- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Git tabi canım. Boşuna zaman kaybetmemiş olursunuz. Ben çok dua ettim tedavisiz olsun diye ama kısmet işte. İnşallah sen tedavisiz kavuşursun bebeğine.İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Ben de önümüzdeki pazartesi günü yeni bir doktora gideceğim. Bakalım neler diyecek? her gittiğim doktordan yeni bir şey duyuyorum çünkü :) Hayırlısı olsun bakalım.
Olabiliyor ilk idrar her zaman daha net sonuç alırPeki idrar testleri bir gun negatifse ertesi gun pozitif olma ihtimali varmi
Yengem hemsire kızlar, söyledim herseyi. Pazartesi test icin gidicem hastaneye. beklemek cok zooorTest yap canım istersen batın da geçmiş
Yengem hemsire kızlar, söyledim herseyi. Pazartesi test icin gidicem hastaneye. beklemek cok zooor
İnşAllah hamilesindir kardeşim yeni üye oldum ilk yorumumu sana yazdım diğer tüm isteyenlere nasip etsin rabbimYengem hemsire kızlar, söyledim herseyi. Pazartesi test icin gidicem hastaneye. beklemek cok zooor
Sanmıyorum canım ama bu bebek işine akıl sır ermiyor bakarsın cikarAbimin hanimininda bugun adet gunuydu oglen idrar yapmis negatif cikmis oda yarin yapim bnde diyor bnde bugun cikmayan yarin cikmaz dedim 1 gunde degisirmi ki
İnşallah hamilesindirIyi akşamlar kızlarBugün Bütün gün belim çok ağrıdı özellikle sol tarafım kasigima ve bacağıma da vurdu şimdide one Doğru egilmeye kalktığımda çok ağrı oluyor bat 21 Kasım
Hiç umudum yok ama inşallah öyledir canımİnşallah hamilesindir
Ya bn abimleedeym yengem bu gun test yapti negatif gun ici yapti ama tutturdu bnde sabah bidaha senle yapcm dye cikmaz dyrm ama inanmiyoSanmıyorum canım ama bu bebek işine akıl sır ermiyor bakarsın cikar
Ben Hiç duymadım Öyle bir şey canımKızlar göbek deki kaşıntı hamilelik belirtsi olabilir mi bat 24
İnsan herşeyi umut ediyoruz ve sadece burdakiler birbirini anlıyor yeni pcolu olduğumu ögrendim regli olunca testler olcak ama insan yine herşeyi mucize olması istiyor burda isteyen bekleyen herkes kavuşsun inşBen Hiç duymadım Öyle bir şey canım
Kesinlikle canım Her şeyi Ona yoruyoruz umut etmekten Başka çaremiz yok dua edip bekliyoruz Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder İnş canım. insallah mucize olarak bebeğin gelir de Hiç bir teste ihtiyacın kalmazİnsan herşeyi umut ediyoruz ve sadece burdakiler birbirini anlıyor yeni pcolu olduğumu ögrendim regli olunca testler olcak ama insan yine herşeyi mucize olması istiyor burda isteyen bekleyen herkes kavuşsun inş
Aynen yarn test günüKızlar yarın yapıyoruz kızlar testler hazır bekliyor mu
Allah razı olsun kRdeşim en kısa Zaman da şense buraya hamileyim yazarsın inşallah öğrendiğim ilk saniye size yazacağımKesinlikle canım Her şeyi Ona yoruyoruz umut etmekten Başka çaremiz yok dua edip bekliyoruz Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder İnş canım. insallah mucize olarak bebeğin gelir de Hiç bir teste ihtiyacın kalmaz
Eksensefali(uzun sürer anlatması int bak istersen) yani riskli gebelikti mecburi kürtaj yaptılar3 aylıkken sonlandırmak ne demek canm anlamadım
Amin canım Senden de Allah razı olsun. inşallah Güzel haberler verirsinAllah razı olsun kRdeşim en kısa Zaman da şense buraya hamileyim yazarsın inşallah öğrendiğim ilk saniye size yazacağım
. İnş Can'ım inşAmin canım Senden de Allah razı olsun. inşallah Güzel haberler verirsin
Aynen yarn test günü[/QUOTE bir an önce inşallah pozitif sonucunu alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?