Canım bence bi acile git önemli bişey olabilirKızlar yardım edin aranızda var mıydı böyke olanlar cok kötüyüm hsg sonrası bas dönmesi kusma hulantı ve agrım var ama en çok kusuyırun sürekli aksam doktoru da arayamam sizce normal mi bu
insaAllah canım benim Allahım nasip etsin tez vakitteCanım maalesef tüp bebek olmadı. Bugün genetik test için kan verdik. İnşallah artık bu son engeldir :)
Allah razı olsun canım benim sende sağlıkla kucağına al insaAllah prensesiAynen öyle çok sevindik bizde kızı duyunca Rabbim tez zamanda sanada bu güzel duyguyu yaşatsın kalbi güzel kardeşim
Tekrar deniyim o zaman canım başından keserek ip takip yapmistim biraz daha ileri itmem gerekti sanırım ve sevindim sendeki sonucna canım
insaAllah güzel haber alırsın canım
Bilemicem o kadarini canim doktora sorsaydin keskeZat
Zaten 19 yaşıma girmek üzereyim 20 yaş ile arasında ne fark olabilir ki yani
Ya 17 yasinda birine ehliyet verilir mi verilmez kanun geregi bu da oyle yani 19 a girmej uzeresin daha. Emin ol doktor sağlıgini dusunerek onermemistr sende biraz kendini düşünZat
Zaten 19 yaşıma girmek üzereyim 20 yaş ile arasında ne fark olabilir ki yani
Cok mat hic ilerlemiyor ipe gerek kalmadi 2 cm falan ittim zaten kokuda gelince hemen cektim aldim ben canimTekrar deniyim o zaman canım başından keserek ip takip yapmistim biraz daha ileri itmem gerekti sanırım ve sevindim sendeki sonucna canım
Hamile olabilirsin tekrar kan testi yaptır ve doktora gorun.Adet olduktan sonra gebelik ihtimali kalir mi hala daha oncesinde 3 kere kan testi yapmistim 3u de 0.100 cikmisti.bu idrar testinde neden bole cikti ki?
Tmm cnisi insallah cift cizgilerle dolsun sayfaTamam Can'ım cuma günü ilk idrarla afedersiniz yapalım o zaman
sen nerelerdesin ben regl oldum bitmek uzereInsallah canimda bi yanimda umutsuz gibi yaa
Canım eskiden Mısır'da kadının tüplerinin açık olup olmadığını anlamak için şöyle bir yöntem varmış. Gece yatarken vajinaya bir diş sarımsak atıyorlarmış. Sabah kalktığında sarımsağın kokusu boğazındaysa tüpler açık ama sarımsağın kokusunu almıyorsan tüpler tıkalı diyorlarmışYine mi vajinaya sarımsakya hanımlar uyarayim ben gene de siz daha iyi bilirsiniz.
Oksurunce hapsurunca benimde aynu oluyodu derun nefeste falan bnce kist degill oo bebisss :)
Hadi yaa erken mi geldi canim bian once bitsinde basla calismalara ozaman adet ve calisma donemi hizli geciyorda son 15 gun gecmiyor yaa....ben banlanmistim masallah 4 gun mu ne banlamislar.bugun acildi daha canim.bende bekliyrm son 5 ..gebelik testi yaptim negatf ovulasyon testim baya koyu cikti.bakalim bekliyrm..kötü ruyalar gordum sabah olmiycak sanirim ruyalarim cikar heoKuzum
sen nerelerdesin ben regl oldum bitmek uzere
Canim sen o hsg filminin radyasyonunun insanin omurnde 3 yil gerilemeye yol actihlgini o anestezinin tum organlarini uyusturp nörön aktivitelerine zarar verdigini dusunmuyorsunda 2 dk sarimsagimi dusunuyorsun.Canım eskiden Mısır'da kadının tüplerinin açık olup olmadığını anlamak için şöyle bir yöntem varmış. Gece yatarken vajinaya bir diş sarımsak atıyorlarmış. Sabah kalktığında sarımsağın kokusu boğazındaysa tüpler açık ama sarımsağın kokusunu almıyorsan tüpler tıkalı diyorlarmışEski Mısırlılar şimdiki rahim filmi işini o zamandan çözmüşler yani
E tabi biri küt diye ölünce de sebebi bilinmiyormuş. Belki de böyle uygulamalar yüzünden ama günümüzde ne gerek var ya
Inandramiyorum ama kendimi bi turluOksurunce hapsurunca benimde aynu oluyodu derun nefeste falan bnce kist degill oo bebisss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?