2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Test yap tatlım, başka türlü anlayamazsın. Bu belirtiler psikolojikte oluyor çoğu zaman. Tarihte geçmiş hazır sıradan test yapsan da çıkar.

inşallah kist falan yoktur canım olumsuzu düşünme.salı günü bi gelsin bakalım dediğin gibi hayır olur inşallah.senin bu ay 1 sene mi oluyor ?
İnşallah canım. İnşallah yoktur. İlla akla geliyor kötüsü. Evet yılbaşından beri istiyoruz. Ama geçen ay ilaç kullandım sadece. Malum bir yıl olmadan ilaç tedavisi olmuyor. Kısmet. Amacım oglum la daha fazla arası olmasın. Yılbaşında 3buçuk bitecek oğlumun yaşı. En fazla üç olsun diyordum hep kısmet olmadı. İnşallah hayırlı zamanda olur. İsteyen herkese.

Kızlar test yaptım malesef negatif umut bır dahaki aya kaldı inşallah Rabbim hayırlısı ile bebiş nasip eder.

canım o belli olmuyor 28de bir regl oluyorum 23.gun idrar pozitif verdi. ve ilk gebeligımde idrar testiyle 20.gun cıktı canım. tabi kan garanti oda ayrı bir durum ama ben idrar testiyle ilk ögrenmeyı tercih ediyorum. Rabbim isteyen herkese annelik babalık duygusunu tattırsın ...

Kızlar kesemizi gördük bugün miniş miniş :) ama alttan baktı karından görünmedi.zararlı diye sakın baktırma demişti annem söylemeye korkuyorum :) zararlı değil dimi vajinal ultrason

yok degil canım rahat ol .Rabbim kucagına almayı nasip etsin saglıkla....

Kızlar test yaptım malesef negatif umut bır dahaki aya kaldı inşallah Rabbim hayırlısı ile bebiş nasip eder.

İnşallah bende yarım saat önce yaptım, benim de negatif. Sonraki zamanlara artık. Bat'ı bekliyordum spora yazılmak için bende yarın öbür gün yazılırım

Tatlım senin bat neydi ve başka belirtin var mı ? Umutlanmayalım hemen ama stresten öyle olabilir misin ?

Tatlım benim adetim iki gün geçti salı günü adetim geldi tamda test yapacaktım o gün baktım az az geliyor üzüldüm kestim umudu dünde gittikçe azaldı akşam bitti resmen bugün sabah 2 damla vardı sadece şuanda kesildi normalde 5 gün sürerdi bide dolu dolu geçirirdim

Tatlım arkadaşım da aynı senin geç döllenme sonucu iç gün az az adet gördü sonra öğrendi bence hemen test yapmalısın ya da kan testi çok heyecan yaptım

Tatlım arkadaşım da aynı senin geç döllenme sonucu iç gün az az adet gördü sonra öğrendi bence hemen test yapmalısın ya da kan testi çok heyecan yaptım

Ayy inşallah ya yarın sabah gidecem hastaneye erkenden hemde bende merak ettim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…