- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
olabilir canım bazılarına hamileliği kolaylaştırmak için veriliyor.sende bişey görse söylerdi.yani önemli bişey yok demek ki çok şükür.daimi bir doktorunun olması çok iyi olmuş.başından neler geldi geçti hepsini biliyor en azından.bazen burada yazılanlardan gaza geliyorum diyorum ki bende tekrar ovulasyon testi alıp deneyeyim diyorum sonra sitelere girip çeşitlerine bakıyorum.sonra da hepsini toptan kapatıyorum almıyorum.çünkü biliyorum ki nur topu gibi bir kistim var.ovulasyon testi alsam neye yarayacak ki.Tabi herşeyin hayırlısı Rabbim bilir.boşvermişliğin dibindeyimBana öyle birşey söylemedi ama gördüğüm kadarıyla o yüzden veriliyor belki çok canımı sıktığı mi gördüğü için söylememiştir. 5yılı devirdik beraber. Ağladığı ma güldüğüme sinirlendiğime şahit oldu biliyor da ne kadar çok istediği mi. Salı günü soracağım inşallah. Rabbim hayır versin canım inşallah bu ay büyük bir sürpriz olur sana
Kızlar kesemizi gördük bugün miniş miniş :) ama alttan baktı karından görünmedi.zararlı diye sakın baktırma demişti annem söylemeye korkuyorum :) zararlı değil dimi vajinal ultrason
sağol canım hiç umudum yok adet başlangıcı muhtemelen içimi ferahlatmak için test alacam eve giderkenNasıl olduğunu bilmiyorum ama yumurtlama dan sonraki 9. Gün başlıyor diye okumuştum bir yerde yanlış mıdır bilmem
Geçmiş test yapın benceMerhaba aranızda yeniyim.. Kızlar 16sında adet olmam gerekiyordu, hala olmadim. kasıklarımda inanılmaz bir kasık ağrısı, bel ağrısı ve bacak ağrısı oluyor. Arada bi sıcak basıyor acayip. Normalde adetim hiç gecikmedi bugüne kadar. aranızda buna benzer belirtiler yaşayan oldumu
en kısa zamanda kan testi yapıcam , cok merak ediyorumGeçmiş test yapın bence
Evet o yüzdem degistiremiyorum zaten. Bilgisine güveniyorum biraz ulaşım zor işte çok yoğun çünkü. Tekrardan birine bütün geçmişi anlatmak zor. Galiba o yüzden veriyor bu ay yıl dolacak ama yine de soracağım aklıma takıldı. Bu ay böyle dene bence canım biliyorum aylar nafile geçiyor zor ama vardır zamanı bu ay belki biraz vücudun da dinlenir ilaçsız. Benim de sol kasık arada batma oluyor belki kist vardır onu da bilmiyorum ki. Rabbim hayr eylesinolabilir canım bazılarına hamileliği kolaylaştırmak için veriliyor.sende bişey görse söylerdi.yani önemli bişey yok demek ki çok şükür.daimi bir doktorunun olması çok iyi olmuş.başından neler geldi geçti hepsini biliyor en azından.bazen burada yazılanlardan gaza geliyorum diyorum ki bende tekrar ovulasyon testi alıp deneyeyim diyorum sonra sitelere girip çeşitlerine bakıyorum.sonra da hepsini toptan kapatıyorum almıyorum.çünkü biliyorum ki nur topu gibi bir kistim var.ovulasyon testi alsam neye yarayacak ki.Tabi herşeyin hayırlısı Rabbim bilir.boşvermişliğin dibindeyim
Hayırlısı inşallah canım. Rabbim güzel haberlerle karşılaştır sinsağol canım hiç umudum yok adet başlangıcı muhtemelen içimi ferahlatmak için test alacam eve giderken
inşallah kist falan yoktur canım olumsuzu düşünme.salı günü bi gelsin bakalım dediğin gibi hayır olur inşallah.senin bu ay 1 sene mi oluyor ?Evet o yüzdem degistiremiyorum zaten. Bilgisine güveniyorum biraz ulaşım zor işte çok yoğun çünkü. Tekrardan birine bütün geçmişi anlatmak zor. Galiba o yüzden veriyor bu ay yıl dolacak ama yine de soracağım aklıma takıldı. Bu ay böyle dene bence canım biliyorum aylar nafile geçiyor zor ama vardır zamanı bu ay belki biraz vücudun da dinlenir ilaçsız. Benim de sol kasık arada batma oluyor belki kist vardır onu da bilmiyorum ki. Rabbim hayr eylesin
cok sagol cnm darisi tüm isteyenlerin başına insallahbusra_brt .!.:hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin :)
Merhaba aranızda yeniyim.. Kızlar 16sında adet olmam gerekiyordu, hala olmadim. kasıklarımda inanılmaz bir kasık ağrısı, bel ağrısı ve bacak ağrısı oluyor. Arada bi sıcak basıyor acayip. Normalde adetim hiç gecikmedi bugüne kadar. aranızda buna benzer belirtiler yaşayan oldumu
Test yap canım istersen batın da geçmişMerhaba aranızda yeniyim.. Kızlar 16sında adet olmam gerekiyordu, hala olmadim. kasıklarımda inanılmaz bir kasık ağrısı, bel ağrısı ve bacak ağrısı oluyor. Arada bi sıcak basıyor acayip. Normalde adetim hiç gecikmedi bugüne kadar. aranızda buna benzer belirtiler yaşayan oldumu
Allah'ın izniyle olmaz bişey korkma canımSağol canım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız :) ya annem sakın baktırma iyi değilmiş diye tembihlediydi beni ama arastırdım değil diyor olsa bakmazlr zaten de .birinin düşmüş Allah korusun alttan baktılarda ondandır demişler o yüzden korktm bende ama baktı artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?