2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Daha günün bide geçmemiş, tamam takip etmeyi bırak ama, ağrı kesici falan içme nolur nolmaz,
Chmstry katılıyorum.
Ayrıca bu kadar negatif olma lütfen. olumlu düşün güzel şeyler düşün. tamam senide anlıyorum ama bu kadar sitem etme. benim kuzenimde çocuk istiyor. . muayne oldular hc bi sıkıntı yok ama 9 aydır olmuyor. vermeyen vermiyor iste demek kk vakti var daha. demek ki hayirlisi bu tatlım. her gecenin bi gunduzu vardir. bol bol dua et, bizlerde ederiz.. ama dedigim gibi stres yapma bu kadar. bazilarinin stresten bile olmadığı oluyomus. vakti var demek ki daha.. yuce rabbim herseyi gonlumuze gore versin

Ama gec yumurtlasam ovuda gec cıkardı koyu çizgi

Bu kadar itimat etmeyin onlara gerçekten insanı stres yapıyo onlar ve gebe kalma şansını düşürüyor Korunmasız ilişkinin tadını çıkarın bebek için değil esinizi sevdiğin için birlikte olun bunu deneyin ben hamile kaldığım ay ne gün hesapladim nede ihtimal verdim kan sonucunu almaya bile gitmedim eşim söyledi hamile olduğumu o almış sonucu o derece umursama dim akışına bırakın evet zor ama ben bile bıraktıysam bırakılır dusunsene ilişkiye girdikten sonra telefona yapısıp araştırma yapiyodum direk ayaklar tavanda belde yastık ama hamile kaldığım ay hiç bişey yapmadım ve ne yattım bekledim nede gün hesapladim sadece stres engel bunu aşmak şart[/QUOTE]
İste ben sua öyleyim artık iliski sonrası esimle tartsmaya basladık okadar stresten kasıyorumki canım cok acıyor asırı tahrişe ve acıya sebep oluyor
Herşeyimiz alt üst oldu 11 aydr denıyrz aman aman bi problem de yok bende hafif pko var esimdedr morfoloji bi ara bozuktu oda aimdi iyi ama olmuyor olmuyor [/QUOTE]
Sakın bu şekilde düşünme. Sizin birbirinize ihtiyacınız var. Meleğin sana geldiğinde bu kırgınlıklar nasıl geçecek? Önemli olan zoru başarmak. Bizde de hiç bir sorun yoktu ama eşim sabırsızdı. Daha 3.ayda tüp bebek yapalım dedi. Benim yaşım 33 bu nedenle endişeliydik. Eylüle kadar zaman istedim. Anlaştık. Benim de hayalkırıklıklarım oldu. Herşey insanlar için. Olmadı meleğimiz gelmedi. Tedavi ile olsun dedim ve hsg çektirdim. Tüplerim açık çıktı çok şükür. İkimiz de rahattık nasıl olsa tedavisi vardı. İlk ay oldu. Rahat olmak çok önemliymiş. Arkadaş çok güzel anlatmış hikayelerimiz çok benziyor. Bende test sonucumu eşime aldırmıştım. Rabbim isteyen herkese nasip edecek buna inan lütfen ve kırmayın birbirinizi. Ben söylenenleri unutamıyorum. Ve eşim söylediklerinden dolayı vicdan muhasebesi yapıyor. Ne gerek var kırmaya dökmeye

Vajinusmus denen berbat olay benimde basimdaydi. En büyüğünu yenmişiz inşallah sağlıklı bir bebisimizde olur :)

Kizlar moralim cok bozuk adete 2 gun var test yap bu sabah negatif cikdi dunya basima yikildi o kadar umutluydum ki bu aydan simdi karnim agriyo bugun yada yarin adet olucam hersey sil basdan yine tahliller yine ilaclar ve sonrasinda beklemek cok zor. Sabah aglamakdan helak oldum sanki hic cocugum olmicakmis gibi hissediyorum dunya basima yikildi sanki

Of sorma yaaa allah düşmanımın başına vermesin diyorum :) evett eveeett Hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz oluur :)
Eşimde bazen diyor en zorunu yendik diye :) vajinusmusu yendikten sonra 1 hafta korunmadik kimyasal gebelik oldu 2 ay tekrar korunduk . Bu ay bırakmıştım belirtiler yine var ama nasip herşey :)

İnşallah bende yarım saat önce yaptım, benim de negatif. Sonraki zamanlara artık. Bat'ı bekliyordum spora yazılmak için bende yarın öbür gün yazılırım
ne zor bir iş miş ya spora gidecektim dedim hamile falan olurum gitmiyim her şeyimın dengesi bozuldu aman enfeksiyon kaparım havuza gitme aman o olur bunu yapma çok mu evham yaptım anlamıyorum ki hayırlısı ile gelse bebişler Rabbımın izni ile inşallah .

Canım Böyle düşünme Sakin Ben de test yaptım Benim de negatif Daha günlerimiz bile geçmedi. Hem idrara Geç geçiyor hcg hormonu. Böyle yaparak kendini yipratirsin. Rabbimin bizler için belirlediği zamanlar var vakti gelince hepimiz sağlıcakla hamile kalıp sağlıcakla yavrularimizi kucağımıza alacağız. dua et bizden Daha Kötü durumda olan Arkadaşlar var. üzme Kendini canım Tamam mi

Aynen bende

kızlar merhaba. preseedi duydunuz mu? hamile kalmaya yardımcı jel. bi çok bayanda işe yaramış ben de bu ay kullanıcam inşallah tutar. belki duymamışsınızdır diye yazdım belki bu jel size de bana da vesile olur.

ne kadar güzel teselli vermişsiniz. malesef bende bir türlü akışına bırakamayanlardanım çok istiyorum sizin gibi olmak

Çıkmadı işte bomboş Of Allahım yardım et sabır ver bize
Diger kizlar nerde acaba?
Ben sabh testi yapnca atmadimda blki sonradan cikar diye simdi attim cope bzm heyecan uctu gitti ama kirmizilarida gormedik daha he buarada yengemin bu sabh pozitif cikti dun normal testle gundz yapmsti bu sabh erkn testle yapti ama bnmki negatif ya sevinemedi bile onun zatn iki tane vardi hep once olmayana versin derdi hayirlisi kirmizilari gormeden uzulmeyelim fazla ne dersin

Uzmemeye calisiyorum ama elimde degil biliyorum allah ol deyince olucak ama her ay umutla ilaclar kullanip sabirla bekleyip husrana ugramak cok zor allahim sabir versin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…