2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen canım insallah . tiksinme bende de var iştahım hic yok zorla yiyorum yemek

Bende oyle dusundum ins bakalim benim hormon testlerimde hsg de hicbi sorun yoktu esimin sipermiyogramda cok iyi cikti ins bu ay daha bi umutluyum senin bat kac canim
inşallah bu ay olmuştur canım.benim şuan adetin 6.günü.denemelere başlıcam ama ilaçsız :) sol yumurtalığımda küçük bir kist var kendiliğinden olursa olur bu ay çok umudum yok ama bakalım kısmet herşey

Hiç ümidim kalmadı kuzum sen napmıştın en son boşmuverdin öylemi olmuştu nasıl oldu
Canim ben hic bosvermedim . Allah a teslim oldum ama dusunmeden edemiyor ki insan bir karar aldim ve dedim ki kendime anne olabilmek icin her seyi yapacağım ugrasayim ki emegim sevgiye dönüşşün. Ovu testi aldim dikkat ettim dua ettim salamadim kendimi açıkçası. Birakma kendini bu umudunu kaybetme asla kuzum elinden geleni yap takdiri Rabbime birak.. Seni anliyorum benimde hemen olmadi bilirsiniz ne testler yaptım negatif diye yikildim ağladım günlerce ama pes etmedim sen de etme anne olmaktan vazgecme hic kuzum

Anladim canim durmak yok calismalara devam:) ovulasyon testi ilede deneyebilirsin garantilemek icin aslinda

Olabilir canım benim de aklıma kist geldi yumurta çatlamıştı ama yine de sökülmedi belki bilemiyorum ki Rabbim hayr eylesin

inşallah kuzum bekle biraz daha geciktigin gün, git kan test yap idrarla ugraşma sakın ben o hataya çok düştüm en geç ögrenen benim hamileligi 6 haftalıkken ögrendim ve sürekli test yapıyordum çıkmadı hiç birinde 6 haftalıkken çıktı meydana mucize oldu inşallah seninde mucizen olur

Dontsay canim kizin mi olucak tebrik ederim. Kacinci haftada ogrendin
yeni ögrendim dün 13 hafta 5 günlükken ögrendik kızımızın olacagını %98,9 kız dedi doktorum dün doktorumu degiştirdim iyikkide degiştirmişim en dogru karar oldu 1 saat muayne etti inceledi konuştu benle o kadar ilgilendiki, O kadar mutlu oldum ki anlatamam ama bizimki pek iyi göstermedi kendini cadı kızım benim

Ben test yapmaktan korkar hale geldim tek çizgi gördüm ya her yapışımda artık yapmaya korkuom en iyisi beklemek bidahaki ayı geçsede bekleyecem test yapmayacam 1 hafta geçmeden test yapmam birde iyiki dün testyapmadım yapsaydım tek çizgi ile daha çok üzülürdüm

Gerçekten yaklaştım mı bebeğime
Senin adına çok üzüldüm ((( elimde değil olmayınca üzülüyorum annemler evlenir evlenmez hamile kLmış hep bende öyle olurum zannediyordum ama olmDı
Yaklastin tabiki tatlim yuregini ferah tut. sen annelerimize ne bakiyosun 20-30 yil onceyle simdiler bir degilki kimbilir bi yirmi sene sonra nasil bi dunyada olucaz nasil hastaliklar ortaya cikacak, hangi hastaliklara care buluncak Allah bilir.

Merhaba
Gögüslerim şişti rengi koyulaşıp yayıldı ama 7 haftalık hamileyim daha yeni basladı benim bu kadar erken olur mu bilemiyorum. Ama inş hamilesinizdir

canım benim nasılsın bayadır girmiyordum napıyorsun? nasıl gidiyor hamilelik başladı mı belirtiler doktora gittin mi hiç?

@gri penguen kırk bin kere maasallah canim Allah kucagina almayi nasip etsin

Kızlar bi sigorta sirketinin reklami dönüyor bikac gundur tv'de belki denk gelmissinizdir haydi söyle sarkısı caliyor. Reklam ultrasonda anne karnindaki bebegin kalp atışlarıyla basliyor.. her izleyisimde bogazim dugumleniyo göz yaşım kirpiģime kadar geliyo, aa yeter onuncu izleyişin aynısın diyorum kızıyorum kendime..

Ben her ikisini de yaparım canım adet gelene kadar idrar testi adet günü gelince de koşa koşa kan tahliline :) Allahım hayırlısını versin inşallah. Sen de benim için dua et hamilelerin duası tutar derler :)

kızlar çook mutsuzum dr yeni geldim . Kist erimemiş o kadar akıntı normalmiş . adetin yine 4. günü gideceğim . ne yapacam bn yaa çook mutsuzum çokk oturup ağlamak istiyorum

Bayanlar merhaba. Yeni uyeyim.mesajlari surekli okuyordum aslinda ama kismet buguneymis:) bu 3.ayimiz bizimde hamilelik denemesinde. Adetime 5 gun var.kendimi dinleyip duruyorum surekli. Adet belirtileri var sanki ama insAllah kirmizilari gormem
Hosgeldin canim insallah gelmistir bebegin bu topic cok bereketli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…