2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

olabilir canım bazılarına hamileliği kolaylaştırmak için veriliyor.sende bişey görse söylerdi.yani önemli bişey yok demek ki çok şükür.daimi bir doktorunun olması çok iyi olmuş.başından neler geldi geçti hepsini biliyor en azından.bazen burada yazılanlardan gaza geliyorum diyorum ki bende tekrar ovulasyon testi alıp deneyeyim diyorum sonra sitelere girip çeşitlerine bakıyorum.sonra da hepsini toptan kapatıyorum almıyorum.çünkü biliyorum ki nur topu gibi bir kistim var.ovulasyon testi alsam neye yarayacak ki.Tabi herşeyin hayırlısı Rabbim bilir.boşvermişliğin dibindeyim

Kızlar kesemizi gördük bugün miniş miniş :) ama alttan baktı karından görünmedi.zararlı diye sakın baktırma demişti annem söylemeye korkuyorum :) zararlı değil dimi vajinal ultrason

hayır yurt dışında ilk 4 ay sadece alttan bakılıyor

Merhaba aranızda yeniyim.. Kızlar 16sında adet olmam gerekiyordu, hala olmadim. kasıklarımda inanılmaz bir kasık ağrısı, bel ağrısı ve bacak ağrısı oluyor. Arada bi sıcak basıyor acayip. Normalde adetim hiç gecikmedi bugüne kadar. aranızda buna benzer belirtiler yaşayan oldumu

Arkadaslar merhaba bat a 3 gun var dun test yaptim negatif cikti evde.onumuzdeki aya kaldi dedim cok dert etmedim ama bugun kahverengi akintim gelmis hem de baya cok hic olmaz benim neden olur acaba boyle birsey yasayan var mi?

Geçmiş test yapın bence

Evet o yüzdem degistiremiyorum zaten. Bilgisine güveniyorum biraz ulaşım zor işte çok yoğun çünkü. Tekrardan birine bütün geçmişi anlatmak zor. Galiba o yüzden veriyor bu ay yıl dolacak ama yine de soracağım aklıma takıldı. Bu ay böyle dene bence canım biliyorum aylar nafile geçiyor zor ama vardır zamanı bu ay belki biraz vücudun da dinlenir ilaçsız. Benim de sol kasık arada batma oluyor belki kist vardır onu da bilmiyorum ki. Rabbim hayr eylesin

inşallah kist falan yoktur canım olumsuzu düşünme.salı günü bi gelsin bakalım dediğin gibi hayır olur inşallah.senin bu ay 1 sene mi oluyor ?

E="Mrvmdpl, post: 48904277, member: 771981"]Hayırlı olsun gözün aydın canım hamiş dünyasına hoşgeldin[/QUOTE]
sagol canm bu arada sizin gurup varmı

Merhaba kızlar
Biliyorsunuz benim Bat yarin 18 Kasım. Dayanamayıp yarım saat önce test yaptım. Sonuç negatif ,olsun daha ilk denemeydi.
Muhtemelen yarın kırmızıları görürüm.
Yeni bat tarihini haber veririm yarın muhtemelen. :)

Test yap canım istersen batın da geçmiş

Allah'ın izniyle olmaz bişey korkma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…