Kimyaciyim ben.alternatif tip vardır evet ama asla Dr tavsiyesi dışına çıkılmaz. Fazla zorlamaya gerek yok.faydası yanında zararı olabilir.Canım eskiden Mısır'da kadının tüplerinin açık olup olmadığını anlamak için şöyle bir yöntem varmış. Gece yatarken vajinaya bir diş sarımsak atıyorlarmış. Sabah kalktığında sarımsağın kokusu boğazındaysa tüpler açık ama sarımsağın kokusunu almıyorsan tüpler tıkalı diyorlarmışEski Mısırlılar şimdiki rahim filmi işini o zamandan çözmüşler yani
E tabi biri küt diye ölünce de sebebi bilinmiyormuş. Belki de böyle uygulamalar yüzünden ama günümüzde ne gerek var ya
O zaman röntgen çeken kuzenim şu an ömrünü eksiden tüketiyorCanim sen o hsg filminin radyasyonunun insanin omurnde 3 yil gerilemeye yol actihlgini o anestezinin tum organlarini uyusturp nörön aktivitelerine zarar verdigini dusunmuyorsunda 2 dk sarimsagimi dusunuyorsun.benim yengeme kendi doktoru firinlanmis sogan koy 3 gun geceleri demisti iltihabi icin..bazi doktorlar altrnatif tipi destekliyor bazilari kotuluyor ama sarimsak cok faydali bi dogal antibiotik.korkmayin zarar vermez gece yatarken koymaya gerek yok hemen cikarabiliyorsun
E sende illa biliyorsundurki onlar devlette daha az calisiyor hatta eskiden gunde 2 3 saat calisiyorlardi.oyle bi zarari olmaza oyle bi imtiyazlarida olmazdi ve 40 dan sonra kanser olan 2 rontgenci sahit oldugum insan var akil isi deil o is yaO zaman röntgen çeken kuzenim şu an ömrünü eksiden tüketiyor
Bide yine onlar cekilen kadar iceride olmuyor ozel kiyafetleri var cekerken onu giyiyorlar..hamile birisi mesela film cekildiginde bebekte kalici hasarlara sebep olabiliyor dusun yani.zaten devlet oyuzden film rontgen usg sonuclarini bilgisayara dokuyor defalarca cekilmesin doktorlar ve hastaneler arasi aktarimi kolay olsun diye.onemli bi konuE sende illa biliyorsundurki onlar devlette daha az calisiyor hatta eskiden gunde 2 3 saat calisiyorlardi.oyle bi zarari olmaza oyle bi imtiyazlarida olmazdi ve 40 dan sonra kanser olan 2 rontgenci sahit oldugum insan var akil isi deil o is yacok zararli
Kimyaciyim ben.alternatif tip vardır evet ama asla Dr tavsiyesi dışına çıkılmaz. Fazla zorlamaya gerek yok.faydası yanında zararı olabilir.
Ya zaten tip a karsi deiliz buradaki herkes illa dr gozetiminde.ama yaninda alternayf tiptanda faydalaniyrz.benim esimin morfolojisi 0 di..doktor arastrma hastanesine sevk etti.o arada 15 20 gunde 4 cesit kür uyguladim ve ordaki sonuclarim cok iyi cikti dr bile şok oldu tek tek hepsini sordu ve ben ilac yazmiyorm sen ne yapiyorsan devam et dedi.bide uzerine kişnişi onerdi hastalarindan duymus oda cok etkiliymis.her doktor ayni deil yaniKimyaciyim ben.alternatif tip vardır evet ama asla Dr tavsiyesi dışına çıkılmaz. Fazla zorlamaya gerek yok.faydası yanında zararı olabilir.
Him nerde calisiyorsunBende kimyacıyım :)
Him nerde calisiyorsun
Olur inş hadi bakalım hayırlısıBen şuan mesleğimi yapmıom eşimin yanında çalışıom KPSS girdim puan düşük ama tercih yapcam bakalım
Olur inş hadi bakalım hayırlısı
Deneye deneye bir hal olduk canim herseyi ya gerci ben sadece baltarcincorekotu yaptim sarimsagi yaptm ya beceremedim ya da tupler kapali ama bende sende bebis var gibi hissediyorum insaAllah oyledir canimCok mat hic ilerlemiyor ipe gerek kalmadi 2 cm falan ittim zaten kokuda gelince hemen cektim aldim ben canim
Insallah canim yaaDeneye deneye bir hal olduk canim herseyi ya gerci ben sadece baltarcincorekotu yaptim sarimsagi yaptm ya beceremedim ya da tupler kapali ama bende sende bebis var gibi hissediyorum insaAllah oyledir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?