- 22 Ekim 2016
- 261
- 382
- 18
- 30
Kırmızıları görmeye alıştıralım kendimizi gerisi taktiri ilahi artık ne yapim ne yapalımDiger kizlar nerde acaba?
Ben sabh testi yapnca atmadimda blki sonradan cikar diye simdi attim cope bzm heyecan uctu gitti ama kirmizilarida gormedik daha he buarada yengemin bu sabh pozitif cikti dun normal testle gundz yapmsti bu sabh erkn testle yapti ama bnmki negatif ya sevinemedi bile onun zatn iki tane vardi hep once olmayana versin derdi hayirlisi kirmizilari gormeden uzulmeyelim fazla ne dersin
Psikolojm cok bozuldu ilac icmekden yoruldm m kendi halinede birakamiyorum olmazsa diye her ay doktorlardaymAynen bende
Yok ya ovu testini bosver 2 güne bir tapAynn oyle bildigin kar beyaz ya sabretmekten baska bisey yok adet olimde ovi testi alcm bnde bu ay biraz fazla alip hergun yapcm
ayyy senin adına çok sevindim .. Allahım inşallah bu ay yüzüne güler
Ey bizleri ve bütün mevcudatı yoktan var eden,varlığından,sevgisinden ve rahmetinden haberdar eden Yüce Rabbimiz,hakkıyla ifade etmekten aciz kaldığımız hamdimizi,senamızı, şükrümüzü,duamızı sana yöneltiyoruz,kabul eyle !Amin.Hayırlı cumalar dua ile
Rabbim gönülden geçen her duayı hakkımızda hayırlı hakkımızda hayırlı olanı gönlümüz e hoş kılsın arkadaşlar.
kızlar kan sonucum 47.3 çıktı yani hamile oluyormuyum netten baktım sonuca????
ayyy yaşasın yaaaaaeveeet hamilesin canımmm tebrikler darısı başımızaayaa ne zaman bata kaç kala öğrendin bide belirtilerini yazarmısınnn ???
Bi dakika ya elim ayagm titriyor bnm testi cope attim ya icime sinmedi aldm baktm hep bu testtn yaparim ve 5 6 saat gecsede hep negtiftr 1 kere bile sasirtmadi bi cizgi olmus golge gibi testi 7 bucukta yapmistm hic birsekilde bu cizgi cikmazdi bi gece bile beklettigm zmnlar sararmisti cizgi yoktu suan cizgi varKırmızıları görmeye alıştıralım kendimizi gerisi taktiri ilahi artık ne yapim ne yapalım
Bi dakika ya elim ayagm titriyor bnm testi cope attim ya icime sinmedi aldm baktm hep bu testtn yaparim ve 5 6 saat gecsede hep negtiftr 1 kere bile sasirtmadi bi cizgi olmus golge gibi testi 7 bucukta yapmistm hic birsekilde bu cizgi cikmazdi bi gece bile beklettigm zmnlar sararmisti cizgi yoktu suan cizgi var
Tmm tmm bi cekim yuklimNisaberatim hemen fotografini yukle canim ayy insallah yaa
Canım selam
Gittik tabi gitmez miyiz. Kesemizi bebeğimizi kalbimizi herşeyi görüp duydukRabbim isteyen herkese nasip etsin inş dualarım hep sizlerle İlk başlarda gögüslerimin dokunulmayacak acıları haricinde bir belirtim yoktu, Belirtiler gecen hafta başladı tüm gün devam eden bir bulantıyla hatta 2 gün işe gidemedim. Dün de kötü oldum işten 14:00 de cıkmak zorunda kaldım kusma yok ama bulantı ve halsizlik var sürekli birşeyler yemek istiyorum ama herşeyi yiyemiyorum ağzımın tadı yok ama yine de olsun değişikduygular cok agır atlatmıyorum doktorum bir ilaç verdi o beni ayağa kaldıryor çok şükür öyle yani sen neler yapıyorsun görüşmeyeli
kızlar kan sonucum 47.3 çıktı yani hamile oluyormuyum netten baktım sonuca????
dualarımız seninle canım inşallah sende mutlu haberi alırsınAyy cok güzel ya tebrık ederim hamılesiinn.. hastaneye gıdıyorum bende guatr için. Kanda gebeliğe de bakacaklar.dua edin kızlar inşallah meleğim gelmiştir
Resmini at bakimBi dakika ya elim ayagm titriyor bnm testi cope attim ya icime sinmedi aldm baktm hep bu testtn yaparim ve 5 6 saat gecsede hep negtiftr 1 kere bile sasirtmadi bi cizgi olmus golge gibi testi 7 bucukta yapmistm hic birsekilde bu cizgi cikmazdi bi gece bile beklettigm zmnlar sararmisti cizgi yoktu suan cizgi var
Canım benim 6 gün geçmişti 5-10 dk sonra silik çıkmıştı değerim 101di. İnşallah canım bat geçsin tekrarla testiBi dakika ya elim ayagm titriyor bnm testi cope attim ya icime sinmedi aldm baktm hep bu testtn yaparim ve 5 6 saat gecsede hep negtiftr 1 kere bile sasirtmadi bi cizgi olmus golge gibi testi 7 bucukta yapmistm hic birsekilde bu cizgi cikmazdi bi gece bile beklettigm zmnlar sararmisti cizgi yoktu suan cizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?