- 22 Ekim 2016
- 261
- 382
- 18
- 30
Bendede o hastalık var ya ne yapmalıyımMerhaba bende kasım ayından umutluydum ama umutlar Aralık ayına kaldı yum büyümüyor polikistik over var klomen ile büyüdü iğne çatladı ama sonuç negatif bu ay da klomen kullanıp denemek istiyorum acaba reçetesiz veriliyormu klomen ilacı
Bendede o hastalık var ya ne yapmalıyımMerhaba bende kasım ayından umutluydum ama umutlar Aralık ayına kaldı yum büyümüyor polikistik over var klomen ile büyüdü iğne çatladı ama sonuç negatif bu ay da klomen kullanıp denemek istiyorum acaba reçetesiz veriliyormu klomen ilacı
Bende de çar ama 6 aylık evliyim teşhis zamanı 4 aylıktı bana bişe kullanma 1 seneye kadar olursun dedi olmazsan ilaç dediAnladım. Allah herkesin şifasını versin. Çok düşünmemeye çalış, oluruna bıraktığın ay hamile kalıyorsun. Ben hep öyle oldum.
Bende de çar ama 6 aylık evliyim teşhis zamanı 4 aylıktı bana bişe kullanma 1 seneye kadar olursun dedi olmazsan ilaç dediAnladım. Allah herkesin şifasını versin. Çok düşünmemeye çalış, oluruna bıraktığın ay hamile kalıyorsun. Ben hep öyle oldum.
Benmde 19bnde 19 kasim eee hep beraber test gunu yapalimmi umutsuzum ama olsun yinede icimi rahatlatyr
AA iki hastalıkken nasıl çıktı kanda bana bi açıklayın ne olur ilşkiyr ne zaman girdinizF Findikkiran , @EceCigdem, @FM_ist , @melegini_bekliyor , @Babies16 , @myzt , @Dontsay, S selifor ...
Saydiklarim ve sayamadigim guzel arkadaslarim, neler yapiyorsunuz kimler ne durumda, var mi yeni gelismeler. Pek fazla giremiyorum.
Unutulduk mu ?
Allah çaresiz dert vermesin inşallah da bekleyelim anne olma zamanımızıo kadar çok bebekistiyoruz ki eşimle . 1 yıl önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım . şimdi ise kist var. hayırlısı bakalım
ay onu da denedim ben :) :) denemediğim hiçbişey kalmadıAnladim canim durmak yok calismalara devam:) ovulasyon testi ilede deneyebilirsin garantilemek icin aslinda
:) :) bende aynı durumdayım canım bir umut işte duyduğum şeyi hemen uygulamaya başlıyorum.şimdi bizi düşünüyorum da doktorlara acıdım valla nedir bizden çektikleri :)Yumurtlama sorunum yok ama, ne care varsa uygulayayım istiyorum inanır mısın. Ne duysam doktorumu arayıp soruyorum, beni kovacak yakında zaten..:)
ay inşallah olmamıştır kist falan.naptın randevu alabildin mi canım ?gerçi kist olsa da yapacak bişey yok maalesefOlabilir canım benim de aklıma kist geldi yumurta çatlamıştı ama yine de sökülmedi belki bilemiyorum ki Rabbim hayr eylesin
Ozaman bencede bu ay bitak unut herseyi belkide en guzeli oyle fazla takmadigin zaman olurmus ya belkide oyle olucak seninkidr:)ay onu da denedim ben :) :) denemediğim hiçbişey kalmadıbıraktım artık ya Rabbim ne zaman hayırlı görürse o zaman göndersin.
canım çok üzüldüm tam erimese de küçülme de mi olmamışkızlar çook mutsuzum dr yeni geldim . Kist erimemiş o kadar akıntı normalmiş . adetin yine 4. günü gideceğim . ne yapacam bn yaa çook mutsuzum çokk oturup ağlamak istiyorum
Adet günüm 19 benm öyle görünüyor takvimde ne zaman dersiniz@edacimm 17 Kasım
@bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
@fly0513 18 Kasım
@Beratnisa 19 Kasım
@la rosa 19 Kasım
@purki90 19 Kasım
@bayangezenti 19 Kasım
@Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
Eceikrahaluk 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
@Paramedik92 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
@mavitosbaa 21 Kasım
Kizlar hangi gun test yapiyrz belirlediniz mi..20 si esimin dogum gunu.19.gecesi kutlayacagim olurda tutarsa surpriz yapacagim oyuzden en gec 19 olsun.18 19 bana uyar
tatlım biliyorum bende denk geldiğimde gözlerim doldu allahım bizlere de nasip etKızlar bi sigorta sirketinin reklami dönüyor bikac gundur tv'de belki denk gelmissinizdir haydi söyle sarkısı caliyor. Reklam ultrasonda anne karnindaki bebegin kalp atışlarıyla basliyor.. her izleyisimde bogazim dugumleniyo göz yaşım kirpiģime kadar geliyo, aa yeter onuncu izleyişin aynısın diyorum kızıyorum kendime..
canım ben iğnenin 17.günü adet oldum.klomen kasık ağrısı ve bazen akıntı da yapabiliyor.iğneden sonra 13 yada 14.günü test yaparsan daha doğru sonuç alırsınSlm canım bende bu ay ilkkez klomen kullandim ve doktorum catlatma iğnesi de verdi bana 4 kasım cuma gün ignemi vuruldum beklemedeyim. Acaba bebiş yoksa ne zaman adet olacağız 14 gün sonrasın da mı... afedersin bir de bu ay bende beyaz beyaz kesik akıntı var ve kaşıntı yapıyor neden bilmiyorum..kasiklarimada hafif hafif ağrı giriyor artık çok istiyorum bebegimin olmasını 15 ay oldu surekli negatif
inşallah kuzum gerçekten öyle yapıcam bu ay.bakalım herşeyin hayırlısı.sende sonuç alınca bana haber ver canım merak ederim.güzel haberlerini bekliyorum inşallahOzaman bencede bu ay bitak unut herseyi belkide en guzeli oyle fazla takmadigin zaman olurmus ya belkide oyle olucak seninkidr:)
Canm sen stres yapıyor muydun olcak diye yada ilişki sonrası oldu mu acaba diye düşünüyo muydunBi sonra ki ay artik canim pes etmek yoook
Hosgeldin canim insallah gelmistir bebegin bu topic cok bereketli :)
Ben test yapmaktan korkar hale geldim tek çizgi gördüm ya her yapışımda artık yapmaya korkuom en iyisi beklemek bidahaki ayı geçsede bekleyecem test yapmayacam 1 hafta geçmeden test yapmam birde iyiki dün testyapmadım yapsaydım tek çizgi ile daha çok üzülürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?