Cikacak canim sagligiyla gelsin insallah
Ben hamile değiliiimBenden kidemliisn sen hamilemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?