2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kimyaciyim ben.alternatif tip vardır evet ama asla Dr tavsiyesi dışına çıkılmaz. Fazla zorlamaya gerek yok.faydası yanında zararı olabilir.

O zaman röntgen çeken kuzenim şu an ömrünü eksiden tüketiyor

O zaman röntgen çeken kuzenim şu an ömrünü eksiden tüketiyor
E sende illa biliyorsundurki onlar devlette daha az calisiyor hatta eskiden gunde 2 3 saat calisiyorlardi.oyle bi zarari olmaza oyle bi imtiyazlarida olmazdi ve 40 dan sonra kanser olan 2 rontgenci sahit oldugum insan var akil isi deil o is ya cok zararli

Bide yine onlar cekilen kadar iceride olmuyor ozel kiyafetleri var cekerken onu giyiyorlar..hamile birisi mesela film cekildiginde bebekte kalici hasarlara sebep olabiliyor dusun yani.zaten devlet oyuzden film rontgen usg sonuclarini bilgisayara dokuyor defalarca cekilmesin doktorlar ve hastaneler arasi aktarimi kolay olsun diye.onemli bi konu

Kimyaciyim ben.alternatif tip vardır evet ama asla Dr tavsiyesi dışına çıkılmaz. Fazla zorlamaya gerek yok.faydası yanında zararı olabilir.
Ya zaten tip a karsi deiliz buradaki herkes illa dr gozetiminde.ama yaninda alternayf tiptanda faydalaniyrz.benim esimin morfolojisi 0 di..doktor arastrma hastanesine sevk etti.o arada 15 20 gunde 4 cesit kür uyguladim ve ordaki sonuclarim cok iyi cikti dr bile şok oldu tek tek hepsini sordu ve ben ilac yazmiyorm sen ne yapiyorsan devam et dedi.bide uzerine kişnişi onerdi hastalarindan duymus oda cok etkiliymis.her doktor ayni deil yani

Kızlar adet öncesindeki 2 günde bağırsakları daha fazla çalışan var mı aranızda bende genelde öyle oluyor ishale dönük şekilde. Şuan bat'a 2 gün kaldı ve bagirsaklarim faaliyete başladı : /

Cok mat hic ilerlemiyor ipe gerek kalmadi 2 cm falan ittim zaten kokuda gelince hemen cektim aldim ben canim
Deneye deneye bir hal olduk canim herseyi ya gerci ben sadece baltarcincorekotu yaptim sarimsagi yaptm ya beceremedim ya da tupler kapali ama bende sende bebis var gibi hissediyorum insaAllah oyledir canim

Karpatyam
Canim bende durumlar ayni myzt uzun zamandir girmiyor insaAllah guzel haberlerle gelir senden naber nasil gidiyor

Deneye deneye bir hal olduk canim herseyi ya gerci ben sadece baltarcincorekotu yaptim sarimsagi yaptm ya beceremedim ya da tupler kapali ama bende sende bebis var gibi hissediyorum insaAllah oyledir canim
Insallah canim yaa Bende 2 aydir bal tarcin corek otu kurunu yapiyrm canim.ama bana fayda etti pko dan dolayi olusan gecikmelerim engellendi bu ay gecen aydanda erken yumurtladim.4 ay hastalanmadigimi biliyordum ayda 1 hastalanmak benim icin bi mucize

Bende ki bu kasik agrisi nolucak canlar ya guvenip bir doktorada gidemiyorum daha dogrusu rahat edip konusaildigim cevap alabildigim bir doktora denk gelemedim kist falanmi var anlamadimki sag tarafim hep gergin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…