2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kırmızıları görmeye alıştıralım kendimizi gerisi taktiri ilahi artık ne yapim ne yapalım

Ey bizleri ve bütün mevcudatı yoktan var eden,varlığından,sevgisinden ve rahmetinden haberdar eden Yüce Rabbimiz,hakkıyla ifade etmekten aciz kaldığımız hamdimizi,senamızı, şükrümüzü,duamızı sana yöneltiyoruz,kabul eyle !Amin.Hayırlı cumalar dua ile
Rabbim gönülden geçen her duayı hakkımızda hayırlı hakkımızda hayırlı olanı gönlümüz e hoş kılsın arkadaşlar.

ayyy senin adına çok sevindim .. Allahım inşallah bu ay yüzüne güler

amin inşallah hepimize canım ya sana bişey sorucaktım geçende sarımsakla ilgili bişey konuşuyodunuz onu sen yaptınmı ne için yapmıştın bişey danışmak istiyorum.

Herkese merhabalar Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeğimizi..
.
benim sat:15 ekim..arkadaşlar 4+4 iken çarşamba hcg :38 çıktı dün adet olur gibi kanama oldu doktora gittik tekrar hcg istedi eğer düşmüşse gebelik sonlanıyor dedi ama yükselirse umut var dedi bi günde hcg:68 olmuş bu ptesi tekrar istedi tahlil ona göre yorumlucak..Başına böyle bişe gelen oldu mu değerler 4 haftalığa göre düşük mü kızlar nolursunuz yardım edin bana sevincimiz kursağımızda kaldı o kadar çok kaptırmıştık ki kendimizi eşimle ..

aminnn inşallah bugün mübarek gün öyle bir an varki inşallah ona denk geliriz dualarımız kabul olur geri çevrilmeyiz hamiş arkadaşlar dualarınızda bizi unutmayın lütfenn :)

Kırmızıları görmeye alıştıralım kendimizi gerisi taktiri ilahi artık ne yapim ne yapalım
Bi dakika ya elim ayagm titriyor bnm testi cope attim ya icime sinmedi aldm baktm hep bu testtn yaparim ve 5 6 saat gecsede hep negtiftr 1 kere bile sasirtmadi bi cizgi olmus golge gibi testi 7 bucukta yapmistm hic birsekilde bu cizgi cikmazdi bi gece bile beklettigm zmnlar sararmisti cizgi yoktu suan cizgi var

Nisaberatim hemen fotografini yukle canim ayy insallah yaa

çok sevindim canım bende giremiyorum bu aralar çok iş güç ev arasında mekik dokuyorum çok sevindim canım Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat versin sana inşallah dikkat et kendine tuzlu ye belki mideni bastırır kuzum

Beni duyan yok mu yardimci olmaya çalışıyorum size, bi onceki mesajima da bakabilirseniz iyi olur belki size de umut olur.

Hayır olsun kızlar rüyamda eşimle tekrar evlendigimi gördüm. Ikinciye düğün yapiyorduk bembeyaz kabarık gelinlik almisim kendi kendime ikinciye gelinlik giyiyorum diye seviniyordum. tabirine baktim yoksa geldimi bebegim dedim icim kipir kipir Allahim insallah mubarek günün hürmetine insallah hepimiz icin insallah sagligiyla hayirlisiyla...

Resmini at bakim

Canım benim 6 gün geçmişti 5-10 dk sonra silik çıkmıştı değerim 101di. İnşallah canım bat geçsin tekrarla testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…