2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Psikolojik acisindan mi demeye calistin canım yoksa kendimizi dinledigimz icin mi aslında psikolojik evet korunurken düşünmuyorsun otomatikmende belirti vs aramiyorsun
Canım vücut korunmayı bıraktığında daha önce karşılaşmadığı şeylerle karşılaşıyor. Yani ben böyle düşünüyorum. Dengesi bozuluyor adet düzeni değişiyor ne bileyim yani süresi değişiyor. Bundan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum

gittim kuzum dün acile. serum taktılar . kanda beyaz küre yüksek dedi enfeksiyon kapmış. anlamadım niye olduğunu . bugün doktora da ulaşamadım. şuan kusma yok bulantım hafif ama düne göre daha iyiyim..
Bu kadar basit bir işlemi bile becerememişler. İyi olmana sevindim. Tez vakitte ayağa kalk inşallah

Kızlar ben çok fena hasta olmuşum. Boğazım yanıyor, başım ağrıyor faranjit de olmuşum mide bulantısı yapıyor

anavarza bal stamina propolis polen arı sütü karışımını şiddetle tavsiye ediyorum düzenli kullanımda kesinlikle işinize yarayacaktır. bim mağazalarında satılıyor fakat pek bulunamadığı için www.balgurmesi.com sitesinden temin edebilirsiniz. Umarım keyifli haberler alırız.

Bir daha kibar olabilirdin tabi artık neye medet umacagımı sasırdım
Yeterince kibar olduğumu düşünüyorum. Böyle şeylere inanıp kendini üzme sonra diye seni uyardım. Buna nasıl inanırsın vs deseydim haklı olabilirdin. Biraz fazla alıngansın sanırım. İnşallah dilediğin zaman hamile kalırsın.

Bu konuda cok alınganım evet artık ümidim bitmeye başlıyor herşeyi ona yoruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…