2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet canım öylede insan tedirgin oluyor yinede baktı zaten :)dış gebelik olmadığını görmek için bakmam lazım dedi iki hafta sonraya da kalp atısı için çağırdı çok şükür :) darısı başına canım hayırlı zamanda

Nettende çok araştırdım zararlı değil diyorda illa evham yapıyoruz canım sağolasn .inşallah sağlıkla büyürler

hiç kimse görmedi mı yazdığımı yerleşme kanaması nasıl oluyor hangi vakitler oluyor çok keyifsizim.

OTE="purki90, post: 48906919, member: 719972"]ay maşallah ya rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE]
cok sagol cnm darısı isteyenlerin başına

evet canım ben pco luyum.geçen aya kadar yoktu ekim ayındaki kontrolümde polikistik over olduğunu söyledi klomen ve iğneyi o yüzden verdi diye düşünüyorum.içtiğin fayda etmiştir inşallah sana.doktor bana kistin küçüldüğünü ama tamamen erimediğini söylemişti.bende aslanpençesi ve hayıt tohumu kullanıyorum.bakalım bu ay eriyecek mi kist görücez.o yüzden benim bu ay için umudum yok.

Bende yerleşme kanaması olm
hiç kimse görmedi mı yazdığımı yerleşme kanaması nasıl oluyor hangi vakitler oluyor çok keyifsizim.
olmadi ama kahverengi yada açık pembe oluyormuş ama bazıları normal adet oluyormuş bünye meselesi eğer suphen varsa yap ben adetten 2 gün önce öğrendim çünkü bunyem adet öncesi belirtileri göstermedi ve bende şüphelenip yaptım herkeste farklı yani inşallah bebisindir o hayırlısı ile..

illa sabah mı yapmam gerekiyor eve giderken alırım akşam yapsam sağlıklı sonuç alır mıyım hiç umudum yok ama içim rahat olur.

Bana öyle birşey söylemedi ama gördüğüm kadarıyla o yüzden veriliyor belki çok canımı sıktığı mi gördüğü için söylememiştir. 5yılı devirdik beraber. Ağladığı ma güldüğüme sinirlendiğime şahit oldu biliyor da ne kadar çok istediği mi. Salı günü soracağım inşallah. Rabbim hayır versin canım inşallah bu ay büyük bir sürpriz olur sana

illa sabah mı yapmam gerekiyor eve giderken alırım akşam yapsam sağlıklı sonuç alır mıyım hiç umudum yok ama içim rahat olur.
Canım ben oğlumda adet in geçtiği gün ikindi zamanı öğrenmiştim. Sabah yapılması bekleme olması için deniliyor. İlk idrar la değil orta yla yapman gerekmiş öyle okudum biraz akıtıp devamını beklemeli sin yani. Birkaç saat tut kendini çok su içme ama. İnşallah güzel haber alırsın bende yerleşme kanaması görmedim yardımcı olamayacağım o konuda

Size bu uyarıyı yapmıştık daha önce, sağlığınız önemlidir, tedavinize destek için alternatif tıbbı denemek isteyebilirsiniz ama burada yazdıklarınız bir başkasının sağlığını tehdit edebilir, doğal yöntem olması zararsız olacağı manasına gelmiyor, sürekli ilaç kullanmak zorunda olanlar doktoruna danışmadan alternatif tıbba yönelmemeliler.

Kızlar kesemizi gördük bugün miniş miniş :) ama alttan baktı karından görünmedi.zararlı diye sakın baktırma demişti annem söylemeye korkuyorum :) zararlı değil dimi vajinal ultrason
Hayir canim sanmiyorum, ben de hamilelik suphesi ile ilk doktora gittigimde vajinal muayene yapmisti, hatta keseyi gorduk birlikte...

kanda hemen çıkar. bu kadar siteme gerek yok. bi kan tahlili yaptır ikilemden kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…