Peki klomen yapar mi prolaktin yukselmesi9 gün baya uzun bi süre canım kan testi yaptır gebelik yoksa da dr a git prolaktin baktır yükselmiş olabilir
Evet canım öylede insan tedirgin oluyor yinede baktı zaten :)dış gebelik olmadığını görmek için bakmam lazım dedi iki hafta sonraya da kalp atısı için çağırdı çok şükür :) darısı başına canım hayırlı zamandaMaşallah canım hep böyle devam etsin inşallah :)
Ben hamile değilim ama, muayene için doktora gittiğimde hamilelik şüphem vardı. Alttan bakmak istedi, ben de emin olamadım sordum zararı olur mu eğer gebelik varsa diye. hiç bir şey olmayacağını, aletin sadece 4-5 cm'lik bir kısmının gireceğini söyledi. Kaldı ki bebek rahimde oluşuyor. Oraya kadar zaten alet ulaşmıyor, rahim yolundan bakıyorlar sadeceMerak etme canım için rahat olsun
Sağoasn canım :) yaa çom iyiymiş seninkiGözün aydın canım:) biz de ptesi gördük 4+2 de..doktorum hiç alttan bakmıyor cihaza bağlı sanırım iyi cihazlar üstten gösteriyor
Tesekkur ederim canim. insallah rabbim gonlumuze gore versin. bu ay kirmizilari tekrar gorursem sayet dedigin gibi gidip yaptirayim o halde. hersey bi umut. dedigin gibi belki yararli bi etkisi olur. insallah seninde buay yuzunde guller acsinsebepsiz geb
Nettende çok araştırdım zararlı değil diyorda illa evham yapıyoruz canım sağolasn .inşallah sağlıkla büyürlerBenim doktor da ilk çocuğumu kalp atışı karından duyurulma digg için alttan bakmıştı. Ben nasıl olacak zarar etmez mi dediğimde sence zararlı birseyi ben yapar mıyım demişti. Birşey olmaz inşallah canım gönlünü ferah tut. Hayırlısı olsun.
hiç kimse görmedi mı yazdığımı yerleşme kanaması nasıl oluyor hangi vakitler oluyor çok keyifsizim.kızlar bata iki gün kaldı normalde 28 günde bir olurdum iki üç aydır döngü 30 güne çıktı o yüzden takvimim batı otuz gün olarak aldı yanı normalde bugün 28. günüm adet takvimim 30. günü gösteriyo yanı cumartesi oluyor o da. iki gündür sıvı akıntım oluyordu hafif sarımsı. açık kahverengi bi akıntı gördüm yeni sankı adet başlangıcı gibi çok moralım bozuldu.
Onu bilmiyorum canım dr daha iyi bilirPeki klomen yapar mi prolaktin yukselmesi
evet canım ben pco luyum.geçen aya kadar yoktu ekim ayındaki kontrolümde polikistik over olduğunu söyledi klomen ve iğneyi o yüzden verdi diye düşünüyorum.içtiğin fayda etmiştir inşallah sana.doktor bana kistin küçüldüğünü ama tamamen erimediğini söylemişti.bende aslanpençesi ve hayıt tohumu kullanıyorum.bakalım bu ay eriyecek mi kist görücez.o yüzden benim bu ay için umudum yok.Evet o gündem itibaren gitmek istiyordum. Dün bıraktım canım incir i eğer kist varsa ters tepki yapar diye korktum. Görünmeden içmek istemedim. Birkaç gün içmiş oldum yani. Bu konu istediğim gibi olmadı ama vardır bir hayır mutlaka. Doktor bana pko teşhisi koymadı şans faktörü arttırmak için ilaç veriyor diye düşünüyorum o yüzden biraz müsterih im ama bu ay da boş geçerse çok üzüleceğim geç en ay çok üzülmedim ama. Sakin olmaya çalıştım. İnşallah hayırlısı olur sana teşhis koydu mu klomen verirken?
olmadi ama kahverengi yada açık pembe oluyormuş ama bazıları normal adet oluyormuş bünye meselesi eğer suphen varsa yap ben adetten 2 gün önce öğrendim çünkü bunyem adet öncesi belirtileri göstermedi ve bende şüphelenip yaptım herkeste farklı yani inşallah bebisindir o hayırlısı ile..hiç kimse görmedi mı yazdığımı yerleşme kanaması nasıl oluyor hangi vakitler oluyor çok keyifsizim.
illa sabah mı yapmam gerekiyor eve giderken alırım akşam yapsam sağlıklı sonuç alır mıyım hiç umudum yok ama içim rahat olur.Bende yerleşme kanaması olm
olmadi ama kahverengi yada açık pembe oluyormuş ama bazıları normal adet oluyormuş bünye meselesi eğer suphen varsa yap ben adetten 2 gün önce öğrendim çünkü bunyem adet öncesi belirtileri göstermedi ve bende şüphelenip yaptım herkeste farklı yani inşallah bebisindir o hayırlısı ile..
Bana öyle birşey söylemedi ama gördüğüm kadarıyla o yüzden veriliyor belki çok canımı sıktığı mi gördüğü için söylememiştir. 5yılı devirdik beraber. Ağladığı ma güldüğüme sinirlendiğime şahit oldu biliyor da ne kadar çok istediği mi. Salı günü soracağım inşallah. Rabbim hayır versin canım inşallah bu ay büyük bir sürpriz olur sanaevet canım ben pco luyum.geçen aya kadar yoktu ekim ayındaki kontrolümde polikistik over olduğunu söyledi klomen ve iğneyi o yüzden verdi diye düşünüyorum.içtiğin fayda etmiştir inşallah sana.doktor bana kistin küçüldüğünü ama tamamen erimediğini söylemişti.bende aslanpençesi ve hayıt tohumu kullanıyorum.bakalım bu ay eriyecek mi kist görücez.o yüzden benim bu ay için umudum yok.
Canım ben oğlumda adet in geçtiği gün ikindi zamanı öğrenmiştim. Sabah yapılması bekleme olması için deniliyor. İlk idrar la değil orta yla yapman gerekmiş öyle okudum biraz akıtıp devamını beklemeli sin yani. Birkaç saat tut kendini çok su içme ama. İnşallah güzel haber alırsın bende yerleşme kanaması görmedim yardımcı olamayacağım o konudailla sabah mı yapmam gerekiyor eve giderken alırım akşam yapsam sağlıklı sonuç alır mıyım hiç umudum yok ama içim rahat olur.
Hanımlar,
lütfen rica ediyorum burada kendinizce tedavi olarak gördüğünüz tarifler vermeyin, yöntemler doğal veya kimyasal fark etmez, insanların sağlığıyla alakalı konularda sözcükler bu kadar kolay dökülmesin ağzınızdan.
Lütfen kendi doktorlarınızın söylediklerinin dışına çıkmamaya çalışın, umuyorum hepiniz en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.
Nasıl olduğunu bilmiyorum ama yumurtlama dan sonraki 9. Gün başlıyor diye okumuştum bir yerde yanlış mıdır bilmemhiç kimse görmedi mı yazdığımı yerleşme kanaması nasıl oluyor hangi vakitler oluyor çok keyifsizim.
Anladım canım çok saol sende sağlıkla al bebeğini kucağına insallahOnu bilmiyorum canım dr daha iyi bilir
Aminnn:) Allah sana da nasip etsinAnladım canım çok saol sende sağlıkla al bebeğini kucağına insallah
Hayir canim sanmiyorum, ben de hamilelik suphesi ile ilk doktora gittigimde vajinal muayene yapmisti, hatta keseyi gorduk birlikte...Kızlar kesemizi gördük bugün miniş miniş :) ama alttan baktı karından görünmedi.zararlı diye sakın baktırma demişti annem söylemeye korkuyorum :) zararlı değil dimi vajinal ultrason
Kızlar bana neden cevap vermiyorsunuz ya hiç kimse mi görmüyor yazdigimi 9 gun oldu bugün hala adet olmadım normalde düzenli âdetlerim ama 7 aydır korunmadigimiz halde gebelik oluşmadı gecikmenin 6. Gününde predictor early testi yaptım negatif çıktı ama kasik batnalarim ve gogus uclarimda agri var icimde de bi umutgec dollenme kanda ne zaman belli olur test yapmaya da korkuyorum negatif çıkcak diye gec dollenme olanlar bi cevap verebilir mi lütfen günlerdir yazıyorum ama kimse bana dönmüyor isteyen herkese rabbim en kısa zamanda hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin hamile olanlarida tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?