- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Aynen canım insallah . tiksinme bende de var iştahım hic yok zorla yiyorum yemekBende de hafif hafif bulantı var. Bazı kokulara hassaslık var. Ağrım biraz daha azaldı çok şükür, acayip halsizlik var. Adım atarken bile yoruluyorum :)) bacaklarımda ağrı var. Bebeğim iyi olsun minik kalbini duyursun da ağrılar sorun değil :) haberleşelim senle. Hayırlı güzel haberlerle inşallah canım.
inşallah bu ay olmuştur canım.benim şuan adetin 6.günü.denemelere başlıcam ama ilaçsız :) sol yumurtalığımda küçük bir kist var kendiliğinden olursa olur bu ay çok umudum yok ama bakalım kısmet herşeyBende oyle dusundum ins bakalim benim hormon testlerimde hsg de hicbi sorun yoktu esimin sipermiyogramda cok iyi cikti ins bu ay daha bi umutluyum senin bat kac canim
Canim ben hic bosvermedim . Allah a teslim oldum ama dusunmeden edemiyor ki insan bir karar aldim ve dedim ki kendime anne olabilmek icin her seyi yapacağım ugrasayim ki emegim sevgiye dönüşşün. Ovu testi aldim dikkat ettim dua ettim salamadim kendimi açıkçası. Birakma kendini bu umudunu kaybetme asla kuzum elinden geleni yap takdiri Rabbime birak.. Seni anliyorum benimde hemen olmadi bilirsiniz ne testler yaptım negatif diye yikildim ağladım günlerce ama pes etmedim sen de etme anne olmaktan vazgecme hic kuzumHiç ümidim kalmadı kuzum sen napmıştın en son boşmuverdin öylemi olmuştu nasıl oldu
İnsallah guzel sonuclar cıkar canımmmKızlar selam. BAT'a son 3 gün, test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama yapmıcam. Bu ay regl gecikmesini beklicem. Bakalım sonuç ne olacak :)
Anladim canim durmak yok calismalara devam:) ovulasyon testi ilede deneyebilirsin garantilemek icin aslindainşallah bu ay olmuştur canım.benim şuan adetin 6.günü.denemelere başlıcam ama ilaçsız :) sol yumurtalığımda küçük bir kist var kendiliğinden olursa olur bu ay çok umudum yok ama bakalım kısmet herşey
Yumurtlama sorunum yok ama, ne care varsa uygulayayım istiyorum inanır mısın. Ne duysam doktorumu arayıp soruyorum, beni kovacak yakında zaten..:)klomen yumurtlamayı geliştirici bir ilaç canım eğer yumurtlama sorunun yoksa o yüzden vermemiştir doktorun
Olabilir canım benim de aklıma kist geldi yumurta çatlamıştı ama yine de sökülmedi belki bilemiyorum ki Rabbim hayr eylesininşallah canım valla bilemedim belki de benim kist o yüzden gitmesi adet kısa sürdüğü için.normal seyrinde gitseydi sökülmüştü belki de.bir yerden onaralım derken başka yerden darbe yiyoruz.ne yapacağımı şaşırdım bende
inşallah kuzum bekle biraz daha geciktigin gün, git kan test yap idrarla ugraşma sakın ben o hataya çok düştüm en geç ögrenen benim hamileligi 6 haftalıkken ögrendim ve sürekli test yapıyordum çıkmadı hiç birinde 6 haftalıkken çıktı meydana mucize oldu inşallah seninde mucizen olurAdetime daha 8 gün var. Hafif mavi damarlar görünüyor. Kahverengi kısımda yayılma var üzerinde de kabarcık gibi bir şeyler çıkmış. Bir de göğüslerim sert şişmiş. Bilmiyorum ki inşallah vardır bebek :)
yeni ögrendim dün 13 hafta 5 günlükken ögrendik kızımızın olacagını %98,9 kız dedi doktorum dün doktorumu degiştirdim iyikkide degiştirmişim en dogru karar oldu 1 saat muayne etti inceledi konuştu benle o kadar ilgilendiki, O kadar mutlu oldum ki anlatamam ama bizimki pek iyi göstermedi kendiniDontsay canim kizin mi olucak tebrik ederim. Kacinci haftada ogrendin
Canim ben hic bosvermedim . Allah a teslim oldum ama dusunmeden edemiyor ki insan bir karar aldim ve dedim ki kendime anne olabilmek icin her seyi yapacağım ugrasayim ki emegim sevgiye dönüşşün. Ovu testi aldim dikkat ettim dua ettim salamadim kendimi açıkçası. Birakma kendini bu umudunu kaybetme asla kuzum elinden geleni yap takdiri Rabbime birak.. Seni anliyorum benimde hemen olmadi bilirsiniz ne testler yaptım negatif diye yikildim ağladım günlerce ama pes etmedim sen de etme anne olmaktan vazgecme hic kuzum
Yaklastin tabiki tatlim yuregini ferah tut. sen annelerimize ne bakiyosun 20-30 yil onceyle simdiler bir degilki kimbilir bi yirmi sene sonra nasil bi dunyada olucaz nasil hastaliklar ortaya cikacak, hangi hastaliklara care buluncak Allah bilir.Gerçekten yaklaştım mı bebeğime
Senin adına çok üzüldüm((( elimde değil olmayınca üzülüyorum annemler evlenir evlenmez hamile kLmış hep bende öyle olurum zannediyordum ama olmDı
Merhaba
Gögüslerim şişti rengi koyulaşıp yayıldı ama 7 haftalık hamileyim daha yeni basladı benim bu kadar erken olur mu bilemiyorum. Ama inş hamilesinizdir
@gri penguen kırk bin kere maasallah canim Allah kucagina almayi nasip etsincanımm :) değerim 22 saatte 38 den 70.97 ye çıkmışçok şükür allahıma bebeğim gelişiyor.
allahım hepinize böyle güzel haberler almayı nasip etsin hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah :)
Ben her ikisini de yaparım canım adet gelene kadar idrar testi adet günü gelince de koşa koşa kan tahliline :) Allahım hayırlısını versin inşallah. Sen de benim için dua et hamilelerin duası tutar derler :)inşallah kuzum bekle biraz daha geciktigin gün, git kan test yap idrarla ugraşma sakın ben o hataya çok düştüm en geç ögrenen benim hamileligi 6 haftalıkken ögrendim ve sürekli test yapıyordum çıkmadı hiç birinde 6 haftalıkken çıktı meydana mucize oldu inşallah seninde mucizen olur
Hosgeldin canim insallah gelmistir bebegin bu topic cok bereketli :)Bayanlar merhaba. Yeni uyeyim.mesajlari surekli okuyordum aslinda ama kismet buguneymis:) bu 3.ayimiz bizimde hamilelik denemesinde. Adetime 5 gun var.kendimi dinleyip duruyorum surekli. Adet belirtileri var sanki ama insAllah kirmizilari gormem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?