- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
hahahaha çok iyi :) Allah tamamına erdirsin canımKan verdim. Negatif diye eşime sen al sonucu dedim. Meğer pozitifmiş o bana süpriz yaptı. Hamilesin dedi
Allah hayır getirir inşallah canım. Ben gitmedim henüz. 12. Gününden itibaren gitmeyi düşünüyorum hayırlısı olur inşallah bakalım. Belki de dediğin gibi kendiliğinden olur sen ihmal etme değerlendirmeleri yap mutlaka hayırlısıiyiyim kuzummmm sen nasılsın ? doktora bugün gittim.adetin 5.günündeyim.kistim küçülmüş ama ama tamamen yok olmamış.bu ay herhangi bir ilaç vermeyeceğim tedavi de uygulamayacağım dedi.bakarsın kendişiğinden olur dedi.bende peki deyip paşa paşa döndüm.sende durumlar nasıl canım ?
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alkızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm38,6 gerçekmişşş darısı isteyen herkesin başına sizi seviyorum
Ay ne kadar güzel olmuş :) inşallah bende bu ay güzel haberi alirim.. Ben 6 ay once kürtaj oldum maalesefKan verdim. Negatif diye eşime sen al sonucu dedim. Meğer pozitifmiş o bana süpriz yaptı. Hamilesin dedi
kızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm38,6 gerçekmişşş darısı isteyen herkesin başına sizi seviyorum
canım çok sevindim senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizede dua et :)hiç belirtim yok canım ya dün karın ağrısı ve göğüs ağrısı oldu azcık da lekelenme. bugün sadece karnım çok şiş.
Şubatta başlamıştık çalışmalara. Çok şükür Rabbim aratmadan nasip etti. İnşallah tez vakitte sizlerde meleklerinize kavuşursunuzoffff süpersin yaa:)) inşallah bende kalırım. bi bakalım sonra aşılama yaparız dedi. siz ne kadardır istiyodunuz canım benim 17 ay oldu
Anestezili olduğu için hiç bişey hissetmedim. Acıyan da olmuş rahat çektiren de. Ama ben kendimi bildiğim için hiç düşünmedim bile. Sonucun doğru çıkması için kasmamak gerekiyormuşbide acıyo mu canım ya herkes gözümü korkuttu.rahim filmi zor mu oluyo
İnşallah en kısa zamanda sana da nasip etsin Allahım canımhahahaha çok iyi :) Allah tamamına erdirsin canım
anladım canım çok teşekkür ederim.aminn inşallah. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senindeAnestezili olduğu için hiç bişey hissetmedim. Acıyan da olmuş rahat çektiren de. Ama ben kendimi bildiğim için hiç düşünmedim bile. Sonucun doğru çıkması için kasmamak gerekiyormuş
İnşallah canım.bebek olsun diye ilişki yaşamaktan sıkıldım kendi haline bırakıcam.bir dahaki bat a kadar doktora gitmekte yok zaten hayırlısı artık.sen git bakalım ne diyecek sana.tekrar iğne verecekmi acaba ?Allah hayır getirir inşallah canım. Ben gitmedim henüz. 12. Gününden itibaren gitmeyi düşünüyorum hayırlısı olur inşallah bakalım. Belki de dediğin gibi kendiliğinden olur sen ihmal etme değerlendirmeleri yap mutlaka hayırlısı
Amin inşallah kuzumİnşallah en kısa zamanda sana da nasip etsin Allahım canım
Insallah kuzu. Darisi basina insallaahhSizin hediyeniz aşkıniz meyvesi yildonumunzde sizinle canim bakalım bizimki gelecek mi nice sağlıkli huzurlu senelere insaAllah
Anlastik kuzum 28 kasim pazartesi mutlu haberi verecegimiz gun olur insallahben de 28 kasım diye düşünmüştüm 12 kasım da çatlatma iğnesini oldum ya en erken 14 gün sonra belli oluyormuş onun için. hem daha net belli olur senin için de muallakta kalmamış oluruz 2 güncük daha mı dayansak :)
Allah razi olsun kuzumm benim cok sağol tamamdr :)Ayy ne güzel çok sevindim :) canım benimm Allah korusun meleğini ve seni her zaman dua oku yatarken kalkarken dışarı çıkarken her zaman tamam mı maşallah size :*
Genelde dr.lar gunasiri derler senin dr hergun demis super bu ay sen de bende senin dr.un sözünü dinleyelim calisalim:)bizde de c.tesi ye kadar 2 çalışma olmuştu c.tesi çatlatma iğnesini yaptırmak için doktora gittim sol tarafta 2 olgunlaşmış yumurta var dedi. iğneyi oldum. pazar akşamüstü ilişki olsun dedi. ve 1 hafta boyunca hergün olsun dedi. dün akşamüstü olan en önemli olan dı haftaya pazara kadar hergün olacak inşallah bizim de dayanabilirsek :)
çok şükür canım umudumu kaybetmemeye çalışıyorum çalışmalar son hız devam bu aralar çok sulu akıntım var sende nasıl gidiyorfriendlyfriendly @tugce-27 lale_cik @krds25 bat daşlarım nasılsınız? nasıl gidiyor çalışmalar? bereketli olsun inşallah bu ay bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?