2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hic uzulme stres yapma canim .. allah en uygun zamanda en hayirlisini versin insallah.. bende bekliyorum sanirim son 1 bata inşallah umdugum gibidir Allah hepimize nasip etsin..
insaAllah guzel haberi verirsin bize canim sagolasin

insaAllah guzel haberi verirsin bize canim sagolasin

Bu arada bu forumda bagımlılık yapıyomus mesaj mesaj takip ediyorum valla birinde bi gelisme var mi diiye cok guzel bi yer gercekten kımseye soyleyemedıklerını acıkca yazıyosun soyluyosun burda . Biraz olsun rahatlıyo insan. Ama hala cok merak ediyorum ya

Katiliyorum ben cok yeniyim ama valla buldugum ilk firsatta burdayim

Oyle canim bende hergun girmeden duramiyorum ve her sayfyaa elimden geldigince bakiyorum ama insanlik halo gozumden kacan oluyor herkes iyi ki var dert ortaklariyiz biz yasayan anlar halinden ancak

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)güzel bir sayfaymis. Bir kimyasal gebelik geçirdim bu ay sanki yine belirtiler var ama korkak yaklaşıyorum artık
Allahim bir daha yasatmasin insaAllah canim

Kızlar sol tarafımda aşırı sancım var doktora gitmeli miyim adet sancısı gibi ama daha 9 gün var adetime

S selifor canim sarimsagi denedim ben..banyodan odaya uzanmaya gecene kadar tadi agzima geldi..otrdum uzanmadan kalktim cokardim 1 2 dk bile surmedi ama azicik basindan almistim kokusu cabuk ciksin yukari diye
Canim bu sarimsak olayi nedir aydinlatirmisin beni bu arada test icin erken bana diyodun bide herkeste ayni olmayabilir bata kadar beklemelisin kuzum

Valla bu ay stres yapmaym diye yumurtlama donemine girince bi derin temizlige basladim daha yeni bitti 8 9 gun surdu.insallah faydasini gorurum sabahtam aksama kadar butun evi kirkladim aklima gelmesin yorulayim diye
Valla ben zaten çalışıyorum iyice işe verdim kendimi ama akşam olunca aklıma geliyo hatta heppp aklımda resmen

Canim bu sarimsak olayi nedir aydinlatirmisin beni bu arada test icin erken bana diyodun bide herkeste ayni olmayabilir bata kadar beklemelisin kuzum
Canim ya kiziyolar bunlari konusuncada :) bizim burda eski bi ebe vardi eskiden kadinlar hamile kalamayinca hep ona gidiyordu once sarimsakla bakiyordu tupler acikmi diye.benim teyzemle yengemde baktrmisti oyle.gecen banada dediler cok basit kendin bak evde diye.vajinanin girisine 1 2cm yani sadece sarimsagi koyup bekletiyormussun.kokusu agzina gelirse tupler acik demekmis.bende 2 gun once yaptim sarimsagin basinida azicick kestim daha net duyayim diye..koyar koymaz banyodan odaya gidene kadar geldi tadi agzima.oturdum hic uzanmadim emin olunca cikardim attim 1 2 dkikalik biseym15 20 dkiladada duyan oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…