Anlamadım canım ya güya iğne yaptı uyuscaksın dedi hepsini hissettim cok ağladımTamamen bayıltmadılar mı canım ya çok üzüldüm. Beni 5 dk uyuttular uyandığımda ayakta duramıyordum sadece hiç kusma olmadı.
Geçmiş olsn cnm bi doktra git bence norml degilKızlar yardım edin aranızda var mıydı böyke olanlar cok kötüyüm hsg sonrası bas dönmesi kusma hulantı ve agrım var ama en çok kusuyırun sürekli aksam doktoru da arayamam sizce normal mi bu
Ayniyiz canim benimde bat 18 kasim bosluk agrilari kemik agrilari kasik ve bel agrisi bendede var dunde migdem cok bulaniyordu ama ben usutmusumdur diyorum cnku sivilcem ckti hep cikiyor adet oncesi buyzdrn yapmycam test bekliycem canim insallah senin vardir canim habrr et olur mu
Idrar kuzum once o bi kesinlessin sonraAaay inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız idear mi kan mı yaptırıcaz test olarak
Herkeste değişiyor canimAdet öncesi dönem kuru olmaz mı ? Parlak akıntım var. bata 3 gün kaldı. bugün test de yaptm sonuc negatif
Sebebi icin doktora gtmen gerekir canim ne sorun var bakilir oyle nedeni belli olabilirNeden hamile kalamiyorum iki sene önce oldu ama gebeligimi üç aylıkken sonlandırmak zorunda kaldık.ilişkiye ara vermek bunu etkiler mi.bş de dün test aldk eve gldm... Hasta olmusum
Her hastane farkli ucret aliyor . 18 yas icinde yasin ufak ve yeni oturuyor bi seyler bu şekilde bakiyor doktorlar da kendi açılarından haklılar cunku vericekleri tedavi hafif bi tedavi degilBir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık
Canım bnım degısıyor aralıgı 30-35 arası oluyordu bu ay 38 gun oldu aralıgıÖbür ay inşallah Can'ım senin kaçırdı ki adetin bana yakındı diye hatırlıyorum
Canım sağ ol ben de sizleri takip ediyorum. Yakın zamanda güzel haberler paylaşalım inşallah :) Yumurta sayısı ve kalitesi çok iyiydi. 16 tane embriyomuz oldu ama hiçbiri dondurulmadı maalesef. İnşallah tedavisi olan bir şeydir bakalım bekleyeceğiz genetik sonucunuCanım uzun zamandır giremiyordum buraya. Girer girmez de ilk sana baktım merak edip. Belki güzel haberi vermişssindir dedim ama kısmet olmamış anladığım kadarıyla. Sakın moralini bozma. Dimdik devam et mücadelene. Öpüyorum.
ZatHe
Her hastane farkli ucret aliyor . 18 yas icinde yasin ufak ve yeni oturuyor bi seyler bu şekilde bakiyor doktorlar da kendi açılarından haklılar cunku vericekleri tedavi hafif bi tedavi degil
Zaten 19 yaşıma girmek üzereyim 20 yaş ile arasında ne fark olabilir ki yaniHe
Her hastane farkli ucret aliyor . 18 yas icinde yasin ufak ve yeni oturuyor bi seyler bu şekilde bakiyor doktorlar da kendi açılarından haklılar cunku vericekleri tedavi hafif bi tedavi degil
Tamam Can'ım cuma günü ilk idrarla afedersiniz yapalım o zamanIdrar kuzum once o bi kesinlessin sonra
3 aylıkken sonlandırmak ne demek canm anlamadımNeden hamile kalamiyorum iki sene önce oldu ama gebeligimi üç aylıkken sonlandırmak zorunda kaldık.ilişkiye ara vermek bunu etkiler mi.bş de dün test aldk eve gldm... Hasta olmusum
Canım bnım degısıyor aralıgı 30-35 arası oluyordu bu ay 38 gun oldu aralıgı[/QUOTE baya geç oluyorsun
Nerde yaptırdın canım sen ya? Söyledin mi niye böyle yaptınız şikayet etseydin keşkeAnlamadım canım ya güya iğne yaptı uyuscaksın dedi hepsini hissettim cok ağladım( ve suan hala kusuyorum niye böyle ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?