Ya bende ozel bi kist yok ama o agri hep var ozellikle kışîn usutyrm diyemidir nedir bilmiyrm yumurtlama ve adet arasi illa oluyor ve tiptada hafif se normal kabul ediliyor canim kafana takmaBende ki bu kasik agrisi nolucak canlar ya guvenip bir doktorada gidemiyorum daha dogrusu rahat edip konusaildigim cevap alabildigim bir doktora denk gelemedim kist falanmi var anlamadimki sag tarafim hep gergin
ise yaramasina sevindim canim benim yaptigim ay 14 gun leke seklinde adetle geri döndu bana ve o zamandan beri kasigimin sag tarafi gergin sekilde agustosta yapmistm o kürü ve inofolicte icmistim o ayInsallah canim yaaBende 2 aydir bal tarcin corek otu kurunu yapiyrm canim.ama bana fayda etti pko dan dolayi olusan gecikmelerim engellendi bu ay gecen aydanda erken yumurtladim.4 ay hastalanmadigimi biliyordum ayda 1 hastalanmak benim icin bi mucize
Bende ayni duygudayim canim Allahim ferahlik versin kalbimizeaynı cnm değışen bışe yok kafaı yıcem valla
bnada yaramadı o kür o kürü bı ay kullandıma det alt ust oldu ve oel devam edıo ğününde ğelen adetım artık ıkı ğün onden lekelenmelye başlaıp ole ade t sokuyorise yaramasina sevindim canim benim yaptigim ay 14 gun leke seklinde adetle geri döndu bana ve o zamandan beri kasigimin sag tarafi gergin sekilde agustosta yapmistm o kürü ve inofolicte icmistim o ay
Usutmeden olabilir canim ama ben geneldr corapli gezrim dikkat ederm niyedir cozemdim normlse mesele yokYa bende ozel bi kist yok ama o agri hep var ozellikle kışîn usutyrm diyemidir nedir bilmiyrm yumurtlama ve adet arasi illa oluyor ve tiptada hafif se normal kabul ediliyor canim kafana takma
Inofolicte yumurtlamayi aktive ediyor ondanda olabilir canim 2 si birden oluncada olabilir.insallah gecer bi dr a git olmazsaise yaramasina sevindim canim benim yaptigim ay 14 gun leke seklinde adetle geri döndu bana ve o zamandan beri kasigimin sag tarafi gergin sekilde agustosta yapmistm o kürü ve inofolicte icmistim o ay
Bizde ters etki yapti demek ki canimbnada yaramadı o kür o kürü bı ay kullandıma det alt ust oldu ve oel devam edıo ğününde ğelen adetım artık ıkı ğün onden lekelenmelye başlaıp ole ade t sokuyor
aynen cnım lekelenme ğelmeden adet sokmuyor oda bı değışıjk olduBizde ters etki yapti demek ki canim
Mecbur gidicem artik canim Allah korusun kist falan olusmussa erkenden tespit edilir en azindan zaten 1 sene oldu bebisim olmayaliInofolicte yumurtlamayi aktive ediyor ondanda olabilir canim 2 si birden oluncada olabilir.insallah gecer bi dr a git olmazsa
Benim bebek istemeye baslayali duzenim bozuldu canim 1 kere erken ondan haric hep gecikti kah agrili kivrandiran kah lekeli her halt oldu gelsin artik bebisimiz ya Allahim duy kullarinin duasini herseyi isiten bilen merhameti sonsuz Rabbim nasip et isteyen herkeseaynen cnım lekelenme ğelmeden adet sokmuyor oda bı değışıjk oldu
Canimmmm ya acaba yarın test yapsam mi ben çok sabırsızlanıyorum bugün afedersin sapsarı bi akintim geldi başkada belirti yok aslında ama dayanamıyorumTmm cnisi insallah cift cizgilerle dolsun sayfa
Bat gecmeden yapma bence canim erken yapincada acaba sonra cikarmi umudu oluyor stres yapmadan bekle benceCanimmmm ya acaba yarın test yapsam mi ben çok sabırsızlanıyorum bugün afedersin sapsarı bi akintim geldi başkada belirti yok aslında ama dayanamıyorum
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn canım benım amiiiiiiiiinnnBenim bebek istemeye baslayali duzenim bozuldu canim 1 kere erken ondan haric hep gecikti kah agrili kivrandiran kah lekeli her halt oldu gelsin artik bebisimiz ya Allahim duy kullarinin duasini herseyi isiten bilen merhameti sonsuz Rabbim nasip et isteyen herkese
Evet ya çok enteresan bende bebek istediğimden beri bi değişik haller yok ağrılı kasık ağrılı ve şiş göğüs adet gecikmesi acaba kendimimi dinlemeye başladım diyorum.Benim bebek istemeye baslayali duzenim bozuldu canim 1 kere erken ondan haric hep gecikti kah agrili kivrandiran kah lekeli her halt oldu gelsin artik bebisimiz ya Allahim duy kullarinin duasini herseyi isiten bilen merhameti sonsuz Rabbim nasip et isteyen herkese
Ben ilk korunmayi biraktigimda kist olmustu ben 4 ay adet olamamistim.4.aydada sadece lekelenme..sonra 1 ay adet sokturucu kullandim.5 ayim oyle gitti yani.sen adetlerini duzenli oluyorsun sanirm.bal tarcn c.otuna bile grek yokmus aslindaMecbur gidicem artik canim Allah korusun kist falan olusmussa erkenden tespit edilir en azindan zaten 1 sene oldu bebisim olmayali
Kendini dinlemesende bazi seyler farkli gelip dikkatini cekiyor insanin canimEvet ya çok enteresan bende bebek istediğimden beri bi değişik haller yok ağrılı kasık ağrılı ve şiş göğüs adet gecikmesi acaba kendimimi dinlemeye başladım diyorum.
Benim bebek istemeye baslayali duzenim bozuldu canim 1 kere erken ondan haric hep gecikti kah agrili kivrandiran kah lekeli her halt oldu gelsin artik bebisimiz ya Allahim duy kullarinin duasini herseyi isiten bilen merhameti sonsuz Rabbim nasip et isteyen herkese
Evet ya çok enteresan bende bebek istediğimden beri bi değişik haller yok ağrılı kasık ağrılı ve şiş göğüs adet gecikmesi acaba kendimimi dinlemeye başladım diyorum.
Duzenli degil canim ondam yapmistm hemde faydasini okuyunca burdan ama kismet degilmis ve gelmis gecmis olsun tekrsrlamasin insaAllahBen ilk korunmayi biraktigimda kist olmustu ben 4 ay adet olamamistim.4.aydada sadece lekelenme..sonra 1 ay adet sokturucu kullandim.5 ayim oyle gitti yani.sen adetlerini duzenli oluyorsun sanirm.bal tarcn c.otuna bile grek yokmus aslinda
Büyük ihtimal canim bir basarabilsek stres yapmamayiBendede oyle oldu stresten duzenimiz bozuluyor sanirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?