valla bn de özele gidiyorum o kadar para veriyoruz ilgisiz olunca bnm de canım sıkılıyorhiçbir test yapmadı doktor smear dışında.. hormon tahlili bile istemedi ben yapalım dediğimde de daha erken bekleyelim dedi hem de özele gidiyorum..
doğum kontrol hapları işe yarıyor bn de qularista kullanmıştım bıraktıktan 2 ay sonra gitmişti.sağol canım . yasmin kullandım dün bitti bugün dr gittim . adetin 4. günü dedi bana . yine bakacak erimişmi diye sanırımmoralim bozuldu yaa
Canim kürler hakkinda detayli bilgim yok ama benim bi ay kistim olmustu adetin 3.gunü gittigimde gordu dr. yum zamani gel bakalim demisti hemen sogan kürü yaptim ve 10 gun sonra gittigimde erimisti kist.
aynen öyle başından atar gibi bir de sorsan iyi bir hastane vs.. acaba içimizdeki hevesten dolayı mı gözümüze batıyor bilmiyorumvalla bn de özele gidiyorum o kadar para veriyoruz ilgisiz olunca bnm de canım sıkılıyor
doğum kontrol hapları işe yarıyor bn de qularista kullanmıştım bıraktıktan 2 ay sonra gitmişti.
ben 7 ay kullanmıştım hem korunmak için hem kist içinbende işe yaramadı maalesef cnm
doğum kontrol hapları işe yarıyor bn de qularista kullanmıştım bıraktıktan 2 ay sonra gitmişti.
Canim bi internetten arastir istersen ben sabah aksam duzenli yaptim. hatta o zaman calisiyodum bardak termosa koyup isyerinde iciyordum ac karna. tum ofis sogan suyu kokuyodu:)ya bn onu hep yapmak istedim ama bi mani oluyor sürekli ya unutuyorum ya da 4 gün yapıyorum sonra sıkılıyorum . aslında yapmam lazım düzenli bir şekilde
ayyyy 7 ay mı ??? ya bn çıldırırım o kadar ay.. ayy çok moralim bozulduben 7 ay kullanmıştım hem korunmak için hem kist için
Canim bi internetten arastir istersen ben sabah aksam duzenli yaptim. hatta o zaman calisiyodum bardak termosa koyup isyerinde iciyordum ac karna. tum ofis sogan suyu kokuyodu:)
daha kısa sürede de işe yarabilir canım herkesinki aynı olmaz sonuçta hem ilaç benim adet dengemi de bozmuştu tamamen herkeste farklı etkiler yapıyor.
Kaç aydır deniyorsun bilmiyorum da biz şubat ayında başladık martta adet görmedim. Nisanın ortasında oldu. Sonraki ay 1 hafta geç oldu. 2 ay falan zamanında en son eylülde 1 hafta erken oldu. Düşün heyecan bile yapamadık. Eşimle acaba bebiş var mı falan konuşurken adet oldum. Sinirimden kendimi parçalıcaktım. Yani bu düşündüğüm ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer bir rahatsızlık yoksa böyle düzensizlikler yapabiliyor galiba bünye. Hiç beklemediğin anda gelecek meleğinBu ay zaten gününde adet olsam üzülmezdim bu kadar 2 gün gecikti o beni heveslendirdi yoksa beklemiyordum zaten neyse bu bana ders oldu zaten geciksede sonunda oluom bunu anladım zamanı var herşeyin
Kızlar bende bu ay klomen kullandım bana da iğne vermedi bende istemezdim zaten bu daha ilk ay tedavide kendisi çatlamıştır inşallah bata 3-4 gün var göğüslerimi çok hassa ve bugün aynı adet olacakmışım gibi Ağrım var sürekli tuvalette kontrol ediyorum inşallah gelmez bu ayBana doktorum igne vermedi sadece ilaci kullandim bu ay hsg de cektirdim ve sonraki adetin 3. gunu gel dedi bende anlamadim genelde igne veriyorlar ama bana vermedi nedenki
Kaç aydır deniyorsun bilmiyorum da biz şubat ayında başladık martta adet görmedim. Nisanın ortasında oldu. Sonraki ay 1 hafta geç oldu. 2 ay falan zamanında en son eylülde 1 hafta erken oldu. Düşün heyecan bile yapamadık. Eşimle acaba bebiş var mı falan konuşurken adet oldum. Sinirimden kendimi parçalıcaktım. Yani bu düşündüğüm ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer bir rahatsızlık yoksa böyle düzensizlikler yapabiliyor galiba bünye. Hiç beklemediğin anda gelecek meleğin
Ins canim ya ben de heyecanlandim bak simdi :) ins olucak cok fazla hamile haberleri aliyoruz bence sirayla hepimiz tadicaz ins. o mutlulugu:)Ayyy insallah tatlım yaa hayalini kurunca icim icime sıgmıyo. biz burda birlikte basaricaz bu isi insallah az kaldi:) bu ay olmazsa aralikta klomenle devam.
Valla canim benim cok fazla siskinligim vr kasik agrim var bende ilk klomen tedavim ilk ayim bat a 11 gun var hadi bakalim hayirlisi:)Kızlar bende bu ay klomen kullandım bana da iğne vermedi bende istemezdim zaten bu daha ilk ay tedavide kendisi çatlamıştır inşallah bata 3-4 gün var göğüslerimi çok hassa ve bugün aynı adet olacakmışım gibi Ağrım var sürekli tuvalette kontrol ediyorum inşallah gelmez bu aysizin durumunuz be şu anda?
Slm canım bende bu ay ilkkez klomen kullandim ve doktorum catlatma iğnesi de verdi bana 4 kasım cuma gün ignemi vuruldum beklemedeyim. Acaba bebiş yoksa ne zaman adet olacağız 14 gün sonrasın da mı... afedersin bir de bu ay bende beyaz beyaz kesik akıntı var ve kaşıntı yapıyor neden bilmiyorum..kasiklarimada hafif hafif ağrı giriyor artık çok istiyorum bebegimin olmasını 15 ay oldu surekli negatifKızlar bende bu ay klomen kullandım bana da iğne vermedi bende istemezdim zaten bu daha ilk ay tedavide kendisi çatlamıştır inşallah bata 3-4 gün var göğüslerimi çok hassa ve bugün aynı adet olacakmışım gibi Ağrım var sürekli tuvalette kontrol ediyorum inşallah gelmez bu aysizin durumunuz be şu anda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?