2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Git tabi canım. Boşuna zaman kaybetmemiş olursunuz. Ben çok dua ettim tedavisiz olsun diye ama kısmet işte. İnşallah sen tedavisiz kavuşursun bebeğine.

Kızlar ya bat 23 kasım ama benim iki saattir adet sancısına benzer sancım var bugün balkon yıkadım üşütmüş olabilir miyim hamişler ve bilenler siz adet öncesi yaşadınız mı böyle bişey ?

İnsan herşeyi umut ediyoruz ve sadece burdakiler birbirini anlıyor yeni pcolu olduğumu ögrendim regli olunca testler olcak ama insan yine herşeyi mucize olması istiyor burda isteyen bekleyen herkes kavuşsun inş
Kesinlikle canım Her şeyi Ona yoruyoruz umut etmekten Başka çaremiz yok dua edip bekliyoruz Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder İnş canım. insallah mucize olarak bebeğin gelir de Hiç bir teste ihtiyacın kalmaz

Allah razı olsun kRdeşim en kısa Zaman da şense buraya hamileyim yazarsın inşallah öğrendiğim ilk saniye size yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…