2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen öyle çok sevindik bizde kızı duyunca Rabbim tez zamanda sanada bu güzel duyguyu yaşatsın kalbi güzel kardeşim
Allah razı olsun canım benim sende sağlıkla kucağına al insaAllah prensesi

S selifor canim sarimsagi denedim ben..banyodan odaya uzanmaya gecene kadar tadi agzima geldi..otrdum uzanmadan kalktim cokardim 1 2 dk bile surmedi ama azicik basindan almistim kokusu cabuk ciksin yukari diye
Tekrar deniyim o zaman canım başından keserek ip takip yapmistim biraz daha ileri itmem gerekti sanırım ve sevindim sendeki sonucna canım

Zat

Zaten 19 yaşıma girmek üzereyim 20 yaş ile arasında ne fark olabilir ki yani
Ya 17 yasinda birine ehliyet verilir mi verilmez kanun geregi bu da oyle yani 19 a girmej uzeresin daha. Emin ol doktor sağlıgini dusunerek onermemistr sende biraz kendini düşün

Yine mi vajinaya sarımsakya hanımlar uyarayim ben gene de siz daha iyi bilirsiniz.
Canım eskiden Mısır'da kadının tüplerinin açık olup olmadığını anlamak için şöyle bir yöntem varmış. Gece yatarken vajinaya bir diş sarımsak atıyorlarmış. Sabah kalktığında sarımsağın kokusu boğazındaysa tüpler açık ama sarımsağın kokusunu almıyorsan tüpler tıkalı diyorlarmış Eski Mısırlılar şimdiki rahim filmi işini o zamandan çözmüşler yani
E tabi biri küt diye ölünce de sebebi bilinmiyormuş. Belki de böyle uygulamalar yüzünden ama günümüzde ne gerek var ya

Kuzum

sen nerelerdesin ben regl oldum bitmek uzere
Hadi yaa erken mi geldi canim bian once bitsinde basla calismalara ozaman adet ve calisma donemi hizli geciyorda son 15 gun gecmiyor yaa....ben banlanmistim masallah 4 gun mu ne banlamislar.bugun acildi daha canim.bende bekliyrm son 5 ..gebelik testi yaptim negatf ovulasyon testim baya koyu cikti.bakalim bekliyrm..kötü ruyalar gordum sabah olmiycak sanirim ruyalarim cikar heo

Canim sen o hsg filminin radyasyonunun insanin omurnde 3 yil gerilemeye yol actihlgini o anestezinin tum organlarini uyusturp nörön aktivitelerine zarar verdigini dusunmuyorsunda 2 dk sarimsagimi dusunuyorsun.benim yengeme kendi doktoru firinlanmis sogan koy 3 gun geceleri demisti iltihabi icin..bazi doktorlar altrnatif tipi destekliyor bazilari kotuluyor ama sarimsak cok faydali bi dogal antibiotik.korkmayin zarar vermez gece yatarken koymaya gerek yok hemen cikarabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…