once goguslerimde felaket agri oldu sonra akintim cok oldu iki gunum gecti testi bu sabah yptim cikti cnm insallah tum isteyenlere nasip olur cnmÖncelik hayırlı olsun canım...belirtilerin nelerdi ve testi gecikme olduktan sonra mı yaptın ne zaman yaptın çok koyu çünkü cizgin? Bize anlatır mısın ...çoğumuz hala çift cizgiyi bekliyoruz
Hadi hayIrlısı canım canını sıkma negatifse Allah zamanını bilir dua et yeter ki belirtin var mı şuan
Göğüslerim şiş dokununca ağrıyor o değil o adetken hep oluyo da sol kasığımda ağrı var nefes alınca bile ağrıyor batma oluyor dün gece yatamadım baya rahatsız etti beni
Canım ya sen bugün neden test almadın ben merak ettim şimdi adetin üçüncü günü ağrın olur muydu ki
Normalde ilk iki günü çok sancılı geçerdi ama karın ağrısı olurdu hep bu sefer öyle değil göbek altımda ağrı ve sol kasığımda iğne batıyor sanki evde test varda yapmaya cesaret edemiom sabah yapayım dedim en iyisi hastaneye gidip kan vermek dedim sonra
Ay nasıl sabrediyorsunhemen yapmalısın
belirtim sadece gogus agrisi ve akinti oldu cok cnmBelirtilerin nelerdi tatlım
Çıkarsa da Çıkmazsa da kan verirsin canım sen yineVarsa çıkarmı ki kızz
Anladım tatlım allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahbelirtim sadece gogus agrisi ve akinti oldu cok cnm
Çıkarsa da Çıkmazsa da kan verirsin canım sen yine
Hayırlısı tatlım böyle devam eder farklı durum yaşarsan kan testi ver ama strese bağlı gibi geldi banaYaptım negatif(
Hayırlısı tatlım böyle devam eder farklı durum yaşarsan kan testi ver ama strese bağlı gibi geldi bana
Belkide neyse hayırlısı olsun niye böyle oldu anlamadım bende ya
Heyecan dorukta benm ya unutma ilk idrarınlaEVET EVET EVET
Yani dun yaptgn negatif bu gun pozitifmi cnm dun gun icindemi yapmistngecikme yok daha 4 gün bata ama belirtiler var sanki eğer psikolojik değilse tabii kasık ağrısı göğüs sızlaması ayaklarım hiç olmadığı kadar soğuk ama test daha negatifti dün
Bekliyor cnm bn zaten negatif cikcgndn eminimde icimde bi huzunlenmiyor degil birsey sorsbilurmiyim ozur dileyerek sabah namazina kalktgm zamnki idrarlami yapaym bn yoksa namazdan sonrakiylemi nsmazdan sonra max. 2 bucuk saat uyuyrm kafam karistiKızlar yarın yapıyoruz kızlar testler hazır bekliyor mu
Sabah namazındaki yap tatlımBekliyor cnm bn zaten negatif cikcgndn eminimde icimde bi huzunlenmiyor degil birsey sorsbilurmiyim ozur dileyerek sabah namazina kalktgm zamnki idrarlami yapaym bn yoksa namazdan sonrakiylemi nsmazdan sonra max. 2 bucuk saat uyuyrm kafam karisti
Abimin hanimininda bugun adet gunuydu oglen idrar yapmis negatif cikmis oda yarin yapim bnde diyor bnde bugun cikmayan yarin cikmaz dedim 1 gunde degisirmi kiEVET EVET EVET
Peki idrar testleri bir gun negatifse ertesi gun pozitif olma ihtimali varmiSabah namazındaki yap tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?