- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Chmstry katılıyorum.Daha günün bide geçmemiş, tamam takip etmeyi bırak ama, ağrı kesici falan içme nolur nolmaz,
Ama gec yumurtlasam ovuda gec cıkardı koyu çizgi
Vajinusmus denen berbat olay benimde basimdaydi. En büyüğünu yenmişiz inşallah sağlıklı bir bebisimizde olur :)Oy kıyamam ya beklemek çok zor ama sabredicez iste.. ben 6 aylık evliyim, ilk 3 ay vajinismus denen illetle geçti. korunmayı bu ay biraktim ve gecikmeyen adetim gecikti. 16snda olmam gerekiyordu hala birsey yok . Acayip kasık agrisi çekiyorum. sirtima ve sol bacagima vuruyor. arada bi acayip sıcak basıyo. yengem hemsire soyledim ona, pazartesi gel kan testi yapalm dedi. bekliyorum bende. merak icindeyim. allah hepimizin kucagini doldursun
kırmızı kartı gördüm canım malesefSabah yapsan daha iyi ama gün içinde su içmeden 3-4 saat tuvalete gitmeden de yapabilirsin
Of sorma yaaa allah düşmanımın başına vermesin diyorum :) evett eveeett Hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz oluur :)Vajinusmus denen berbat olay benimde basimdaydi. En büyüğünu yenmişiz inşallah sağlıklı bir bebisimizde olur :)
Eşimde bazen diyor en zorunu yendik diye :) vajinusmusu yendikten sonra 1 hafta korunmadik kimyasal gebelik olduOf sorma yaaa allah düşmanımın başına vermesin diyorum :) evett eveeett Hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz oluur :)
ne zor bir iş miş ya spora gidecektim dedim hamile falan olurum gitmiyim her şeyimın dengesi bozuldu aman enfeksiyon kaparım havuza gitme aman o olur bunu yapma çok mu evham yaptım anlamıyorum ki hayırlısı ile gelse bebişler Rabbımın izni ile inşallah .İnşallah bende yarım saat önce yaptım, benim de negatif. Sonraki zamanlara artık. Bat'ı bekliyordum spora yazılmak için bende yarın öbür gün yazılırım
ay inşallah canım inşallah rabbim hayırlısı ile en hayırlı zaman yüzümüzü güldürsün inşallah. bu arada benim yeni bat canım 16 aralık.Ugur getirsin diye yaptım canim insaAllah vardır
Canım Böyle düşünme Sakin Ben de test yaptım Benim de negatif Daha günlerimiz bile geçmedi. Hem idrara Geç geçiyor hcg hormonu. Böyle yaparak kendini yipratirsin. Rabbimin bizler için belirlediği zamanlar var vakti gelince hepimiz sağlıcakla hamile kalıp sağlıcakla yavrularimizi kucağımıza alacağız. dua et bizden Daha Kötü durumda olan Arkadaşlar var. üzme Kendini canım Tamam miKizlar moralim cok bozuk adete 2 gun var test yap bu sabah negatif cikdi dunya basima yikildi o kadar umutluydum ki bu aydan simdi karnim agriyo bugun yada yarin adet olucam hersey sil basdan yine tahliller yine ilaclar ve sonrasinda beklemek cok zor. Sabah aglamakdan helak oldum sanki hic cocugum olmicakmis gibi hissediyorum dunya basima yikildi sanki
Aynen bendeKizlar moralim cok bozuk adete 2 gun var test yap bu sabah negatif cikdi dunya basima yikildi o kadar umutluydum ki bu aydan simdi karnim agriyo bugun yada yarin adet olucam hersey sil basdan yine tahliller yine ilaclar ve sonrasinda beklemek cok zor. Sabah aglamakdan helak oldum sanki hic cocugum olmicakmis gibi hissediyorum dunya basima yikildi sanki
Çıkmadı işte bomboş Of Allahım yardım et sabır ver bizeKizlar tabiki de NEGATIF SASIRDIK MI SASIRMADIK TABI....
BAT YARINDI OLSA MUHTEMELEN CIKARDI INCECIKTE OLSA HADI HAYIRLISI......
bende bir umut yaptım bu sabah benimde boş çıktıÇıkmadı işte bomboş Of Allahım yardım et sabır ver bize
ne kadar güzel teselli vermişsiniz. malesef bende bir türlü akışına bırakamayanlardanım çok istiyorum sizin gibi olmakOlmuyor deme rabbimin gücüne gider olucak ama sen izin vermiyorsun teknoloji çok gelişti sen oylede boylede hamile kalicaksin bunu bi kere aklına kazı tamam mı engel hiç bişey yok Hz meryem in karnına nasıl yoktan var etti Hz ali yi koydu bizede öyle ol diyecek ve olucak sadece hayırlı zamanda istediğin kadar araştır ayaklarını kaldır havalara yat ama Rabbim vericek ki olsun dua et bol bol ve emin ol olucak @Karanfil00
Aynn oyle bildigin kar beyaz ya sabretmekten baska bisey yok adet olimde ovi testi alcm bnde bu ay biraz fazla alip hergun yapcmÇıkmadı işte bomboş Of Allahım yardım et sabır ver bize
Diger kizlar nerde acaba?Çıkmadı işte bomboş Of Allahım yardım et sabır ver bize
Uzmemeye calisiyorum ama elimde degil biliyorum allah ol deyince olucak ama her ay umutla ilaclar kullanip sabirla bekleyip husrana ugramak cok zor allahim sabir versin bizlereCanım Böyle düşünme Sakin Ben de test yaptım Benim de negatif Daha günlerimiz bile geçmedi. Hem idrara Geç geçiyor hcg hormonu. Böyle yaparak kendini yipratirsin. Rabbimin bizler için belirlediği zamanlar var vakti gelince hepimiz sağlıcakla hamile kalıp sağlıcakla yavrularimizi kucağımıza alacağız. dua et bizden Daha Kötü durumda olan Arkadaşlar var. üzme Kendini canım Tamam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?