- 22 Ekim 2016
- 261
- 382
- 18
- 30
Bir sorun yok demi yumurtalıklarında hayatımElimde deil ya ocaktan beri artik yiprandim
Testi denemeye takatim Yok İnan tek çizgi görmeye gücüm Yok
Aynen benim de kardeşim erkek
Tebrik ederim canim. Allah hayirla kucagina almayi nasip etsinEki Görüntüle 1912827 Eki Görüntüle 1912827 kızlar hamileyimm
Hayırlı olsun gözün aydın canımEki Görüntüle 1912827 Eki Görüntüle 1912827 kızlar hamileyimm
Eki Görüntüle 1912827 Eki Görüntüle 1912827 kızlar hamileyimm
Testi aldim duruyor yapamıyorumal bendende o kadar deli gibi sabah akşam yapıyordum bi umut olur diye amaaa bıraktım artık gücüm kalmadı...
ayyy cok sevindim canmEki Görüntüle 1912827 Eki Görüntüle 1912827 kızlar hamileyimm
sagol cnm darisi tum isteyenlere insallahhayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin :)
Amin canım inşallah :) Çok tatlısın Allah gönlüne göre versin tez zamanda inşallah :)biz seninle aynı kafadayız valla bak yazamıyorum ama yazdıklarını okuyorum ben o gün ne yapmışsam sende aynısını yapıyosuntek değiliz çok şükür sende bnm kadar istiyosun allahhh tez zamanda kavuştursun miniklerimizee
Tebrik ederim :)Eki Görüntüle 1912827 Eki Görüntüle 1912827 kızlar hamileyimm
aminnn tüm isteyenlere <3Amin canım inşallah :) Çok tatlısın Allah gönlüne göre versin tez zamanda inşallah :)
Amiiin bende yarın yada öbür gün yapıcam test dua etdarısı başımıza canımm
Amiiin bende yarın yada öbür gün yapıcam test dua et
Ben denemiştim gecen aylarda yanlis sonuc verdi canimKızlar cok heyecanlıyım saçma mı bilmiyorum ama deneyen varsa ne olur yazsın nette evde test yapma fikirleri verilmiş geçenlerde limonu denedim ama olmadı bugün yine deneyim adetine bi gün var dedim bu sefer dibe çöktü tüm tortular geçenkinde yüzüyordu deneyip öğrenen var öı ne olur yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?