2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Babies16, post: 48899271, member: 779768"]Canim ya kiziyolar bunlari konusuncada :) bizim burda eski bi ebe vardi eskiden kadinlar hamile kalamayinca hep ona gidiyordu once sarimsakla bakiyordu tupler acikmi diye.benim teyzemle yengemde baktrmisti oyle.gecen banada dediler cok basit kendin bak evde diye.vajinanin girisine 1 2cm yani sadece sarimsagi koyup bekletiyormussun.kokusu agzina gelirse tupler acik demekmis.bende 2 gun once yaptim sarimsagin basinida azicick kestim daha net duyayim diye..koyar koymaz banyodan odaya gidene kadar geldi tadi agzima.oturdum hic uzanmadim emin olunca cikardim attim 1 2 dkikalik biseym15 20 dkiladada duyan oluyormus[/QUOTE]
ya icine kaçarsa cnm nsl bkliyo orda

Ya kızlar benim adetimin 2. Günü bu sol kasığımda ağrı var böyle kalp gibi atıyor arada adetten dolayımı oluyor bilgisi olan varmı acaba?? Normalde olmazdı üşüttüm mü ondanmı acaba

Bat gecmeden yapma bence canim erken yapincada acaba sonra cikarmi umudu oluyor stres yapmadan bekle bence
Evet canım haklisin ama insan sabirsizlaniyor işte aslında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum belirtide yok bazı şeyler dışında...yarın iğneden sonra ki 13. Günüm olacak Allahimm dileyen arzulayan tüm kullarına Hayırlı evlatlar nasip et

Kızlar bugün yum dan sonraki 12.gündü ve bugün hcg sonucum 51 çıkmıştı. Akşam tam kahverengimsi diyemem ama sarıdan biraz daha koyu renkte bi akıntı oldu. İlk gebeliğim düşük olunca bi an panikledim ama bu kadar erken olmaz diyorum kendi kendime, inşallah yerleşmenin işaretidir. Renk çok koyu olmayınca biraz rahatladım ama yinede sebebini çok merak ediyorum

kızlar üç günüm geçti test yapsam çıkarmı sizce bide aslında korkuyorum akıntım var hafif sarımsı ve göğüslerim şişti bide çok hassaslastilar sizce varmıdır

Amin inşallah canımTE="turuncusemsiye, post: 48899357, member: 759979"]Evet canım haklisin ama insan sabirsizlaniyor işte aslında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum belirtide yok bazı şeyler dışında...yarın iğneden sonra ki 13. Günüm olacak Allahimm dileyen arzulayan tüm kullarına Hayırlı evlatlar nasip et[/QUOTE]
amin

kızlar üç günüm geçti test yapsam çıkarmı sizce bide aslında korkuyorum akıntım var hafif sarımsı ve göğüslerim şişti bide çok hassaslastilar sizce varmıdır
3 gunun gecti daha test yapmadinmi iyi dayanmissin bence yarin olmassan test yapmalisin eyer herzmn aksamiyosa adetin buyuk ihtimalle vardr insAllah

InsAllah bisey yoktur bebegin sana skca sarilirr

İnşallah kötü birşey yoktur ve yerleşme lekesidir canım. .belirtilerin var mı paylaşır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…