Dogru yani beden olarak baska seylerle yorulsakta zihin yine ordaValla ben zaten çalışıyorum iyice işe verdim kendimi ama akşam olunca aklıma geliyo hatta heppp aklımda resmen
Korunurken yumurtlama dönemimi anlamazdım. Korunmayı bıraktıktan sonra kasık batmasını hissetmeye başladımKendini dinlemesende bazi seyler farkli gelip dikkatini cekiyor insanin canim
Artık güzel haberleri veririz inşallah Allahım sevindir bizide tüm isteyenleride. Bat kaçtı benim 1 aralıkDogru yani beden olarak baska seylerle yorulsakta zihin yine orda
Evet canım haklisin ama insan sabirsizlaniyor işte aslında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum belirtide yok bazı şeyler dışında...yarın iğneden sonra ki 13. Günüm olacak Allahimm dileyen arzulayan tüm kullarına Hayırlı evlatlar nasip etBat gecmeden yapma bence canim erken yapincada acaba sonra cikarmi umudu oluyor stres yapmadan bekle bence
Kuzum ayni seyi bende hissediyorum bisey varmista nabiz gibi benimkinden farkli atiyomus gibi :)Ya kızlar benim adetimin 2. Günü bu sol kasığımda ağrı var böyle kalp gibi atıyor arada adetten dolayımı oluyor bilgisi olan varmı acaba?? Normalde olmazdı üşüttüm mü ondanmı acaba
Insallah caninArtık güzel haberleri veririz inşallah Allahım sevindir bizide tüm isteyenleride. Bat kaçtı benim 1 aralık
Evet yapmalısın gecikmişkızlar üç günüm geçti test yapsam çıkarmı sizce bide aslında korkuyorum akıntım var hafif sarımsı ve göğüslerim şişti bide çok hassaslastilar sizce varmıdır
3 gunun gecti daha test yapmadinmi iyi dayanmissin bence yarin olmassan test yapmalisin eyer herzmn aksamiyosa adetin buyuk ihtimalle vardr insAllahkızlar üç günüm geçti test yapsam çıkarmı sizce bide aslında korkuyorum akıntım var hafif sarımsı ve göğüslerim şişti bide çok hassaslastilar sizce varmıdır
Kuzum ayni seyi bende hissediyorum bisey varmista nabiz gibi benimkinden farkli atiyomus gibi :)
Ayyy hadi inşallah az kalmış valla önce güzel haberi senden alıcaz desene aminnnnnInsallah caninBenim 20 kasim az kaldi
InsAllah bisey yoktur bebegin sana skca sarilirrKızlar bugün yum dan sonraki 12.gündü ve bugün hcg sonucum 51 çıkmıştı. Akşam tam kahverengimsi diyemem ama sarıdan biraz daha koyu renkte bi akıntı oldu. İlk gebeliğim düşük olunca bi an panikledim ama bu kadar erken olmaz diyorum kendi kendime, inşallah yerleşmenin işaretidir. Renk çok koyu olmayınca biraz rahatladım ama yinede sebebini çok merak ediyorum
Bende ilk kez dun hissettim yaw kendimizi dinlemekten oluyo neden olcak :) valla ben karar verdim takmiycam artik kendimi baska seylere vercem :)Neden oluyor acaba kız bende ilk defa oluyo?
Ayyy hadi inşallah az kalmış valla önce güzel haberi senden alıcaz desene aminnnnn
İnşallah kötü birşey yoktur ve yerleşme lekesidir canım. .belirtilerin var mı paylaşır mısınKızlar bugün yum dan sonraki 12.gündü ve bugün hcg sonucum 51 çıkmıştı. Akşam tam kahverengimsi diyemem ama sarıdan biraz daha koyu renkte bi akıntı oldu. İlk gebeliğim düşük olunca bi an panikledim ama bu kadar erken olmaz diyorum kendi kendime, inşallah yerleşmenin işaretidir. Renk çok koyu olmayınca biraz rahatladım ama yinede sebebini çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?