2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende ki bu kasik agrisi nolucak canlar ya guvenip bir doktorada gidemiyorum daha dogrusu rahat edip konusaildigim cevap alabildigim bir doktora denk gelemedim kist falanmi var anlamadimki sag tarafim hep gergin
Ya bende ozel bi kist yok ama o agri hep var ozellikle kışîn usutyrm diyemidir nedir bilmiyrm yumurtlama ve adet arasi illa oluyor ve tiptada hafif se normal kabul ediliyor canim kafana takma

ise yaramasina sevindim canim benim yaptigim ay 14 gun leke seklinde adetle geri döndu bana ve o zamandan beri kasigimin sag tarafi gergin sekilde agustosta yapmistm o kürü ve inofolicte icmistim o ay

ise yaramasina sevindim canim benim yaptigim ay 14 gun leke seklinde adetle geri döndu bana ve o zamandan beri kasigimin sag tarafi gergin sekilde agustosta yapmistm o kürü ve inofolicte icmistim o ay
bnada yaramadı o kür o kürü bı ay kullandıma det alt ust oldu ve oel devam edıo ğününde ğelen adetım artık ıkı ğün onden lekelenmelye başlaıp ole ade t sokuyor

Ya bende ozel bi kist yok ama o agri hep var ozellikle kışîn usutyrm diyemidir nedir bilmiyrm yumurtlama ve adet arasi illa oluyor ve tiptada hafif se normal kabul ediliyor canim kafana takma
Usutmeden olabilir canim ama ben geneldr corapli gezrim dikkat ederm niyedir cozemdim normlse mesele yok

Inofolicte yumurtlamayi aktive ediyor ondanda olabilir canim 2 si birden oluncada olabilir.insallah gecer bi dr a git olmazsa

bnada yaramadı o kür o kürü bı ay kullandıma det alt ust oldu ve oel devam edıo ğününde ğelen adetım artık ıkı ğün onden lekelenmelye başlaıp ole ade t sokuyor
Bizde ters etki yapti demek ki canim

Inofolicte yumurtlamayi aktive ediyor ondanda olabilir canim 2 si birden oluncada olabilir.insallah gecer bi dr a git olmazsa
Mecbur gidicem artik canim Allah korusun kist falan olusmussa erkenden tespit edilir en azindan zaten 1 sene oldu bebisim olmayali

aynen cnım lekelenme ğelmeden adet sokmuyor oda bı değışıjk oldu
Benim bebek istemeye baslayali duzenim bozuldu canim 1 kere erken ondan haric hep gecikti kah agrili kivrandiran kah lekeli her halt oldu gelsin artik bebisimiz ya Allahim duy kullarinin duasini herseyi isiten bilen merhameti sonsuz Rabbim nasip et isteyen herkese

Bat 21 kasim ve bugun adet sancilarim ben geliyor dedi. Bu kadar duzenli ve saat gibi adet olabildigim icin sevinmem lazim, bu ay zaten pas gecilmisti, ama yine de icim ciz etti kizlar

Canimmmm ya acaba yarın test yapsam mi ben çok sabırsızlanıyorum bugün afedersin sapsarı bi akintim geldi başkada belirti yok aslında ama dayanamıyorum
Bat gecmeden yapma bence canim erken yapincada acaba sonra cikarmi umudu oluyor stres yapmadan bekle bence

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn canım benım amiiiiiiiiinnn

Evet ya çok enteresan bende bebek istediğimden beri bi değişik haller yok ağrılı kasık ağrılı ve şiş göğüs adet gecikmesi acaba kendimimi dinlemeye başladım diyorum.

Mecbur gidicem artik canim Allah korusun kist falan olusmussa erkenden tespit edilir en azindan zaten 1 sene oldu bebisim olmayali
Ben ilk korunmayi biraktigimda kist olmustu ben 4 ay adet olamamistim.4.aydada sadece lekelenme..sonra 1 ay adet sokturucu kullandim.5 ayim oyle gitti yani.sen adetlerini duzenli oluyorsun sanirm.bal tarcn c.otuna bile grek yokmus aslinda

Evet ya çok enteresan bende bebek istediğimden beri bi değişik haller yok ağrılı kasık ağrılı ve şiş göğüs adet gecikmesi acaba kendimimi dinlemeye başladım diyorum.
Kendini dinlemesende bazi seyler farkli gelip dikkatini cekiyor insanin canim

Bendede oyle oldu stresten duzenimiz bozuluyor sanirm

Ben ilk korunmayi biraktigimda kist olmustu ben 4 ay adet olamamistim.4.aydada sadece lekelenme..sonra 1 ay adet sokturucu kullandim.5 ayim oyle gitti yani.sen adetlerini duzenli oluyorsun sanirm.bal tarcn c.otuna bile grek yokmus aslinda
Duzenli degil canim ondam yapmistm hemde faydasini okuyunca burdan ama kismet degilmis ve gelmis gecmis olsun tekrsrlamasin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…